Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 784
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ок Принцеска от къде мога да поръчам? Може ли линк .

Имах предвид да си купиш от ДМ,Лили, Елитис  или някоя аптека. Това са ширпотребни марки вършещи работа. Вече ако държиш на марка Авоплекс и други такива глезотии ги има в Енцо.

# 151
Авоплекс го видях и в Ремедиум. Солар ойл се продаваше в Дъглас, но са спрели да предлагат продукти на  CND 😔

# 152
  • София
Лаково каре с евелин 8 в 1 може ли да се прави?
Аз мажа кожички с геритамин,пробивам капсулата изтисквам по малко на всеки пръст и така си лягам.Изтривам лепкав слои със стар чорапогащник,никви влаканца не остават.

# 153
  • София
Лаково каре с евелин 8 в 1 може ли да се прави?
Аз мажа кожички с геритамин,пробивам капсулата изтисквам по малко на всеки пръст и така си лягам.Изтривам лепкав слои със стар чорапогащник,никви влаканца не остават.

Да, на практика всичко може!

Да похваля една база, която преди време ми показа Невена и може да се купи свободно от Сефора.

Лаково каре отдавна не правя а нанасям основа(Микросел или Евелин 8 в 1) направо на целия нокът, ако имам време 2 слоя, ако нямам един без да запечатвам края, слагам бондер само на крайчетата. На Коди безкислотния най-много ми допада, след това нанасям един слой стриплак и продължавам с каквото ми падне. По този начин гела пада перфектно на люспа, без да си наранявам ноктите с киснене в ацетон. Така гела издържа две седмици, като понякога ми пада на някой нокът но поправката става за 2-3 минути, а си спестявам 20-30мин. сваляне.

Предполагам става само за нокти на които гела им пада трудно и нямат проблем с издържливостта.

# 154
Аз още не съм пробвала моята белеща се база, с отчопляне ли се маха ако съм с каре на цял нокът отдолу? Предполагам все пак карето се чисти с лакочистител после.

# 155
  • София
Аз още не съм пробвала моята белеща се база, с отчопляне ли се маха ако съм с каре на цял нокът отдолу? Предполагам все пак карето се чисти с лакочистител после.

Карето изчезва, попива в гела и се маха с отчопляне, пада си направо на люспа, нищо не остава по нокътя. Тази база, която я имаш я пробвах без каре, добре се държеше и тя, но е по-рядка, трябват и 2 слоя.

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 02:09 от nad_tab

# 156
Благодаря, отдавна и се каня, но ноктите ми почиваха два месеца от лакове, включително заздравители.

# 157
  • Paris, France
Kaтя, добре дошла в темата. Радвам се, че писа. Избра ли си база и топ? Ако си с калпави нокти, загледай Коди и не се бави, защото от Коди нещата пристигат за около 2 седмици. На лични ти пратих страницата с помощните материали. Ако не се оправяш сме насреща. Ето, има и предложения за белещи се бази.

Масло за нокти е последното, което ще купя от али. Евтините са ОК, но за мене CND Solar oil си остава ненадминато, с Авоплекс плътно до него. С евтините на Есенс и подобни не ми се получават липсващите за бутане и разтваряне кожи. Със солар ойл кожи не пипам.

Над, а защо слагаш ултрабонд? Аз не слагам. И като топ ли слагаш Стриплак или някой друг? На мене на люспа ми се бели само ако съм с марков лак. С НДЕД и Елит номерът не минава. Прекалено са твърди. С мек лак ми държи 3-4 дена Стриплак. И аз отдолу слагам каре и като избеля го няма никакво. Сигурно и малко от нокътя го няма, но е факт, че никога преди не съм имала по-здрави и твърди нокти. Аз повече разтворима база няма да сложа.

Камалия, специално за седмичноя ти пазар:

https://fr.aliexpress.com/item/71068-Venalisa-nouveau-nail-art-D … bc0c-24de48634a68

ферий, някои от нещата са по-скъпи днес. Туткащите се за белещите се бази се вайкат в тукашния форум, че днес били с 20-30 цента по-скъпи  hahaha. Аз си понакупих някои нещица, защото и днес и утре са с 2 до 15 пъти по-евтини, отколкото ако ги купя тук. А и си признавам, че имат хубави продукти, които или не намирам тук или са много скъпи. Всъщност не толкова цените колкото доставката.

амини, поемам щафетата с почивката и чакам с нетърпение отзивите ти. Сигурно няма да ти се бели щом Шилак ти седи. Блазе ти.

# 158
Вчера видях, че в сайта на интеркозметика предлагат Солар ойл за 17 лв.  Направи ми впечятление, че CND са пуснали нов гел лак.

