Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 708
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
В салона твърдят, че им се разлива топлина изцялото тяло и се отпуска....

# 526
  • Бургас
Цитат
Тези, които смятат да прилагат парафинотерапия в домашни условия, трябва да знаят, че парафинът се използва само веднъж. Употребеният вече парафин губи почти всички свои полезни свойства, така че за всяка процедура трябва да се купува нов.
Цитат
В никакъв случай не трябва да се събират остатъците от маскатаи се опитват да използват парафин за втори път. След като се използва парафин губи почти всички свои полезни свойства, така че за всяка процедура трябва да се купи нов, свеж парафин.
Ето това четох, не знам колко е вярно. При всички случай в салоните не слагат нов всеки път - парафина си стои във ваничката и просто го затоплят като правят процедура. Да, парченцата от ръцете на клиентката не ги слагат обратно, но... не знам какво точно имат предвид в статиите.
А в какви разфасовки се предлага парафина и на какви цени горе долу?

# 527
Разгражда, ако има къде да влезе. Факт е, че при мен не влияе на трайността иначе щях да махам гел-лака с масло  Mr. Green

Чудя се с краве масло, какъв би бил ефекта и със сигурност ще го пробвам  Laughing

Ето ми ноктите - ден 5ти, ако се сетя ще снимам и ден 10, както и 15 от чисто любопитство дали ще има отлепен гел  Laughing

Страхотен блясък ! Какъв топ ползваш?

# 528
  • Paris, France
Скрит текст:
CND-то на мис Бингли не беше ли китайско?
Ще взема и аз да си купя това масло. Гледах онзи ден, че се предлага топ с метален блясък (обикновен), ако го сложа върху гел лака дали ще има ефект?

Ако са китайски може би ще ги върна. Въобще не ми е хрумнало да се осъмня. Голяма патка съм. Поръчах от олкс, 5 бр за 35 лв. Май ще ги връщам
Оттук ги взех. Голяма съм патка. Осъмних се в началото, но си казах ще поръчам.

Joy Joy Joy. C глас се смея. Мис Бингли, ти сериозно ли? Наистина ли в 2017 някой може да мисли, че купува CND Shellac в олха? 5 броя за 32 лева + стикер. Ще ме уморите. Добре де, няма ли в България полиция? Как може такава наглост? Нямам нищо против китайските марки и даже си купувам елит. Обаче толкова нагла имитация да се продава в ЕО свободно и безнаказано! Някой писа, че му харесват и са хубави. Де да знам. Аз не купувам лак ако зная, че е имитация от уважение към създателите. Купувам без проблем китайски термо лакчета, платини, цигански ярки цветове. Не отстъпват по ефект на Шилак и ОПИ и даже са по-ярки и шукаритетни  hahaha

Мери, щом като ти се маха целия топ след печене, не е изпечен. Друга причина няма. Колкото и дебел да го наплескаш, не може да се махне целия ако е изпечен на 20%. В каква лампа печеш и колко време?

За маслото - мажа като откачена по 5-10 пъти на ден. Нищо не ми се забелва..... докато не зачопля. Маслата, сами по себе си, не свалят лак или гел. За да проникне масло и да отлепи базата трябва да се зачопли или вече някъде да има отлепено. еласмен го е показала в клипа. Момичето обяснява, че слага масло встрани, там, където лакът е вече отлепен. Наистина ако втриете енергични горещо масло в поотлепен лак се сваля добре, но не е добре да се пробва на матиран и праймиран нокът. Мажа с масла за нокти и кокосово масло, но след кокосовото масло ноктите миришат особено, като че ли имат гъби, та спрях. Кравето масло не прониква в нокът а само седи отгоре и предпазва. Маслото от жожоба прониква най-добре. Ако маслата махаха гел нямаше да ни отвращават с киснене в ацетон големите фирми. Нямаше и да ни продават масла за нокти, защото никой нямаше да е доволен и да си ги купува. Факт е, че откакто мажа редовно лаковете ми седят по-трайно. При условие, че са поставени правилно, разбира се. Само веднъж ми се отлепи цвета с топа на палеца, защото бях нанесла дебело и се е килнал в лампата и е останал оголен цвят. Белещата се база си седеше и неможах да я отлепя. Избърсах със спирт и лакирах отново. Ноу проблъм.

Много е права Номер за парафина. Боклук от петролното производство с качества близки до естествения восък. Никога няма да си сложа парафин.

