Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 537
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 675
Към края на седмицата допускам,че ще вкарат от новите (стари) вип персони....я Коцето,я Джино....
За мен финалът от днес е крайно безинтересен.Нямам фаворит след излизането на Дани Златков!!:pensive:
Да влизат следващите циркаджии Misc Performing Arts

По жълтурите пише, че почват в понеделник. Все пак трябва да изчистят кочината. Емануела била отказала, заради новата си любов . А  Преслава отказала заради Гъмов.

Не знаех, че и Преслава са я спрягали за All Stars. Така както са ги почнали от онзи сезон, направо да викат Кичка и Джорджано и да го преименуват на сезон 2015 + Коцето.

Вчера ми попадна "сигурен" списък на съквартирантите в Пик и пишеше, че Гъмов им е отказал и ще влиза Мариан Вълев- Куката.

# 676
Агнес изглеждаше много нежна и естествена. Хареса ми. И Златков много ми харесва, съжалявам че снощи бяха номинирани в тази комбинация, искаше ми и той и Тото да останат.

# 677
  • София
Много моля, познавам Агнес- лично!
Много е сладка и красива, не е изкуствена като баба Енджи!

Може, може. Аз не съм я виждала на живо - изказвам мнение само на базата на видяното по телевизията  Peace

И сега какво - Преслава, Емануела, Марчето, Коцето.... Ами направо да направят Вип Брадър Планета Пайнер и да не се чудим тук кой точно ще влезе в къщата  ooooh!

# 678
  • София
Аз сега четох, че Светлана Василева щяла да участва. Горкичкият Гущеров всичките му жени ли ще минат през предаването да го разнасят. Мара го плю, тази ще го хвали. Дали се е научила да пише правилно?

# 679
Аз сега четох, че Светлана Василева щяла да участва. Горкичкият Гущеров всичките му жени ли ще минат през предаването да го разнасят. Мара го плю, тази ще го хвали. Дали се е научила да пише правилно?
Е тя тази "умното" Светле може за това да влиза ,да опровергае  Марините плювки GrinningТози Гущеров,жените му градят имиджа ли ?Simple Smile
Леле ако в новия ББ   влязат както каза някой Луна и сега Куката ...тия не ги виждам как ще комуникират !!

# 680
Към края на седмицата допускам,че ще вкарат от новите (стари) вип персони....я Коцето,я Джино....
За мен финалът от днес е крайно безинтересен.Нямам фаворит след излизането на Дани Златков!!:pensive:
Да влизат следващите циркаджии Misc Performing Arts

По жълтурите пише, че почват в понеделник. Все пак трябва да изчистят кочината. Емануела била отказала, заради новата си любов . А  Преслава отказала заради Гъмов.

Не знаех, че и Преслава са я спрягали за All Stars. Така както са ги почнали от онзи сезон, направо да викат Кичка и Джорджано и да го преименуват на сезон 2015 + Коцето.

Вчера ми попадна "сигурен" списък на съквартирантите в Пик и пишеше, че Гъмов им е отказал и ще влиза Мариан Вълев- Куката.

Ааааааа,любимецът  ми той. Peace PeaceНо искам и Снежана Макавеева-задължително!!  newsm17 smile3508 Drunk

# 681
  • София
Е тя тази "умното" Светле може за това да влиза ,да опровергае  Марините плювки GrinningТози Гущеров,жените му градят имиджа ли ?Simple Smile
Леле ако в новия ББ   влязат както каза някой Луна и сега Куката ...тия не ги виждам как ще комуникират !!

И Фънки бил сигурен 😂😂😂😂 ще бъде феерично.

# 682
  • София

Щеше да е забавно да вкарат и Марчето заедно със Светлето. Или да ги вкарат по двойки - Светлето с Гущеров и Марчето със свинаря. Щяха да се скъсат да си хвалят мъжете. Никой нямаше да вземе думата от тях  Mr. Green

# 683
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кво шише...ранХо е за пичие бе...довечера...
Ма ще му сложи малко мюсли и тамън ще стане за закуска.  Laughing

# 684
Много моля, познавам Агнес- лично!
Много е сладка и красива, не е изкуствена като баба Енджи!

Красиво и сладко нежно момиче!Така е!
 НО......ми се струва,че Златков и Енджи не си бяха безразлични!Харесваха се,имаше химия.... newsm12

Фактът,че жена му е красива съвсем не означава,че други жени не биха го привличали физически...така мисля! Flutter Прекалено темпераментен ми се вижда,за да е...моногамен  Mr. Green Mr. Green

# 685
Мъжът пък на Енджи и бил направил забележка , че ходи разголена , даже и бил дръпнал ципчето .

# 686
Млад, здрав мъж. Два месеца стои без жена. Той даже се оплака, че Гана ходи по бомби и ги предизвиква. И всичко що е с пола, го привлича неудържимо. Даже и СаЧка мастия му се видя. Joy

# 687
  • София
Златьо и Енжи се харесаха, спор няма.

# 688
  • София
Млад, здрав мъж. Два месеца стои без жена. Той даже се оплака, че Гана ходи по бомби и ги предизвиква. И всичко що е с пола, го привлича неудържимо. Даже и СаЧка мастия му се видя. Joy

Стриптизьорките особено много ги хареса.

# 689

Стриптизьорките особено много ги хареса.

Кака му Даниела Арнауд доста се усукваше около него и разбира се ,той й се радваше максимално. Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт