Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 130 328
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм от друг град и гледах часовете ми за преглед да бъдат в ден събота. Когато започна стимулацията пуснах отспуск.
При док.Стаменов не съм чакала под 3 часа, в повечето случай отиваха по 4 часа...но всичко си заслужава.
Друг вариант е ако не си против на раб.място да знаят защо се налага да отсъстваш, да говориш с началника ти, защото освен редовния отпуск мисля че се полагат доп.дни за напреднал стадии на инвитро

# 61
  • София
Propofola можеш да обсъдиш с док има ли някакъв вариант когато започнеш стимулацията да те преглежда сутрин рано.
keylla стиснати палци и от мен. Утре да пишеш

# 62
Зацапването при мен се засили-червено-кафяво.Предполагам че чхг спада,но как ще разбера кога е 2 ден от цикъла?Трябва да пусна фсх за фонда и ако не го пусна сега ще трябва да чакам 3 месеца докато ми дойде втория цикъл.Изобщо пълна каша.Отделно се притеснявам от естроферма и утрогестана да не се е вдигнал много фсх и да излезе над 12.Ако пък изчакам 2 цикъл и добавя скоростта на фонда,която е = охлюв ще има да си чаааакам до пенсия

# 63
  • София
пусни чхг, с него пусни и фсх.
кой ще знае че не е на втори ден  Rolling Eyes

# 64
Кеила, като стартирахте процедура не правихте ли хормони на 2-ри ден?Те стават за фонда.Аз пропуснах цикъла след опита за хормони, защото ме беше страх, че няма да са ОК след стимулацията.
А ти защо не пуснеш все пак едно ЧХГ, може от друго да е кървенето.

# 65
нали на 2ри ден нивата са най-ниски
бях по дълъг пр-л и не ми е пускан фсх
последно съм пускала на 26.01.2016-6.84

# 66
  • София
нали на 2ри ден нивата са най-ниски
бях по дълъг пр-л и не ми е пускан фсх
последно съм пускала на 26.01.2016-6.84

така като гледам :
Скрит текст:
все тая кога ще го пуснеш, само да не е около овулация, там изглеждаът по-високи.

# 67
Реших утре да пусна чхг и фсх
Друго незнам какво мога да направя
уфффф

# 68
  • София
някакви отсъствия на д-р стаменов някой да знае, ноември или декември?

# 69
Благодаря за отговорите Hug Ще трябва да го измисля все някак, отпуска така скоро шефа няма да ми даде. Ще гледам да взимам болничен в дните на прегледи. Евентуално ще опитам и за варианта за ранни прегледи. Ако пък не, каквото ще да става с работата. Колкото и да ми е съвестно, поне знам защо го правя и че си струва !

# 70
Момичета, някой да е в клиниката и да знае кой номер е сега наред при др. Стаменов?

# 71
  • Sofia
34-ти номер е сега.

# 72
Момичета здравейте отново. Аз имам проблем. Ще започна с предистория, защото не всички може би са прочели моите коментари. Стимулираха ме с фемара 2х1 от 2 ден на МЦ за 5дни. На 10 ден от прегледа в левия яйчник имах един голям фоликул 26мм и още 3 по-малки. Пинкция на 12ти ден.. до транфер не стигнахме, че яйцеклетката не се оплоди.. Но ето че днес на 17-ти ден от МЦ..пукнах киста и съм в болница с кръв в коремната кухина... та основното ми питане е.. от къде подяволите се появи тази киста? Възможно ли е някои от тези 3 фоликула да е порастнал толкова бързо и толкова много, че да стане на киста.. или при пункцията доктора не е боцнал правилния фоликул?!?

# 73
моето не лекарско мнение е че не е пунктиран големия фоликул.Много момичета тук са имали задържани, които са се спукали по някое време,но щом имаш кръв в корема......

# 74
Леле, Христинче, миличката.
Добре ли си сега?Какво ще те правят?
Няма смисъл да търсиш отговори в бг мама, питай докторите, като минават визитация да ти обяснят, каквото не разбираш.

Общи условия

Активация на акаунт