Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 224
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
dalida33, Сашка снощи отговори на Ники Кънчев, че когато й е нервно, яде много.

# 1 681
Моите тийнейджъри не изглеждат така и дори не ходят на дискотека. Въпрос на родители, среда...не знам... явно имат карт Бланш за това.

# 1 682
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За съжаление, това е подрастващото поколение. Такива са и по улиците, в дискотеките са още по-натруфени и с още повече грим, разголени..... Направили са се на 30 годишни....Винаги съм се питала, родителите на такива деца-тинейджърки как реагират на визията на дъщерите си? Изобщо виждат ли ги в този вид?!  Rolling Eyes

Ами не знам, аз имам дъщеря на 16, но няма нищо общо с тези момиченца, които изглеждат като на 25+.  Rolling Eyes Приятелките й също не изглеждат така.

А, точно, HAPPY!  Hug

# 1 683
  • sofia
Последните 10 страници са посветени на Сашето, наша любимка. Между другото изразяваме недоумение, защо млада, хубава жена лъже за годините си. И то като знае, че ще я хванат.
Сашка не омита де що свари. Тя дегустира. Да не би да сте била в къщата и да сте и броили залците и калориите?
Щото, видимо не ѝ личи да им е изяла храната! Скъперници!

# 1 684
  • ВАРНА
Не съм гледала "На шкембе" при Гала,но щом са се подигравали на Сашка сигурно и завиждат.Предполагам са на непрекъсната диета и редуват глад и клизми,за да са във форма.А гладният човек е и нервен.Пожелавам им нови висини в клизмите!

# 1 685
  • Сандански
Да Ви кажа блок маса без пари в хотела и аз си похапвам на аванта. 😂

# 1 686
  • София
Цитат
Това ли е днешното ново поколение - още на 12 със хиалурон и визия на фолк певица. ЖДНБ!  Crazy  smile3505

За съжаление, това е подрастващото поколение. Такива са и по улиците, в дискотеките са още по-натруфени и с още повече грим, разголени..... Направили са се на 30 годишни....Винаги съм се питала, родителите на такива деца-тинейджърки как реагират на визията на дъщерите си? Изобщо виждат ли ги в този вид?!  Rolling Eyes

Родителите много удобно се самоубеждават, че всички днешни девойки са така и не може детето им да е по-различно, за да не се превърне в аутсайдер. Така бягат от отговорността, като я прехвърлят върху всички останали.
Помня, че слушах интервюто на Орхан Мурад и жена му по Бтв. И двамата изкараха дъщеря си едва ли не свръх интелигентна, много четяща книги пубертетка, и описаха развратното й изпаднало поведение, като "сценичен образ" А на въпроса дали пуши отговориха "Да, пуши, както всички останали на нейната възраст. Но тя не се крие от нас, за разлика от повечето нейни връстнички." Не, че не е вярно де Simple Smile

# 1 687

Съгласна съм, че нервността при някои води до ядене, при други до пушене на цигари, при трети да скандали, при четвърти до чистене, но при нея тази нервност беше денонощна. Нямаше причина да е постоянно нервна, от 2 месеца е там, камерите не я притесняват, тя е свикнала да е пред камери, публика, по концерти, предавания... нервният и притеснен човек не се облича, гримира и фризира по този начин. Нервният човек не може да спи. Сашка нямаше проблеми със съня. Не е причината в нервността, по-скоро се прикри зад нервността.

# 1 688
Има гласуване във ФБ кой да спечели
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … ype=3&theater
дотук
Тото 3300 гласа
МегЗ 1300
и по малко за останалите

Коя е най- голямата аудитория от гласуващи ?! - момиченцата- тийнейджърки Simple Smile

ми не знам, миналата година едва ли те направиха Миглена победител

ПП. Вчера подаряваха ли нейната книга, че не забелязах?

# 1 689
  • София

Съгласна съм, че нервността при някои води до ядене, при други до пушене на цигари, при трети да скандали, при четвърти до чистене, но при нея тази нервност беше денонощна. Нямаше причина да е постоянно нервна, от 2 месеца е там, камерите не я притесняват, тя е свикнала да е пред камери, публика, по концерти, предавания... нервният и притеснен човек не се облича, гримира и фризира по този начин. Нервният човек не може да спи. Сашка нямаше проблеми със съня. Не е причината в нервността, по-скоро се прикри зад нервността.

Не знам какво се случва със Сашка, какви проблеми има. Изглежда доста спокойна. Тя си знае най-добре какво й е.  Peace

# 1 690
Не съм гледала "На шкембе" при Гала,но щом са се подигравали на Сашка сигурно и завиждат.Предполагам са на непрекъсната диета и редуват глад и клизми,за да са във форма.А гладният човек е и нервен.Пожелавам им нови висини в клизмите!

Някой от многото ни здравни министри беше казал, че гладният човек е злобен, ама не помня кой министър беше.

# 1 691
И Марга хрупаше доста в кадър.
Опааа..и аз току що се назобах. Проблем да има някой с това?
Мерси..

# 1 692
  • София
И Марга хрупаше доста в кадър.
Опааа..и аз току що се назобах. Проблем да има някой с това?
Мерси..

Мина ли ти нервата Laughing

# 1 693
Какво е туй? Rolling Eyes

Аз и пържолка хапвам на закуска също...Ill

# 1 694
Харесвам Сашка с всички нейни лудости, но в половината от видеата в "На кафе" показаха как яде без прибори, маже някакви парчета хляб по чиниите с ръце. Жена на 50+, която е в публичното пространство от 25 години, а няма никаква култура на храненне, поне пред камерите.

Общи условия

Активация на акаунт