# 159
  • София

Над, а защо слагаш ултрабонд? Аз не слагам. И като топ ли слагаш Стриплак или някой друг? На мене на люспа ми се бели само ако съм с марков лак. С НДЕД и Елит номерът не минава. Прекалено са твърди. С мек лак ми държи 3-4 дена Стриплак. И аз отдолу слагам каре и като избеля го няма никакво. Сигурно и малко от нокътя го няма, но е факт, че никога преди не съм имала по-здрави и твърди нокти. Аз повече разтворима база няма да сложа.

С ултрабонд не се забелва от към върха на нокътя 2 седмици, без него по-бързо пада. Използвам го само като база, пада перфектно с топа без лепкав слой на Dance Legend.
И при мен, от както използвам белеща се база с обикновена основа отдолу, имам много здрави нокти! Не съм правила почивка от гел, точно от 1г.

# 160
  • София
Не съм пробвала белещи се бази,да разбирам че от сефора е най добрата,така ли?
Във топла вода се сваля,ами при къпане как издържа??
Моите нокти държат всичко по три седмици
nad_tab Dance Legend.на Ю.Билей от къде купуваш?

# 161
Момичета как се справяте с изтъркващите се ъгълчета на ноктите ? Уточнявам ,че се изтъркват буквално ,не се белят ,отлепят или чупят.

# 162
  • София

От Русия, бях преди месец и си купих няколко гела от които само топа съм тествала.
Харесва ми, че по никакъв начин не се разтича при нанасяне, с топа на Коди трябва много да внимавам. Без лепкав слой е, а в същото време е много подвижен и леко се маха когато си с peel off основа, не ми харесва единствено, че на втората седмица има  известна матовост на връхчетата. Ето този взех.

# 163
  • Paris, France
Мерси Над  bouquet. А където си сложила ултрабонда залепено ли седи? Имам ултрабонд и може да пробвам. Много полезно ми беше споделеното.

Обичах, може да пробваш да запечаташ с разрворим изграждащ гел под топа. Той не се износва бързо. Тук рускините теглят един слой монофазен твърд гел над цвета и си свиркат 3 седмици. При сваляне изпилват гела и белят или разтварят останалото. Някои направо повдигат с клечка ако са с пийл офф база и маникюрът е тънък.

Най-добрата не, защото такава няма  hahaha. Алесандро се сваля най-лесно. Всъщност на лъснати, полирани нокти всички белещи се бази са ОК. Не се сваля никак в гореща вода докато не го зачоплиш в долния край. В предишни теми се оплаквах от омекване на Гелиша като се щавя в гореща вода. Базата на Гелиш омеква повече от тези, белещи се бази. И аз не знам как, но ми издържа по 7-10 дена, когато Гелиш почваше да се отлепя на 3-4 дена. Може и повече да издържи, но на 7мия ден ми писва. Случвало ми се е да се забели, но за разлика от разтворимите, поправката с белещите се е, както казва Над, много бърза. Само отлепям остатъка и бърша със спирт. После база 30с и нататък както обикновено. Аз не ползувам белещ се топ а твърдия, no wipe elite99. Затова не ми се избелва на цяла люспа. В момента ползувам белещата се на Юропиан нейлз. Тя няма лепкав слой. Преди нея ползувах на Суит сити от али, която също беше без лепкав. Малко по-трудно се свалят от Алесандро, но са по-твърди и без лепкав. Супер доволна съм и тези бази са за мене най-доброто, което открих в гел-лак индустрията. Повече твърд гел или разтворима база няма да докоснат незащитен с белеща се база мой нокът.

Единствено съжалявам, че не ги пробвах по-рано. Загубих си време, пари и нерви в грешна насока - мислех, че колкото е по-твърд и неразтворим лакът, толкова по-добре държи. Мислех да си купя Алесандро още като започвах, защото аз започнах домашно гел-лакиране с цел педикюр, че около мене не се предлага, но приятелки ме разубедиха. Според тях нямало да държи на крака, защото от душ и влага в чорапите щял да се забелва. Нищо подобно.

# 164
  • София
Мерси Над  bouquet. А където си сложила ултрабонда залепено ли седи? Имам ултрабонд и може да пробвам. Много полезно ми беше споделеното.

Да, крайчетата са най-уязвими при отлепящите се бази, с ултрабонда минавам свободния край и после с базата, цвета и топа, запечатвам крайчетата, така в 90% от случаите докато не го зачопля не мърда  Mr. Green

Мнооооооого съм доволна, че ме открехна за peel off базите, сега ползвам стандартна, само ако пътувам и трябва да съм на 100% сигурна в издържливостта  Laughing

Не полирам нищо, 1-2 слоя основа вършат тази работа  Wink

Ето гела с базата от Сефора и топа на ДЛ, днес му е 11ти ден, на живо изглежда по-добре или е от телефонната снимка  newsm78

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 13:36 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт