Всичко за всички марки гел лакове - 13

• 60 668
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • Den Haag
Аз също не харесвам израснал лак, олющен и тъй нататък 😖. Преди се лакирах два пъти в седмицата с обикновен лак, сменях защото ми омръзва бързо и сега да ви кажа ме хваща съклета, омръзна ми да го гледам, а съм се лакирала в неделя. Мисля поне до неделя да чакам и да го свалям Simple Smile

Момичета преди време бях гледала някъде едно клипче, какво не бива да правим за да запазим гел лака си, имаше кадри от типа на примерно да не отваряме с нокти консервна кутия и показват да вземеш с нещо друго и т. н Сетила съм се за това клипче, търся го и не мога да го намеря. Ако някоя се сеща и го мерни, може ли да го пусне във темата? Благодаря🌸

# 556
  • Paris, France
Малечка, да има значение лака. Забелязах, че един и същи топ изглежда по-лъскав върху тъмни, пастелни, по-прозрачни, по-непигментирани лакове. На кутрето топът изглежда замъглен по краищата, като недопечен.

Диана, ясно е, че ако лежим с ръце във въздуха, гел лакът няма да се повреди. Реалността е друга. Ще потърся клипа.

Гел-лак на 6 или даже 4 седмици не мога да си причиня. Това е вредно за нокътя, защото гелът се държи само на израстнал и почти отделен от кожа нокът. Също, не може да се види състоянието на нокътя, който може да е станал целия в мухъл под гела. Тук в някои салони се плаща допълнително за сваляне на лгел лак, поставен преди повече от 3 седмици, защото е силно втвърден и свалянето е много по-трудно и дълго. Нося седмица, максимум 10 дена. След седмица ми омръзва. Рекордът ми е 2010г 26 дена с Гелиш. Никога повече!

Вчета ни дойдоха първите пратки от намалението на 11.11 в али. Да похваля едни блокчета за полиране. С 4 страни, на най-грубата пише, че е за свободния край, но е доста нежна. Започва се с най-грубата ако имате бразди и неравности или когато се полира за пръв път. С натиск и внимателно се минава около странични гънки и нокът, като свободния край се пили към кожата и ъгълчетата също. След това се шлифова ссъс следващата страна по същия начин, с третата и най-накрая се лъска енергично с четвъртата. Ноктите порозовяват от притока на кръв и свободния краи става чист и снежно бял.  Последната, 4та страна е като гумена и лъсва до стъклен блясък. Снощи полирах ноктите на ръцета на мъжо и един пръст на дъщерята. Много са доволни и не могат да си познаят ноктите, които са като лакирани с лъскав топ. ММ каза да поръчвам веднага нови  Mr. Green да не свършат. Сега се чудя дали да не го лакирам с гел лак, та да ме прати да поръчам нови или поне да спре да мрънка за обема джунджурии за нокти. Ето тези:

https://fr.aliexpress.com/item/10pcs-Washable-4-Way-Nail-Shiner- … 042311.0.0.AXcqKh

# 557
  • София
CND имат една много хубава полираша пила, с нея ноктите стават като стъклени Simple Smile Аз чакам още неща от 11.11. стерилизатор, кварцов
една пудра за поръсване на декорации и едни клещи на борн прити

# 558
  • София
 newsm19 Хваля сееее... Взех си лампата от пощата и две лакчета на Elit99.
Иииииии.. още 9 броя от прекрасната nad_tab  bouquet Мерси Наде

И както имах 2 лака (единя летен неон и един тъмен стар на парцали, защото всички друго изхърлих), сега ще имам голяма драма точно с кой да се лакирам довечера Blush

# 559
Ехееейй аз чакам от преди 11.11. Не се “предреждайте”! 😂
Сега се ядосах на един продавач с коледни стикери. Платила съм на 19.11 и още не ги е пуснал. Писах да питам кога,той ми връща да изчакам и бля бля. Няма шанс да дойдат на време,та ще си купя от тук,но се чудя дали да не ги откажа направо.

# 560
Еласмен благодаря за линкя, тъкмо си викам от черния петък да си направя подарък и търсих линк като луда на вашия продавач, тенк ю, още веднъж :*

# 561
  • Den Haag
Момичета, ще ви покажа моето местенце, все още е голо в стаята и не съм сигурна дали е добре масата там където е сега. Имам и два рекламни постера да закача на стените да не седят голи. Мисля и една малка масичка да сложа за кафенце някой ако чака 😊. Също мисля да сложа и някакви щори цвят бял на прозореца, защото лятото следобед пече от тази страна и така. Приемам съвети 🤗

# 562
  • София
diana прекрасно е, много клиенти да завъдиш Heart Eyes Kissing Smiling Eyes
струва ми се малък шкафа, всичко ли ти побира

Daniela B. за нищо

стерилизатора явно ще го почакам, нищо, че пише, че на 22.11 е send item abroad

# 563
Диана,супер е! Много успехи и доволни клиентки ти желая! 🤗
Майка Зайка,честитии! 😊 Хайде прави някой хубав лак и показвай,да се порадваме и ние. Аз се чудех защо nad_tab не ми писа,а ти си отмъкнала лаковете. 😃 😋
Аз съм почти готова с моя нов маникюр,нищо особено не е ,но си ми е кеф. 😊😍 След малко ще покажа.