При мене сухите ръце се оказаха недостиг на витД и Б12. Като съм на кетогенна диета косата, ноктите, кожата са ми нормални. Аз не се мажа с кремове и не ползувам балсам за коса. Ние сме това, което ядем. Пробвайте, ако искате, да ядете по 10-15 пресни, сурови зеленчука на ден, спрете хляба, тестени, ориз, картофи за месец и захарта във всичките и форми и елате да споделите какви са ви станали ноктите и кожата! Можем даже да си направим една тема с предизвикателство на месеца, пролетта, примерно.

...... Аз спрях да се мия със сапун непрекъснато, колкото и грозно да звучи. Мия се с нормален, силно алкален домашен сапун, цялото тяло без косата, но само най-много веднъж дневно и преди това се мажа с оцет. Накрая плакна с оцет или лимон или лимонтозу за да променя киселинността. Ммммм, спрях и да се подмивам след всяко пикване със сапун. Поливам се с вода с малко оцет или лимонтозу и спрях да имам непрекъснати цистити. Ние нямаме течаща топла вода в кенефа и винаги си носех около 200-300мл гореща вода. Но тя не винаги стигаше за да отмие сапуна и той оставаше да дразни, защото не ми се ходеше без гащи до банята или кухнята. Откакто спрях сапуна се и се мия със студена вода ми е супер.

Мога да ви разкажа и за епилации и ексфолиации, но е извън темата. Белещите се, груби ръце трябва да се изтъркат за да се махне грубата кожа. Аз ползувам захар от Лидъл, бяла и фина имат. По време на баня с киснене мажете цялото тяло с оцет и чакате 5-10 минути. Обливате с вода и сапунисвате с обикновен сапун. Вземате малко захар и триете енергично. Поливате с вода и търкате, че понякога залепва. Това е. Очаква ви бебешка, мекичка кожица. Обливате с кисела вода за да не стои алкално и сте супер чистички и обновени.

Връщам се да ви чета.

# 529
  • София

Коди Rubber Top,  трудно се нанася, но е бетон от към здравина и блясък. Dance Legend Flexy top без лепкав слой е много по-лесен за нанасяне, но вижте връхчетата, май на 10 дена или две седмици, не помня. На живо не се виждаше толкова, но пак ме дразнеше  ooooh!

# 530

Коди Rubber Top,  трудно се нанася, но е бетон от към здравина и блясък. Dance Legend Flexy top без лепкав слой е много по-лесен за нанасяне, но вижте връхчетата, май на 10 дена или две седмици, не помня. На живо не се виждаше толкова, но пак ме дразнеше  ooooh!

При мен връхчетата стават на 3-4-5 ден така с топ на блускай ,но определено ще пробвам този на Kodi. До колкото разбирам се организирате за групови поръчки от там ?

# 531
Обичах аз също ползвам топа на блускай без лепкав слой и нямам проблем с връхчетата, дори когато правя майка не мърдат докато не и го махна (като се има предвид, че тя си чисти с препарати вкъщи, но без ръкавици и изобщо не си пази лака Grinning)
За сухите и аз го имам този проблем зимата, сега съм си взела бадемово масло и вечер си мажа 1-2мм около нокътя, чакам да попие 5-10 мин и след това се мажа с мазен крем за ръце
Има черен петък в блускай от 23,11 от 18ч до утре

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 18:30 от didddinkaaa

# 532
Абе, то всъщност мили дами аз съм си за бой . Щото не погледнах надписа. После си викам сигурно са  менте ама въпреки всичко си ги поръчах. Пратката беше с преглед. Цветовете много ми харесаха и в крайна сметка ги взех. 😁 да се Бях обадила на кака ми да ми ги поръча тя, че работи с тях. .... да си призная честно нямам никакво време  за четене на темата по-обстойно,че съм с малко бебе и правя глупости. Много прибързах, много.

# 533
  • Варна
 Мисче не връщай китайците. Нищо им няма. Ако ти харесват цветовете си ги ползвай без да ти дреме. Разликата между Шилак и китайцкия му близнак е осезаема както откъм консистенция/за мен са значително по-слабо пигментирани/ така и откъм твърдост. Шилак на моите нокти не държеше. Белеше се на 3-ти 4-ти ден преди да се сдобия с Коди системата. Китаеца изкарваше поне седмица  Laughing. Свалят се без проблем китайците-с това проблем не съм имала.

За сухи ръце зимата ме спасява микс от ЯЧРМ,зехтин и глицерин с щипка пантенол на прах вътре  Laughing. С тоя компот си мажа косата за ударна хидратация и спя с него та случайно открих,че и ръчичките ми се прераждат буквално от него..

Лидълските ръкавици нямат талк Дежурна част от ежедневието ми са. Ползвам постоянно по навик. Не ми е идвало на ум обаче докато си върша работата да намажа с масло в ръкавиците-ще пробвам. Иначе като ги сваля ръцете ми са си супер.

