Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 65

• 130 328
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И едното и другото са възможни. Все пак е имало стимулация.

# 76

някакви отсъствия на д-р стаменов някой да знае, ноември или декември?

Да, д-р Стаменов ще отсъства от 14.11 до 26.11.

# 77
И аз мисля, че и двата варианта са възможни, бързо оздравяване Flowers Four Leaf Clover
Взимам си син прашец от Нандин и розов от Биско, дано скоро ми влезе в употреба Kissing Heart
Момичета, благодаря ви за милите думи, Стефа, Електра Heart
Зазу, дано Стаменов измисли нещичко Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 07:17 от та.ра

# 78
Герда те са ми обяснили.. имало е водна киста (задържан фоликъл) и се е спукала... Те няма как да знаят кой фоликул е пинктуран.... Това го знае само Цветков... само да се оправям по-бързо и да почваме пак процедурите Simple Smile

# 79
Бързо оздравяване -гуш гуш

# 80
Добре де, не пунктират ли всички достатъчно големи фоликули? Мислех, че пропускат само малките...

# 81
  • София
Хриси,бързо да се възстановиш!След лошото идва хубаво ,да знаеш.

# 82
Хриси, много съжалявам за това, което се е случило. Всичко ще бъде наред при следващия опит. Момичета, кой ще замества др. Стаменов докато отсъства? В стимулация съм. Днес на прегледа фуликулите бяха 12-14 мм. Не знам кога ще ми е пункцията, но като гледам се очертава неделя или понеделник. Днес ми беше 5ти ден от стимулацията и в петък преглед, но ме притесни факта, че ще отсъства доктора. Дано поне на пункцията е тук.

# 83
Здравейте момичета!  Този месец ми предстои ЗЕТ  (ако не го отменят ) и много искам да си пусна профилактично TSh и прегнил, но  забравих дали на чист ден се пускаха! А относно д-р Стаменов днес ми казаха, че ще отсъства от  14.11 до 22.11

# 84
Теди, ТСХ се пуска в чист ден, сутрин на гладно и без кафе.

# 85
Теди, ТСХ се пуска в чист ден, сутрин на гладно и без кафе.

Благодаря!  И аз тъка си мислех, но не бях сигурна 😉 На първия чист ден ще ги пусна. 

# 86
  • София
Еххх този док къде пак ни изоставя. Дано наистина е до 22.11, че и аз около тази дата се очертава да започна нова процедура. Ако някой по натам има ново инфо относно отсъствието му моля да сподели.

# 87
Много съм притеснена. На 26 октомври ми поставиха блокираща инжекция. Казаха да си запиша час за 13 ноември, но ако до 11 вечерта не е настъпил цикъл, да отменя часа. Сестрата каза, че много рядко се случва да не дойде цикъла.  Но явно при мен така ще се случи. При вас след блокиращата инжекция цикъла на точната дата ли ви идва или има закъснения?

# 88
И при мен малко закъсня, но си спомням, че ме бяха предупредили до колко време може да закъснее и ако не ми дойде и до тогава да им се обаждам, за да им кажа.

# 89
Аз имах само зацапване, отидох на преглед и видяхме 2 големи задържани фоликула, а естрадиола беше над 1000. Изчакахме седмица, за мой късмет спадна до 20 и стартирахме.

Общи условия

Активация на акаунт