Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 531
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 775
Аз пък точно обратното- радвам се, че Тото спечели. Видяхме един млад човек с грешките му и хубавите му черти.  На Хранова тази награда не и нужна. Тя беше на курорт. И за това, че три месеца папка, спа и се пази от всякакви преракания да й дадат и приза ли? Честито на Тото!❤️
Напълно подкрепям всяка дума!Да не се повтарям и потретвам с моето мнение Grinning
Честита победа на Тото и сега само напред и нагоре!

# 2 776
Тото по Нова.

# 2 777
  • София
Скрит текст:

След Сашето, ми беше все тая коя е любимата звИзда на ББ Wink
Но поне не ни на тресе  Пеньо Joy
                           Като две капки вода.
   А Ваня Щерева почти ни убеди, че Мегз с нейната ''неземна красота'',
                 може дори гей да върне в правия път

# 2 778
Тото по Нова,прекрасно момче Heart EyesКаза,че не може да осъзнае още,че е победител.Взел си е поуки,много му е харесало в къщата.Каза,че остава приятел с Енджи,Дани З.Цуни и накрая Петкан.Много се радвам,че накрая осъзна ,че е по-добре да е близък с Дани З. отколкото Петкан,май му се отварят очите за този.. Sick
Напълно заслужена победа,всички мои роднини и приятели бяхме за него!

# 2 779
Честито на Тото, последните два-три дена изобщо не ги гледах.
Измъчен сезон, измъчен финал.
Много ми е интересно догодина кой ли ще изкарат от нафталина. То сега бяха изсмукани от пръстите, пък за тогава не ми се мисли Mr. Green

До понеделник. Пожелавам ви интересни участници Simple Smile

# 2 780
Тото по Нова,прекрасно момче
Ако някой все още се чуди какво сме му харесали на този Тото, да гледа това интервю.

# 2 781

Докато преди 7-8 години имахме Орлин и Део, едни момчета, дето също бяха млади, но не обидиха и ...

Олелеее, алеле! Наркоман ще даваш за пример! Браво бе жена Fearful

Кой от двамата е? Не съм чувала, дай инфо. ***Део бил! Забравила съм го това, поне е било поднесено с правилния месидж до зрителя, но иначе лошоооо.... Виж, не се заяждам, но не бих се заклела, че Тотю не пипва. Толкова е логичен наркотикът и чашката до същността му, че... За чашката видяхме със сигурност. За другото, нека кажат 12 годишните.

Моето мнение е, че 2 връзки с футболисти, а после "бизнесмен", който ти прави второ дете, но си оставаш сама, а той е сниман с дългобедри и голи мадами и разкопчана до пъпа риза - са дали отражението си върху Тотю. Момчето е агресивно, върви в посока "с много секс и малко глас" като толкова други новоизлюпени пИвици, чалгари, рапъри... Не е моят човек, извинявай. Не мога да си затворя очите пред "образователните" му клипчета. Долно ми е като бизнес на чист и готин човек, какъвто се опитват да го изкарат. Лично мнение е.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 11:16 от Маpи

# 2 782
Ама кво толкова е станало, че БРАВО БРАВО ЗАСЛУЖАВАШ?! Кой е преуспял, след като е излезнал победител от Вип Брадър??? Кой наистина е там за да стане любима звезда, а не за хонорара?!? Да видим Тото догодина по същото време дали накой ще го помни или още ще пее из провинцията на тийнове с безалкохолни бирички с ръка...

# 2 783

Много ми е интересно догодина кой ли ще изкарат от нафталина. То сега бяха изсмукани от пръстите, пък за тогава не ми се мисли Mr. Green

На мен пък ми харесва да са по-неизвестни - по-освободени са, не се спичат да пазят или възраждат имидж.
И нафталинените харесвам - носталгично ми действат, дори когато губят ореола си.

# 2 784
Моето "браво" за Тото е за представянето му тук във този формат!Как ще продължи кариерата му и изобщо живота му напред си зависи единствено и само от него и си е лично негова работа!
Доволна съм ,но ако и Марги беше спечелила пак щях да съм ок,за мен немислимите победители бяха Петкан,шефа ,Гана и Миглена.
С нетърпение чакам новият ББ,и най-вече заради темата ,беше мнооого забавно тук и вярвам,че пак ще бъде,благодаря на всички за смеха Simple Smile

# 2 785
Аз от сега ще подгрявам за Динько newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Мнението ми за Тото се припокрива с това на Мари.Образователните клипчета на най обичаната звезда на България, плачат за прокурор, психиатър и публичен линч bash box bash box

# 2 786
Направо се чудя на зомбираните хвалебствия на някой потребителки... Какво му харесвате на Тото... До вчера си мислех, че не харесвам Галин, ама като ги видях един до друг... и двамата 26 годишни... е къде е единия... къде е другия... Поведението по-добре да не го коментирам...

# 2 787
  • София
на мен още преди да свърши форматът, вече ми беше напълно безразлично какво ще се случи. Най-консуматорски чакам следващите, за да има забавление в темата.

# 2 788
  • София
Във ФБ има много недоволни от победата на Тото.

# 2 789
Какви трябва да са му клиповете? Вероятно черно бели от зората на Лили Иванова?

Общи условия

Активация на акаунт