Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 129 537
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, къде мога да си проверя изследванията онлайн, защото линкът на лабораторията от първа страница не работи, а резултатите много ги чакам. Имам си паролките.

# 571
# 572
Момичета здравейте. В сряда имам час в 10 ч. като в същия ден трябва да пусна хормони. Колко по- рано трябва да отида в същия ден, за да са ми готови резултатите за 10 часа?

# 573
  • София
в 9, според мен.
то ще има и закъснение най-вероятно, та  в 10 едва ли ще влезеш.
но си зависи и при кой лекар.

# 574
в 9, според мен.
то ще има и закъснение най-вероятно, та  в 10 едва ли ще влезеш.
но си зависи и при кой лекар.

Благодаря, при Стаменов съм, но тази седмица др Чапанова го замества. Днес за пръв път влязох даже 10 мин.по рано от часа ми, иначе обикновено чакам по около 2 часа...

# 575
  • София
а него го няма съвсем ли  newsm78
че имам записан час при него, ако не е там хич да не ходя.

# 576
  • София
И аз да питам - някой има ли информация кога ще е на работа д-р Стаменов?

# 577
  • pleven
Здравейте, след известно отсъствие пак се завръщам в групата. Ще подавам документи за 4 опит през фонда. Разбрах, че вече има такса от 50лв. и че искат анти мюлеров хормон. Не си спомням трябваше ли да се уговарям с момичето, което се занимава с фонда предварително, или отивам директно в клиниката. И за предишните опити пак от клиниката са ми изготвяли и подавали документите, но не помня какъв беше реда.
Успех на всички момичета, знам че звучи банално, но аз успях след 5 опита и с не много добро качество на яйцеклетките.

# 578
  • София
50 лв. за какво е тази нова такса?

# 579
За да ти изготвят документите за Фонда.Мисля, че я обсъждахме по-назад в темата.

# 580
Здравейте,момичета.Аз искам да ви попитам някоя от вас пила ли е един разтвор ...малко тъпо ще прозвучи.но го написаха с буква N и се пие по 10 мл.вечер м-у 9 и 12.Много се смотах днес и срамно ама не питах каква му е целта...Sad

# 581
Здравейте момичета,искам да попитам относно биопсията която се прави месеца преди започване на стимулация,на 10 ден от МЦ с каква цел се прави и дали може да се направи на  9 или 11 ден ?Благодаря предварително.

# 582
  • София
Биопсията се прави 5 дни след овулация. На 10 ден най-вероятно те викат за проследяване

# 583
Биопсията се прави 5 дни след овулация. На 10 ден най-вероятно те викат за проследяване
Благодаря много Nandin .Притеснена съм че 10 ден ми се пада в неделя и ще се наложи на 9 да се направи в събота.

# 584
Моя колежка на 23г. иска да дойде на профилактичен преглед в Надежда. Кой доктор да и препоръчам ? Иска и микробиология, че прие два антибиотика заради някакъв вирус.

Общи условия

Активация на акаунт