Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 324
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 960
Зетят с тази постоянно отворена и хилеща се уста със стърчащи от нея зъби ми прилича на имбецил и очаквам всеки момент да му текне лига и съвсем да се видиоти...

# 961
  • София
Сашка нали си вижда детето всяка седмица, може би за това не се разплака. Иначе детето е сладурче.

# 962
  • Испания
"Уникални млади хора, които имаха нужда от мен дотам, докъдето са стигнали. Моята мисия е изпълнена" - първи думи на Петров след изгонването от къщата.

# 963
Най-много ми хареса майката на Тото Simple Smile. Беше готина и се държа много приятно. Стана ми смешно като специално поздрави готвача.
На Миглена майка ѝ дори не искам да я коментирам, това с "малката сестричка" беше такава селска стратегия, че ми се доповръща.
Мр. Ливан и Енджи ми изглеждаха не като хора, които са истинска двойка. Не защото не се олигавиха в сълзи, сополи и спирала, просто... неискреност някаква долових.
На Александра баща ѝ малко проЗД ми дойде, особено с репликата към Сашка. А самата Александра понякога има такива странни мимики и реакции, че се чудя дали е наред с главата. От ПЕткан ли се заразява с кретенизъм, не знам. Гледа с един празен, благ поглед... мига на пресекулки и си разтяга устата уж, че се усмихва.
На Гани любовта... пак ми се доповръща, този път от секреция. Иначе изглеждаха съвсем искрени и двамата.
И на Сашето дъщеря ѝ откакто я видях с наполовина обръснати вежди, винаги ми изглежда много странно дете (може би се чудя и как се справя със странностите на майка си). Надявах, че са я предупредили, че другите няма да реагират отначало, за да не се притесни детето. И хубаво, че ББ разреши да контактуват с нея.
На Маргарита посетителите не ми бяха много интересни, а че и цели трима. Внукът обаче имаше нейни черти в лицето.

Други посетители не се сещам. Не беше лош епизод, вече взеха да ни монтират по-позитивни моменти => любовта ще възтържествува!!!

# 964
  • София
Добро утро и от мен
Сега изгледах пак серията от снощи. Наистина мъжа на Енджи щеше да се разплаче и затова май си тръгна така бързо. И да - много, много, много е красив!!!! За нейното държание, обаче обяснение нямам. ИЛи се държа геройски, за да не се разплаче или просто е студен човек, който не разрива емоциите си.
Сега ще изгледам и майката на Миглена, че нея я пропуснах

# 965
  • Испания
Петканов - авангардист, Петров - мисионер.

# 966
Ааааа, че откъдЯ на къдЯ ? Thinking

# 967
На мен хнещо тоз ливанския красавец... прекалено ми е "прелестен", не харесвам такива красавци. Взимайте го. Simple Smile

# 968
  • Bulgaria
След Малко при Гала!!! Ако някой се е засегнал/а....Ша Ма прощава Simple Smile
.....всичко беше театър, "Моя Театър" и моя сценарий! Най-важното да ви е било интересно 😅😅😅😅 усети ли се някой? Даже и сега едва ли ще повярват!
Не може цял живот да създаваш и накрая, някой в една игра да те ръководи! За някой един филм е живота, но за мен си е филм и когато е филм да е Тарантино-Стил Simple Smile

Да бъдем спокойни ,ще видим Петров при Гала  Laughing Laughing Явно човекът не е имал желание да печели  играта а просто са му дали хонорар ,за да бъде всеобщ дразнител и да покаже истинските лица на звездите  Laughing Laughing
Между другото ,в последния брой на списанието на Антон Стефанов,посочени ли са участниците в Биг Брадър Most Wanted ? По принцип ,първо там са обявени като списък.

