Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 196 935
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Испания
"Олееееееее, какви сте яки!"

Много сладки шушулки са.

# 1 756
  • София
Олееее, помня, че едно време в един от обикновените ББ имаше една мисия с бездомни кучета. Трябваше да се осиновят, а които не се осиновят щяха да ги приспят - май така беше. Аз бях бременна тогава и заради този епизод и пустите хормони се скъсах от рев. Няколко дни подред ревах тогава. Дано този път да е нещо по-хубаво

# 1 757
Оле искам и аз едно такова кученце!!!

# 1 758
  • София
Тези кученца за тях ли ще си останат,много са сладки!Ако е така е супер!

# 1 759
  • Испания
Олееееееееее! Анелия колко е погрозняла.

# 1 760
  • Варна
ББ още в средата на формата беше казал на Сашка, че живот си живее там, спи до обяд и яде само. Още тогава трябваше да и светне лампата, ако я кара така, какво я чака. Още повече пък, след като имаше кантари, мисии и т.н. Просто не е очаквала,  че само това ще дават от нея. Ами да е мислила, след като и пука какво мислят хората. Ако се замисли малко, може да го оползотвори добре този образ,който ни натрапиха.

# 1 761
  • Испания
Тези кученца за тях ли ще си останат,много са сладки!Ако е така е супер!

Казаха, че им ги подаряват. Блазе им!

# 1 762
Аз предполагам, че на Сашка по телефона са й казвали и по-обидни неща, които не излъчиха, и затова се е разстроила така

# 1 763
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, как некадърно ги държат тези кученца...  Confused

# 1 764
Миличките душички! ❤ Такива сладручета са! Една позитивна мисия, която да ми хареса!

# 1 765
  • София
Аз предполагам, че на Сашка по телефона са й казвали и по-обидни неща, които не излъчиха, и затова се е разстроила така

И най-вероятно не само на нея

А тази Анелия как кима на всеки верен отговор, се едно пък ги знае наизуст всички отговори Simple Smile

# 1 766
  • Оптимист по принуда
Колко жални кученцата. Confused

# 1 767
  • Някъде в Матрицата
Добре де, те хубаво им ги подаряват, но ако Виповете нямат желание или възможност да ги гледат, какво се случва?

# 1 768
И аз така мисля. На нас ни показаха само леките коментари.

# 1 769
  • Испания
Добре де, те хубаво им ги подаряват, но ако Виповете нямат желание или възможност да ги гледат, какво се случва?

Не го взимат.

Общи условия

Активация на акаунт