Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 584
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 570
Има само един човек, който не показваше секс, не търсеше, прокламираше, имитираше секс, който не ля прелестни гърди и не заголва крака, не ходи по боксери, не изневерява, не се чекна и не щипа. Един човек, който не си вади парите със секс и от секс. Един човек, който не възпя секса, а пя за любов. И това е Марги Хранова. Трябва тя да победи.

# 571
  • София
Очаквам Мегз сега да си развихри лудостите докрай, шефа няма да й пречи.  Joy

# 572
Иии, значииии... Изгоря ми смс-а!!! Ми нагласено е всичкоооо... Няма да изляза от ютуб 10 часа сега!!!

Време е, даже си закъсняла.

Ама на 12+ съм, а Тотю ги иска с млечни зъбки в устата...

# 573
  • София
Абе не знам той какво иска, ама знам, че говориш много категорично за хора, които не познаваш. Това ми е достатъчно.

# 574
  • Сандански
От фейса ,, И етооо идва най-щастливия ден 😀😀😀 женско царство,а Петканов царицата 😂😃😄😄“

# 575
Тази вечер уж трябваше да е финал преди финала, а реално нямаше никаква драма. Явно разликата в процентите е била много голяма в полза на Тото. Лъчо взе думата точно веднъж и каза едно изречение, 80 процента от времето беше посветено на Петров, като за последно. Ако бяха близки резултатите, щеше да има "Гласувайте, разликата е под един процент".
Аз съм много доволна, макар че предпочитам вместо Дани Златков да си беше тръгнала Гани или Енджи. Искам Тото и Мегз на финал.

# 576
Еххххх, моя фаворит си тръгна Sad

И за мен беше фаворит и единственият мъж в Къщата! Жалко!

На мен ми е симпатичен Златков. Харесва ми, че е много дисциплиниран и много последователен. Отстояваше си мнението до самия край.

И беше истински,без поза и стратегии!

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 23:46 от Не се сърди, човече

# 577
  • София
Предлагам следващия ВБ да бъде на скандалите! Ще бъде интерессно! Да поканят наай-големите скандалджии и шоуто ще е на 6!   Peace

# 578
Предлагам следващия ВБ да бъде на скандалите! Ще бъде интерессно! Да поканят наай-големите скандалджии и шоуто ще е на 6!  
Ще се изтрепят на втория ден! Захажаева срещу Петров - това ще е епична битка!

# 579
Абе не знам той какво иска, ама знам, че говориш много категорично за хора, които не познаваш. Това ми е достатъчно.
E, чакай - аз ли му поствам видеата в ютуб и го наврях в брадъра? Човекът иска да е познат. Е, опознах го и си суставих мнение. Не е забранено, нали? Аз и Маргарита не познавам лично, но за нея имам друго да кажа. Мерси. Лека нощ.

# 580
Предлагам следващия ВБ да бъде на скандалите! Ще бъде интерессно! Да поканят наай-големите скандалджии и шоуто ще е на 6!   Peace

И току-виж, взели, че се влюбили. При ББ никога совите не са това, което са.

# 581
  • София
Предлагам следващия ВБ да бъде на скандалите! Ще бъде интерессно! Да поканят наай-големите скандалджии и шоуто ще е на 6!  
Ще се изтрепят на втория ден! Захажаева срещу Петров - това ще е епична битка!

Нали трябва да има шоу?!   Party

# 582
Цяла вечер не можах да коментирам от вълнения , и ви четох , и ви лайквах.
Не сте коментирали Миглена А. - най-после успя да коментира много точно Данан / пу , и Петкан не е това  Weary
Добре , че Минчев го няма , коментаторите тази вечер се справиха добре. може би , защото мнението им беше съвпадащо с моето.
Развълнувана съм, "изключително ми е трудно да дишам наобратно Joy по Мегз от емоции , но така е , емоционални сме / по Шефа/ , като хляба , дето втасва.
Съсвем я втасаха У брадъра тази вечер.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 583
  • Испания
емоционални сме / по Шефа/ , като хляба , дето втасва.

Готвачът направо е превтасал.

# 584

И все пак колко са различни като визия. Визуално харесвам.Мегз, изключение правят зъбите, но все гледа да се нагласи, да се облече, с нищо не прекалява в дрехите и аксесоарите си. Джулка милата язък че е толкова време сред хората и то все в някакви модни среди. То коса, то грим, дрехите имам чувството че със затворени очи си ги беше избирала. Толкова пък да няма вкус едно с едно да съчтае.

Общи условия

Активация на акаунт