Оковите на майчината любов

• 110 350
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 90
Ами то такъв по-добре да не създава семейство и да се сложи край на тази патология. Майка му да си го гледа, щом го е докарала до там.

На скоро една майка на дете от групата на дъщеря ми обясняваше как големия й син един не й обърнал внимание, като случайно се засекли пред училище, защото бързал да върви след съученичка /прибирали са се децата заедно/. Как можело това, да тичал след момичета, а да не спре да си поговори със собствената си майка, нищо че и тя бързала за родителската му среща. Трябвало момичетата да тичат след него, а той да е недостъпен. Излишно е да казвам, че второто й дете е момиче. След 10 години ще пее друга песен, защото надали ще й е приятно дъщеря й да търчи след някой недостъпен.

И сякаш наистина по-често такива патологии се случват при майка-син. Не знам, но понякога като слушам майките как говорят за синовете си, имам чувството, че забравят, че са жени. Искат синовете им да се държат с жените така, както не би им било приятно, ако мъжете им се държат по този начин с тях. И много мразя да чуя фразата - като си хване някоя........Те така в капан си ги хващат тези някои, които пък имат една единствена цел в живота - опропастяване на синчетата мамини.

Имам колежка , която много иска да задоми сина си , много и е мъчно , че не си намира момиче, а в същото време се оказва, че която и да и представел в миналото тя не одобрявала. Сега тормози него , че си няма гадже.

# 91
Имам колежка , която много иска да задоми сина си , много и е мъчно , че не си намира момиче, а в същото време се оказва, че която и да и представел в миналото тя не одобрявала. Сега тормози него , че си няма гадже.

Класика. Joy

Моята майка ми се цупи една-две години, защото съм си намерила гадже на крехката въраст 20... Mr. Green Преди това се цупеше, че не съм като другите момичета и че съм все сама.

# 92
  • КиТ
 hahaha

А ако не станат нещата,се почва,аз те предупредих и ти казах,ти не слушаш ooooh!
Пак зависи от ситуацията...,но пък винаги те да са прави Crazy

# 93
  • SF

Защо не си скриеш командирския жезъл в раничката и да го вадиш пред подчинените си, ако ги имаш? newsm78
Писна ми от недооцета, които първо дават мнение, после не само не могат да приемат различно такова, ами почват да заповядват и забраняват.

Ако си направиш труда да виждаш и приемаш, и осмисляш фактите, които ти се поднасят, а не да наблягаш на постистината, която си създаваш, ще успееш да водиш адекватен диалог и спор дори.

Алабалапортукала... Нищо не се разбира от глупостите, които пишеш. По никакъв начин не си отговорила на въпросите, които ти зададох. Наистина ти е писнало от нещо и си се ядосала и за мен ти си пример за това как не се води диалог. Избиваш на някъде, нищо не казваш, но трябва да звучи строго и поучително. Не ме поучавай, защото не те зачитам за авторитет и не ти приемам съветите.

Още веднъж ти казвам, че не е красиво да се говори на хора без деца, какво нещастие е, че ги нямат, пък ти прави това, което те кара да се чувстваш умна.

# 94
  • София
Алабалапортукала... Нищо не се разбира от глупостите, които пишеш.

Е, съжалявам- по- простичко не мога да го обясня.
Здраве да е. Peace

# 95
  • София
Още веднъж ти казвам, че не е красиво да се говори на хора без деца, какво нещастие е, че ги нямат, пък ти прави това, което те кара да се чувстваш умна.
Темата е за хора, които най-вероятно могат да имат деца, но заради грижи по родители и изкривено мислене не използват тази своя даденост. Никой никому не натяква.
Защо тръгна веднага с рогата напред? И на мен не са приятни някои неща, но имам избор - да не ги чета или да им опонирам. Всеки е в правото си да изложи мнението си, има си модератор и това не си ти.

# 96
  • ВАРНА
....
И сякаш наистина по-често такива патологии се случват при майка-син. Не знам, но понякога като слушам майките как говорят за синовете си, имам чувството, че забравят, че са жени. Искат синовете им да се държат с жените така, както не би им било приятно, ако мъжете им се държат по този начин с тях...

Преди няколко години останах изумена от една понагласена 20-25г майка с момченце на 1-2г,която нещо си му говореше докато го водеше за ръка и по случайност чух думите : " Ела мама да те нагушка,че не се знае след години коя никаквица ще ми доведеш..."  Shocked  Ако детето от такава въраст слуша такива коментари  Sick Аз съм майка на  момичета и ги възпитавам като цяло да разчитат на себе си и да не са кифли ( не че знам накъде ще избие в пубертета) ,но момчетата много рядко наблюдавам да ги възпитават като мъже от малки,но мамини синчета колкото искаш  ooooh!