# 564
  • София
Мерси момичета. Още днес ще се лакирам, въпреки, че ноктите са ми изпилени до дъно. Срам не срам ще покажа Wink

Майка Зайка,честитии! 😊 Хайде прави някой хубав лак и показвай,да се порадваме и ние. Аз се чудех защо nad_tab не ми писа,а ти си отмъкнала лаковете. 😃 😋

Ааааа не съм, не съм всичките.. има още Flutter

diana lobodova Много е хубаво и уютно. Успех ти желая. bouquet

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 17:11 от Майка Зайка

# 565
  • София
Мерси момичета. Още днес ще се лакирам, въпреки, че ноктите са ми изпилени до дъно. Срам не срам ще покажа Wink

Майка Зайка,честитии!  Хайде прави някой хубав лак и показвай,да се порадваме и ние. Аз се чудех защо nad_tab не ми писа,а ти си отмъкнала лаковете. 

Ааааа не съм, не съм всичките.. има още Flutter

diana lobodova Много е хубаво и уютно. Успех ти желая. bouquet
Ще пиша, веднага щом отсея какво не ми трябва, по ред на писалите ми, най-рано в неделя, че уикенда не сме в София  Hug

Майка Зайка
ми е слабост от години, беше първа в списъка  Mr. Green

# 566
Няма проблем,ще изчакаме. 😊
Ето го моят нов маникюр със стикери:

# 567
  • Враца
И лампата на зълва ми пристигна днес.  И тя е поръчана на 11.11. Wink
Невенка, тези са удобни за полиране, че с мекички, но много бързо някак ми се изхабяват, затова ползвам онзи другия вид дето и двете си поръчахме от Али. Ние утре сме канени на РД и много се изкушавам тая вечер да се лакирам (със Суит сити-то). Мислиш ли, че нокътя ми е готов за лакиране? Аз го намирам вече за съвсем нормален. Кажи си и ти мнението.
Преди:

Сега:

Много хубави маникюри момичета.
Онзи ден лакиах една дружка  й слагах стикери, но бяха едни много плътни такива. Попадали ли сте на такива. И днес е пети ден и топа върху стикерите се е напукал и откъртил на места. Стикерите стоят иначе. Та се чудех дали върху стикерите се слагаше пак база? Че аз направо топ и цопнах. А стикерите много странни... Не бяха така фини и лесно късащи се. Не бяха и много гъвкави...

# 568
  • Paris, France
Diana, Много стилно и красиво си подредила стаята. Браво! Успехи ти пожелавам. И докато не съм забравила - къси нокти запечатвам без проблем с форми за удължаване. Ползувам за себе си тези за многократно ползуване.

Ениуан, супер нокти имаш. Маникюрът е ултра стилен.

ферий, честита лампа на зълвата и дълго да си я ползува. Ще се радвам да сравниш двете лампи като ги тествате. Чакам си пилите все още и затова не съм писала за тях. Благодаря ти за помощта отново и обещавам да пиша като дойдат. Лакирай се, разбира се. Страхотни нокти имаш, пу, пу. Можеш да матираш свободния и там да сложиш ултрабонд. И да не забравиш каренцето! Видях "дебелата" кожа на средния пръст. Тук се смята за нормално, но ако много те дразни можеш да я почистиш с препарат за кутикули. Дебелите кожи се държат малко по-дълго в препарат, 2-3 мин, примерно.

# 569
  • София
Моята незнам дали е дошла/лампа от 11.11/няма известие.
Виновни сте Flowers Hibiscus ,сега се връщам с меки и прекрасни ръце след спа терапия и масаж в салона.Махнаха ми гел лака по лираха ноктите, скраб, масаж и затоплящи ръкавички с кокосово масло.Ноктите са ми готови за нанасяне на новата база.Ще изчакам лампата и да помажа със заздравител до сряда/дали ще издържа без лак/залагайте.....Ill
Много хубаво местенце Диана,благородно завиждам,успех и доволни клиенти.Пропуснала съм къде е това?

Общи условия

Активация на акаунт