А по повод епизода вчера-майката на Тото беше най-мила и най-искрена ,много красива и добра жена.
Майката на Мегз-много черен пиар направи на дъщеря си.Явно и двете искат да спечели с цената на всичко.Стана ми трагикомично ,защото беше напълно извадено от контекста на събитията
Енджи-много е силна и са много красива двойка с Ливанеца. Радвам се ,че се удържа ,за сметка на останалите.
Бащата на Алекс-много добър човек. Личи си ,че много обича дъщеря си и е готов дори да приеме Петканов Grinning Grinning Не знам ,обаче дали срещата с родителите е била преди или след отказа на зетя да я защити  Laughing Laughing Laughing Едва ли щеше да е толкова щастлив бащата. Дано да не е поза ,и след предаването да подновят отношенията си
Гани-не знам защо толкова не я харесвате ,ако нямаше корекции със сигурност щяхте да имате друго мнения за нея.Да ,вярно е че доста често внасяше интриги в къщата ,но все пак от скука човек всичко прави.Иначе е душичка ,напълно опроверга титлата плеймейтка.
Марги и децата и - възпитани са доста добре ,в първия момент помислих че има 3 синове  Laughing Laughing
Сашка-при нея нямаше поза.Беше много искрена и щастлива ,но не преигра ,вижда детето си всяка седмица

# 969
  • София
Шефа не дойде ли вече при Гала? Чакам с нетърпение да разказвате.

# 970
  • На морето!
Мнението ми се припокрива на 100% с това на Бона.
Скрит текст:
Най-много ми хареса майката на Тото Simple Smile. Беше готина и се държа много приятно. Стана ми смешно като специално поздрави готвача.
На Миглена майка ѝ дори не искам да я коментирам, това с "малката сестричка" беше такава селска стратегия, че ми се доповръща.
Мр. Ливан и Енджи ми изглеждаха не като хора, които са истинска двойка. Не защото не се олигавиха в сълзи, сополи и спирала, просто... неискреност някаква долових.
На Александра баща ѝ малко проЗД ми дойде, особено с репликата към Сашка. А самата Александра понякога има такива странни мимики и реакции, че се чудя дали е наред с главата. От ПЕткан ли се заразява с кретенизъм, не знам. Гледа с един празен, благ поглед... мига на пресекулки и си разтяга устата уж, че се усмихва.
На Гани любовта... пак ми се доповръща, този път от секреция. Иначе изглеждаха съвсем искрени и двамата.
И на Сашето дъщеря ѝ откакто я видях с наполовина обръснати вежди, винаги ми изглежда много странно дете (може би се чудя и как се справя със странностите на майка си). Надявах, че са я предупредили, че другите няма да реагират отначало, за да не се притесни детето. И хубаво, че ББ разреши да контактуват с нея.
На Маргарита посетителите не ми бяха много интересни, а че и цели трима. Внукът обаче имаше нейни черти в лицето.

Други посетители не се сещам. Не беше лош епизод, вече взеха да ни монтират по-позитивни моменти => любовта ще възтържествува!!!
Допълвам, че не видях на Данитата близките.
Мъжът на Енджи ми е точно толкова изкуствен, колкото и тя. Сигурно имат еднакъв брой операции, Степфордска двойка в арабски прочит. Не ме кефят, 'ич. 

# 971
Майката на Мегз е голяма загадка. Може би е човек, който не може и не иска да изразява чувствата си, но у мен остана някакво усещане за хлад. През цялото време камерата беше насочена към очите на Мегз, нямаше далечни планове. И в очите ѝ прочетох - "Мамо, прегърни ме!". Като малко дете, което търси одобрение и любов. Може да си въобразявам, обаче тази среща обяснява много за самата Миглена - тя от малка е възпитавана като войник.

# 972
Да, аз дори не я слушах майката на Мегз, чаках само кога и дали ще я прегърне.
Няма нужда от думи в такъв момент, една прегръдка казва всичко  Peace

# 973
  • София
Сега гледах Миглена и майка й, и вече разбирам защо Миглена е такова куку, готово на всякаква борба, за да се докаже. Явно от малка среща неодобрението на майка си във всичко, което прави и затова цял живот се бори и се доказва. Майка й е пълен ръб /да не кажа по-сериозна обида/ и прави изключително грозно впечатление, че не знае какво да каже на дъщеря си. Влиза за 2 минути и й говори някакви глупости за изгубени сестри и какво ли още не, колкото да каже нещо. Така и не става ясно смисъла на глупостите, които наговори за толкова кратко време. След тази серия започвам да изпитвам искрено съжаление към Миглена

# 974
Да, аз дори не я слушах майката на Мегз, чаках само кога и дали ще я прегърне.
Няма нужда от думи в такъв момент, една прегръдка казва всичко  Peace
Липсваше нежност наистина, а Джулиана - показаха искрена любов, докато Енджи ...много студено се държа, а уж нали ревлива била...

Общи условия

Активация на акаунт