# 97
При майка-дъщеря са други инструментите - женско съревнование и подкопаване на самочувствието. Например майката не дава на дъщерята да се облича по женски, да си пуска дълга коса, да общува с момчета, възпитава се в мъжемразство, сексът се изкарва само като перверзия, правят се непрекъснати сравнения с други момичета в негативен смисъл (виж на леля Мария дъщерята каква е, а ти си много под нея), съревновават се за вниманието на мъжа/бащата (ако има наличен такъв), коментари за тялото и теглото...

# 98
Преди няколко години останах изумена от една понагласена 20-25г майка с момченце на 1-2г,която нещо си му говореше докато го водеше за ръка и по случайност чух думите : " Ела мама да те нагушка,че не се знае след години коя никаквица ще ми доведеш..."  Shocked  Ако детето от такава въраст слуша такива коментари  Sick Аз съм майка на  момичета и ги възпитавам като цяло да разчитат на себе си и да не са кифли ( не че знам накъде ще избие в пубертета) ,но момчетата много рядко наблюдавам да ги възпитават като мъже от малки,но мамини синчета колкото искаш  ooooh!

И с какво ти си по-различна от въпросната майка? Все едно е дали ще наречеш някакво абстрактно момиче от бъдещето "никаквица" или ще определиш произволно момченце като мамино синче. Все е неодобрение на чуждото възпитание и страх твоето чедо мамино да не се прецака. Наистина ли не си даваш сметка какво написа?

# 99
  • SF

Темата е за хора, които най-вероятно могат да имат деца, но заради грижи по родители и изкривено мислене не използват тази своя даденост. Никой никому не натяква.
Защо тръгна веднага с рогата напред? И на мен не са приятни някои неща, но имам избор - да не ги чета или да им опонирам. Всеки е в правото си да изложи мнението си, има си модератор и това не си ти.
Ох, айде сега пък и ти....
Темата е за родители, които вече имат деца.
Ако не си изчела хронологията на разговора ни с АбсурТ, няма какво да ти го преразказвам. Всяко обяснение и защитаване на позиция тук ви се струва, че е с рога напред. Първа аз си написах мнението и после тя ми скочи с упреци. И не ме критикувай, защото точно такъв тип  критика е с "рогата напред" И ТО в чуждата разпра.

# 100
      Това, че някои родители не одобряват връзките на детето си го намирам за съвсем нормално. Никога не бих нарекла хипотетичната избраница "никаквица", но ако синът ми има неподходяща връзка, не бих се въздържала да си кажа мнението.Той е още дете, но за съжаление, вече съм имала подобен сблъсък

Скрит текст:
На детската площадка се събират деца от всякакви възрасти. Една мома на 16 години- а синът ми съвсем наскоро навърши 12 - непрестанно му изпраща писма в пощата или по други деца. Предупредих я няколко пъти,не спря. Накрая отидох и такъв скандал дръпнах на детската площадка за радост на бабите- приятелките на майка ми,които само седят и скучаят по пейките.Но писмата минаваха всякакви граници- говореше се за секс и т.н. Като се замисли човек- тя е наказателно отговорна и можех да подам оплакване за развращаване на малолетно дете. Но само я заплаших, че ще отида с писмото при директора.Синът ми се хили и твърди, че са само приятели, но не мога да разчитам, знам ли докъде ще доведе детското любопитство
.

Има хора, които не умеят да създават подходящи връзки, тогава няма нищо лошо близките им да им отворят очите понякога. Защото чак такава патология- родител да разгонва с пушка едва ли не всички ухажори и ухажорки, не съм виждала.

# 101
Тази пък, няма ли за нея връстници и батковци, та 12 годишен ще задява...??

# 102
Тя ще е била от кугърките тази Wink

# 103
  • София
Ми агнешко  Joy
Но наистина е странно, те обикновено налитат на батковци. Или просто си е правила бъзик/гаргара или както там му викат

# 104
   Не зная бъзик ли, гаргара ли, обаче непрестанно звънеше на външния звънец. Според инспекторките / бабите от градинката/ била нещо смахната. Писмата бяха пълни с еротика .Отдавна не съм я виждала, но още тогава, след поредното писмо и казах, че ако толкова и се прави секс да си намери правилния партньор, няма какво да търси при децата. Когато я заплаших с директора на училището, тогава сякаш се постресна

Общи условия

Активация на акаунт