Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 302
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 065
# 1 066
Тва с обажданията ми се струва, че е пълна шашма...

# 1 067
# 1 068
# 1 069
  • sofia
Направо ме втриса от озъбените им гримаси! Ма ще е смешно, как се рекламират....От пусто в празно ще преливат.

# 1 070
Слуховете ,че Марияна Попова и приятелят и ще влизат във Биг Брадър в понеделник ,се оказаха грешни.Певицата току що отрече Simple Smile

Браво на нея, че не мога да я дишам. Гаджето и ми изглежда свестен.

Да, сигурно не си го засичала по алкохолни запои... Най-любимото му, след алкохола, е да разказва колко е велик актьор ама не печели милиони, защото е роден в България, а не в Америка... Същия като Марияна - тя има 1 песен, малко известна, заради евровизия, и той се е снимал в 1 филм...

# 1 071
  • София
Само в "Черешката на тортата" съм го гледала. Жалко за него, алкохола не прощава.

# 1 072
Мариана Попова е разказвала, че винаги е бягала от алкохолици, защото в семейството й е имало такъв и накрая се натресе на Плачков.

# 1 073
  • Враца
Плачков пияндурник ли е ?  ooooh!

# 1 074
Плачков пияндурник ли е ?  ooooh!

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! И той, като Сашка, само дегустира! Значи, не се съобразявам какво пиша и сега ще излезе, че човека е алкохолик... Grinning

# 1 075
  • София
Няма да се учудя и да е алкохолик, като гледам Гъмов колко е деградирал горкия.

# 1 076
Успя ли някой да се свърже с виповете? Аз само със Сашето. С Енджи не мога, а след малко й свършва времето...

# 1 077
То и за М.Хр. мислех да кажа, че ми прилича на любителка на алкохола, но реших да не споделям това наблюдение, че тук има фенки... Но я видяхме как късен следобед надига бутилката с уиски и в нейната стая има мини бар...

# 1 078
  • София
Тва с обажданията ми се струва, че е пълна шашма...
В предишните всички само четкаха, никой не каза нищо критично.

# 1 079
миналата година  имаше хейт май срещу Иринии

Общи условия

Активация на акаунт