Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,момичета.Аз искам да ви попитам някоя от вас пила ли е един разтвор ...малко тъпо ще прозвучи.но го написаха с буква N и се пие по 10 мл.вечер м-у 9 и 12.Много се смотах днес и срамно ама не питах каква му е целта...Sad
Аз го пия от средата на м.Декември и  не зная за какво е, не питах Стаменов, но попитах акушерката какви са съставките, но отказаха да ми кажат. Но на него пише да се пие по 1мл. и аз по толкова пия вечер.

# 601
Здравейте,момичета.Аз искам да ви попитам някоя от вас пила ли е един разтвор ...малко тъпо ще прозвучи.но го написаха с буква N и се пие по 10 мл.вечер м-у 9 и 12.Много се смотах днес и срамно ама не питах каква му е целта...Sad
Аз го пия от средата на м.Декември и  не зная за какво е, не питах Стаменов, но попитах акушерката какви са съставките, но отказаха да ми кажат. Но на него пише да се пие по 1мл. и аз по толкова пия вечер.
И на мен ми отказаха...и аз така и в тези дози го почнах...но ми е малко притеснено...

# 602
Много мистериозен този разтвор. Поне за колко време се пие и на какво въздейства?

# 603
Здравейте аз също то пия от декември месец ,казаха че влияе върху качеството на яйцеклетките .Много се надявам да е така

# 604
Е май мистериозно се получи Simple Smile.Само разбрах,че някои момичета го пиели дълго,а на какво въздейства-аз пропуснах да питам,за това потърсих инфо тук.Някое момиче може да е питало Simple Smile

# 605
Здравейте аз също то пия от декември месец ,казаха че влияе върху качеството на яйцеклетките .Много се надявам да е така
А как се казва въпросният разтвор?

# 606
Naico или Nalco.Третата много не се чете при мен.Но при мен не е за яйцеклетките.

# 607
За много години, момичета!
Бъдете здрави и много успешни!
Нека през новата година да се сбъднат мечтите на всяка една от нас! Flowers Four Leaf Clover

Включвам се отново в темата след няколко месеца отсъствие, виждам, че има много нови неща и затова имам малко въпроси.

Някоя от вас има ли опит с прогестероновите инжекции "Пролутекс"?
Такива ми изписа доктора, но се чудя турските инжекции Прогестан и Пролутон депо не са ли подобни?
Бих се радвала ако някое момиче сподели от къде ги е взела и как е завършил опита й.

Колко трябва да е стойността на АМХ хормон за да мога да кандидатствам за четвърти опит по фонда? Ако първите три опита са с диагноза мъжки фактор, пак ли трябва да се правят и при него изследвания?

Това ново лекарство което подобрява яйцеклетките, за какъв период се пие за да има ефект и каква му е цената?

Извинявам се за дългия пост и многото въпроси.
Пожелавам на всички вас, успешни процедури и пухкави бебчета на финал! Blush

# 608
Аз съм ползвала гурски прогестеронови инжекции и през последната година и нещо имам три забременявания, спкаквото  мога ще помагам.

# 609
kat82 -Кой ти каза че е за подобряване на яйцеклетките
струваше 32 лева май
 пие се всяка вечер и стигало за около месец

# 610
така разбрах доктора той каза "има едно много хубаво лекарство ще ти го изпиша" а в манипулационната като ги питах ми казаха че с това лекарство действа добре -има жени които не са правили  яйцеклетки  а сега вече правят по една две ,аз съм с лошо качество на  яйцеклетките .

# 611
# 612
Нищо не разбирам от буква ж се заменя с г и тази цифра се заменя се онази :O Не че се опитах внимателно да прочета, ама на пръв поглед нищо не разбрах.

# 613
  • Sofia
Да наистина малко неразбираемо, но после седнах да го прочета обстойно и се разбира кое с кое се заменя, кое отпада и какво е ново добавено. Въпреки това никъде не открих (поне аз) какъв е срока за получаване на заповед и съответно за използването и Rolling Eyes

# 614
Нахално, но да помоля за резюме тогава Blush

Общи условия

Активация на акаунт