Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 865
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 60
Да изгоним Шевс днес

вота във ФБ

за Тото 6149 гласа
Дани 1434
ШеВ 772  #2gunfire

# 61
Аз вече забравих какво толкова лошо направи Тото-то  Rolling Eyes
Да напомня, щото помня като слон: приложи стария, но златен номер на обвързания коцкар: Кой, аз ли??? Не, бе, тая лудата ме преследва мен! Simple Smile)))))
Но пак е цвете, в сравнение с повечето вътре.

# 62
Шефа да си ходи.Вън! smile3513Да останат котките!

# 63
Пък и Петканов е на 30 години. Млад е, но на тази възраст е мъж. Не момче. Каква младост, какви пет лева. Laughing
Тото на колко е?

# 64
Предполагам Тото ще остане.
Ще ми се първо Петров да си ходи, след него Златков и да видя физиономията на първия.Joy
Благодаря за новата  тема Flowers Cherry Blossom

# 65
Пък и Петканов е на 30 години. Млад е, но на тази възраст е мъж. Не момче. Каква младост, какви пет лева. Laughing
Тото на колко е?
На 26 и много по-зрял и по мъж от Петкан !!:)

# 66
Да напомня, щото помня като слон: приложи стария, но златен номер на обвързания коцкар: Кой, аз ли??? Не, бе, тая лудата ме преследва мен! Simple Smile)))))

Да не отваряме дума пък за номера на Петкан, същият като на Тото междувпрочем - Кой, аз ли? Мне, разделен съм с Богданка.....съвсем случаЕно я залюбих тук вътре...  hahaha

# 67

Да не отваряме дума пък за номера на Петкан, същият като на Тото междувпрочем - Кой, аз ли? Мне, разделен съм с Богданка.....съвсем случаЕно я залюбих тук вътре...  hahaha
Ох, недей отваря, че те и неговите не са една и две... хиляди... Simple Smile))

# 68
  • София
Аз викам Петкан и Богданка да ги оставят в Ол старса, за да се разведат там. Поне без пари да им излезе. Тъкмо ще направят "моста" между предаванията.

# 69
Петканов ми е мътен като образ. Simple Smile Миналата година, когато гръмна скандалът с Алекс, бях твърдо на нейна страна. В първите седмици на ББ малко си промених мнението за него в положителна посока. Не че ми е станал симпатичен, просто не ме дразнеше много. Simple Smile След първата брачна нощ и емоционалното насилие спрямо Алекс отново ми стана неприятен. Не е най-голямото зло в къщата, има и добри качества, но мисля, че на Алекс няма да ѝ е лесно занапред с него. Чудя се дали има реални шансове за победа - не е бил на номинации досега и не знам доколко е харесван.

# 70
  • София
Реални шансове мисля, че няма Петканов. Ако му ударят едно рамо може и да има.

# 71
Да изгоним Шевс днес

вота във ФБ

за Тото 6149 гласа
Дани 1434
ШеВ 772  #2gunfire
А, дано! Най - много боли на метър преди финала.

# 72
Благодаря за темата!
Аз искам да изгонят първо един от двамата младежи, готвачът да се усмихне доволно и да съобщят и неговото име. Няма да го преживея, ако той остане.

# 73
А тоя Петканчо цял сезон стиска кълките, за да го играе кротък и неутрален. И му личи много. Неприятен ми е наравно с шефа. Петров поне има някаква позиция, а тоя с подарен пръстен си изисква брачна нощ..пффф!

# 74
  • Оптимист по принуда
Петканов е такъв един хлъзгав. И така тихичко, спокойничко нарежда, с монотонен гласец - аааз друуга първа брачна нощ няма да имааам. Истински психически насилник. А каква разлика от началото, когато влезна - тичаше за пиЧиета, да обслужи всички, все едно има тирбушон в южния щат.

Общи условия

Активация на акаунт