# 534
Принцеса, мен ме притеснява по-скоро алергии и качеството на лака, в смисъл да не ми стане нещо на нокитте. Иначе нямам никакви притеснения и не ми пука, че са китайски. Дразни ме, че имитират, вместо да си направят собствено име, това е кофти и не виждам защо е необходимо, като просто можеш да сложищ друго име. То е с цел заблуда разбира се.

# 535
Добре дошла Gavgalinka , за лампите се върни на 1-ва страница има подробно обяснение за всяка една от тях, не е нужно да се луташ, ще редактирам и ще ти прикрепя линк. По-добър избор е Sun1 или 2, но за твоя бюджет повече се доближаваш до Sun1.

https://-spam267-.bg/2017/07/blog-post.html

Мария страхотни нокти, и синият цвят ми хареса, той какъв е, както и пеперудките??

Относно сухите ръце, добре че се отвори темата, че щях да си снимам как си направих лака, който вече обелих, но ме беше срам..хихи И да се оплача, че се оплаквах на Неви, на мен лаковото каре пак ми прецака лака(купих си нов и чаках 15 минути), днес ми се обели свободния край, а като изкъпахме малкия, гледам и друг нокът беше тръгнал и леко го копнах, та се обели. Сега съм решила ще си чакам Кодито, моите нокти са много меки и веднага омекват от водата.

А Неви, мен ме вълнува за епилацията и ексфолирането, ако другите са против, може на лични Simple Smile

Дидинка, относно черния петък мерси за инфото, след вчерашната излагация, явно са се чукнали, и са пуснали и лакове, ама то пак "голямо" намаление, е не е без нищо де. Аз си чакам гела утре, ще ви разкажа за него, като се науча да си го слагам Grinning

Nad имаш много красиви нокти, винаги съм си мечтала за такава форма, но моите освен леко закръглени, не издържат, чупя ъгли като луда...

# 536
Мария страхотни нокти, и синият цвят ми хареса, той какъв е, както и пеперудките??
Благодаря! Hug Синьото отново е на Веналиса, номер 932. А пеперудите са водни стикери, бяха част от картинка за цял нокът, но изрязах само тях (даже е цяла пеперуда, но я разполових)Smiley.

П.С. и аз съм ЗА ексфолиране и епилация, ще ми е интересно.

# 537
  • Варна
 Мисче изчети внимателно темата за алергиите има линк на 1-ва страница. Гарантирам,че ако спазваш правилата и си внимателна рискът от алергии драстично намалява. Всички ползваме китайци  Hug.

Чакайте да взривя ефира с новото си откритие.. Лакът ми е на 12 дни или поне беше до преди 20мин.  Joy защото вече е свален.  newsm78. Беше направен с два слоя микрогел и един гел топ на есен под базата/последния път с досада свалих венелисата та затова натворих сериозно лаково каре/,база коди,цвят коди,рейнфорс и топ коди. Та.... бях се омазала с масло и си спамех във фейса,като междувременно си побутвах кутикулите с нокът от време на време-навик. По едно време натиснах лака от горната страна на безименния и той се надигна  newsm78. Побутнах го ояе малко и се отлепи на цяла люспа  #Crazy нокътя отдолу е идеално гладък какъвто си беше преди лакирането.

Заинтригувана намазах пак с масло всички нокти. Тпонах в гореща вода за малко и ги метнах един по един с дървената пръчка. Всичко се свали за 5мин. без проблем включително и от свободния край където съм с ултрабонд.
  И преди съм споделяла,че микрогела работи като белеща база под кодито,но бях с лак на велениса и доста по-трудно и бавно се свали. Сега с цвят коди беше направо като детска игра.  Ако не бях го зачоплила откъм кутикулата хич нямаше да мръдне,но веднър закачен падна от раз. Мисля,че маслото изигра също някаква роля. Арганът на Евелин 8в1 е оня дето писах,че гранясва  Laughing.

Мария страхотен маниюр с любимите ми цветове. Може ли линк към пеперудите  Embarassed

# 538
prinzesata от теб се запалих по жълтото особено и наистина е много готин цвят, и на мен ми стана любим.
http://s.aliexpress.com/ZjmyQbMZ
Ето ги пеперудките, те са най-баналните стикери в али-то. Моята е изрязана от комбинацията 1300, този стикер за палци, който е.

# 539
  • София
Момичета някоя от вас укрепвала ли е акрил?База,посипване с акрил изпичане и пак база.

Общи условия

Активация на акаунт