Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 43

• 59 918
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Това за болничния е много относително. Аз нямам АГ по ЗК, следя се само на частно ( просто не виждам смисъл да ходя при двама). Следя се към момента с пакет в Надежда и не плащам и една стотинка за болничен. Но нещата не навсякъде са така. С голямо учудване разбрах от форума че в Селена ( Пловдив ) се плаща 60лв за въпросната комисия за болничен. За мен това наистина беше шок, защото след всички приеми на частно и накрая да те таксуват с такава доп.сума всеки месец ми е честно казано ...трагично, смешно, плачевно и т.н
Ако си по ЗК пак плащаш за болничния, мисля че по 20лв защото те пращат в някое ДКЦ на комисия.
Така че преди да решиш къде на частно ще се следиш, попитай първо как стои въпроса с болничните и комисиите, защото ако си в частна болница май някак по-лесно се случват нещата и може да ти е дори финансово по- изгодно.

Относно смяна на АГ по ЗК , някой беше коментирал че може да се случи само един път за цялата Б.

# 76
Егати😳😳 Как 60 лева, тия са безумно нагли. Аз миналия път не съм дала и една стотинка за болничен. Сега проверих в сайта на Тина Киркова, 20 лева е.

# 77
Е не ги заклеймявайте "лекари по ЗК". И моят работи по ЗК, но преглежда в чатен кабинет със съвременен ехограф, пуска ми каквото ми се полага по ЗК, останалото го плащам.

# 78
Аз НИКОГА не съм плащала за болничен. Ходих си на ЛКК, но пари не съм давала. Нито за преглед , нито за болничен по ЗК. Плащала съм единствено на частни прегледи.

# 79
Е не ги заклеймявайте "лекари по ЗК". И моят работи по ЗК, но преглежда в чатен кабинет със съвременен ехограф, пуска ми каквото ми се полага по ЗК, останалото го плащам.
И при мен е така.
Само като взех болничния от комисия платих 30 лв. Иначе за 14 дни, които АГ ми даде не съм плащала нищо.

# 80
Аз имах предвид ехографските прегледи, болнични не съм ползвала.

# 81
Да да. И аз всеки месец си ме гледа на ехограф, по ЗК съм. И не съм плащала нищичко досега.

# 82
Каква ти е стойността на белтъка ?
Имали ли сте резултати с белтък в урината и какво ви назначи док.

# 83

И моят лекар е страхотен и съм много доволна от него.Вярно е,че е пълно с тъпаци и много време търсих човек като него но важното е,че все още има съвестни лекари. Simple Smile

# 84
  • София
И аз не мога да се оплача от лекаря ми. Следя се само по ЗК. Всеки път ме гледа на ехографа, отговаря на всички въпроси, пуска ми полагащите се изследвания. Дава ми болничен и не ми е търсил и една стотинка до този момент.

# 85
  • Варна
Не е въпроса да ни гледат на ехограф всеки път, след като ЗК поема 2 или 3 прегледа взависимост дали си рискова бременност или не, то е личен избор на всеки лекар дали ще те гледа при всяко посещение безплатно или ще те кара да си платиш както си му е реда. Въпросът е да не се укриват и премълчават изследванията и прегледите,които се полагат така или иначе. Това дали лекарят гледа всеки път на ехограф безплатно не го прави добър или лош специалист.

# 86
Каква ти е стойността на белтъка ?
Имали ли сте резултати с белтък в урината и какво ви назначи док.

Пише само" positive'

# 87
Само да вметна, че болничния в Селена не е 60, а 80 лв. Wink
Всяко здравно заведение си определя цена за ЛК, в ДКЦ 5 в Тракия го взимах за 20 лв.

# 88
Само да вметна, че болничния в Селена не е 60, а 80 лв. Wink

Абе да?!?!?!
Тия луди ли са????

# 89
Ами не е луд тоя който яде баницата, нали знаеш Wink .

Общи условия

Активация на акаунт