Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Аз ходя при Личева. На раждането ми се падна и ми хареса.

# 586
Здравейте,момичета.Аз искам да ви попитам някоя от вас пила ли е един разтвор ...малко тъпо ще прозвучи.но го написаха с буква N и се пие по 10 мл.вечер м-у 9 и 12.Много се смотах днес и срамно ама не питах каква му е целта...Sad
Налко   май се казва.На мен също ми го изписа,но все още няма да го почвам.Кога ще ходиш пак при док.

# 587
Да май така се казва.от днес трябва да го почвам....ама не разбрах какво е и защо ми го дават.На теб защо успя ли да питаш?В събота съм на преглед

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 19:02 от reninel

# 588
Момичета, не документите за фонда струват 50 лв. , а прегледът, на база на който лекаря пише заключението.

# 589
Понеже аз минах скоро по фонда. Искат 50 лв при стартиране на процедурата за нещо от сорта заради документалната част. След това ми искаха още 50 лв за ембрионите, че ги отглеждали повече от 24 часа. Звучи ми като нещо, което са измислили за да взимат още пари.

# 590
а него го няма съвсем ли  newsm78
че имам записан час при него, ако не е там хич да не ходя.

Честно казано не знам, може следобяд да е той, а сутринта да има ангажименти. В сряда пак др Чапанова ще ме прегледа...

# 591
Аз като подготвях ноември ми казаха, че вече има административна такса за подготвяне на документите от 50лв.

# 592
  • pleven
А трябва ли са си записвам час за преглед или само отивам и казвам че искам те да ми подадат документите.

# 593
  • София
а него го няма съвсем ли  newsm78
че имам записан час при него, ако не е там хич да не ходя.

Честно казано не знам, може следобяд да е той, а сутринта да има ангажименти. В сряда пак др Чапанова ще ме прегледа...

Здравейте, днес /08.01.18/ бях на преглед при док. Стаменов и ме прегледа той, не спомена, че ще отсъства..

# 594
От 7.30 приема пациенти самия той, току що се връщам от болницатп

# 595
  • София
разтоварват му графика, доколкото е възможно, затова препращат който може при чапанова.

# 596
А мислите ли, че тя споделя с него какво изписва и защо? Аз много се надявам да го пита Rolling Eyes

# 597
  • София
според моите наблюдения над тихомирова имаше сериозен контрол, преглежда и се графика, после назначените стимулации.
та и с чапанова сигурно е същото.
мисля че изписва нещо, което и е казано  Rolling Eyes

# 598
Тихомирова нали ми почна стимулацията и после той продължи, и на първия преглед гледа какво ми е изписано и вика 'даа, много добре  е започнала колежката' Grinning

# 599
50 лв си е просто такса за обработването-изпринтването на документите.Няма преглед, няма час, няма нищо.
50лв.отново такса ако замразяваш Ембриони-че са ги наблюдавали.

Общи условия

Активация на акаунт