Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 777
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Bulgaria
Така като гледам ,тя Гала ги е подредила май по редът на излизане  Laughing Laughing Laughing

ОООО,не Миглена ще пее Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Тези хора съвсем искат да си понижат рейтинга май  Laughing Laughing
Трябваше и Марги да пее различна песен ,не е много честно .

# 1 951
  • София
Довечера ще има дуети.
"За да подкрепи Тото, заедно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния хит #MeGusta. Миглена ще застане рамо до рамо с попфолк идола Фики Стораро за един изключителен дует на песента „Кой“. Заедно с Марги нейния вечен хит „Оставаме“ ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния „Мой стих“. Джулиана ще бъде предизвикана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с „Базука“. Как ще се справят звездите с тази забавна, но и трудна задача, ще разберем тази вечер на големия финал на VIP Brother 2017."
Е, то само Марги и Джулиана могат да пеят от квартирантите. Joy

# 1 952
Петканова не може да прости, че никой не се е обадил на сватбата ѝ с "против"  ooooh!
ма ся Петканов щял да си говори с него.
Че то и родителите ѝ не бяха съгласни и тя го знаеше, и с тях ли да не си говори  Joy

С тези бездомни кучета снощи какво точно стана? Реклама на Анелия или ...

Миглена и Фики можеше да изпеят и за Издислав  Thinking

# 1 953
Е, то само Марги и Джулиана могат да пеят от квартирантите. Joy
Нищо, тъкмо ще е по-забавно. Не е X Factor все пак. Simple Smile

# 1 954
  • Bulgaria
Ваня Джаферович
13 мин. ·
Обикновенно не съм от тези, които агитират и да съветват, кой за кого да гласува в риалити формати. Винаги съм мислил, че човек сам трябва да си реши (ако изобщо е решил да праща смс-и и да гледа такива неща) какво да прави.
Днес обаче ще направя изключение.
Ще помоля всичките ми фенове и тези които ме харесват, а гледат Биг Брадър, да подкрепят моя приятел Yonislav Yotov Тото от СкандаУ и да изпратят смс на номер 17705!
Да, може и да е направил някои грешки в престоя си в къщата, може и да не е подходил точно както трябва в някои ситуации, но ви гарантирам, че това е едно уникално добро, умно момче с правилна ценностна система и че заслужава да спечели.
Не трябва да позволим неуравновесени хора, хора със съмнителни морални ценности, хора с инфантилни разсъждения или пък хора без мнение да спечелят.
Тото с теб сме! ❤️
#скандаусагосподи

Хайде ,още един фен на Тото  Grinning Grinning Grinning Grinning

Поздрав за групата  Laughing Laughing Laughing

# 1 955
Довечера ще има дуети.
"За да подкрепи Тото, заедно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния хит #MeGusta. Миглена ще застане рамо до рамо с попфолк идола Фики Стораро за един изключителен дует на песента „Кой“. Заедно с Марги нейния вечен хит „Оставаме“ ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния „Мой стих“. Джулиана ще бъде предизвикана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с „Базука“. Как ще се справят звездите с тази забавна, но и трудна задача, ще разберем тази вечер на големия финал на VIP Brother 2017."

Ееее, това ще е супер според мен. Хем ще се посмеем, като за финал, хем ще е забавно Laughing

Така е и със Сашка- симпатично луда ми е, но не бих отишла на неин концерт.

То изобщо не става дума за концерт. Под "възраждане" вероятно има предвит да започнат да я канят по участия в разни кръчми, за да може да изкара някой лев и да направи нова песен и клип, че това си струва пари. Демек да побутне леко колелото да се завърти.

# 1 956
  • София
Криско и Ганка ще са топ дуета на годината. За Миглена и Фикито да не говорим. Този Галин само в "Черешката" съм го гледала, останах с впечатлението, че е фолк певец. newsm78

# 1 957
  • София
Скрит текст:
Ваня Джаферович
13 мин. ·
Обикновенно не съм от тези, които агитират и да съветват, кой за кого да гласува в риалити формати. Винаги съм мислил, че човек сам трябва да си реши (ако изобщо е решил да праща смс-и и да гледа такива неща) какво да прави.
Ще помоля всичките ми фенове и тези които ме харесват, а гледат Биг Брадър, да подкрепят моя приятел Yonislav Yotov Тото от СкандаУ и да изпратят смс на номер 17705!
Да, може и да е направил някои грешки в престоя си в къщата, може и да не е подходил точно както трябва в някои ситуации, но ви гарантирам, че това е едно уникално добро, умно момче с правилна ценностна система и че заслужава да спечели.
Не трябва да позволим неуравновесени хора, хора със съмнителни морални ценности, хора с инфантилни разсъждения или пък хора без мнение да спечелят.
Тото с теб сме! ❤️
#скандаусагосподи

Хайде ,още един фен на Тото  Grinning Grinning Grinning Grinning

Поздрав за групата  Laughing Laughing Laughing
Не ги разбирам, как можеш да молиш хората за своя любимец?Ако на него му е любимец и приятел, не значи,че и на другите е.Всеки си има собствен вкус и предпочитания.

И с това съм съгласна за Тото  Joy:

Цитат

# 1 958
  • Bulgaria
Скрит текст:
Ваня Джаферович
13 мин. ·
Тото с теб сме! ❤️
#скандаусагосподи

Хайде ,още един фен на Тото  Grinning Grinning Grinning Grinning

Поздрав за групата  Laughing Laughing Laughing
Не ги разбирам, как можеш да молиш хората за своя любимец?Ако на него му е любимец и приятел, не значи,че и на другите е.Всеки си има собствен вкус и предпочитания.

И с това съм съгласна за Тото  Joy:

Цитат

Той Тото много уравновесен. Забравихте как запали фитила ,шефа като спомена Ваня и майка му  Laughing Laughing Laughing Laughing Тогава не можах да го разбера ,защо тръгна на бой за това ,че Ваня се държи като негова майка...

И като говорим за шефа :
Boris Petrov
17 мин. · Sofia, Sofia City Province ·
10-ти ноември, пак финал!??? Така казаха и преди 28 години....че било финал, ама шефа вече не вярва!

# 1 959
  • 221B Baker Street
Не знам дали гласят който и да е за победител, но като гледам голямата фенска маса на Тото, като нищо ще спечели. В което няма лошо, аз го харесвам. Но някак симпатизирам повече на Миглена. Марги Хранова я харесвам като певица, но някак ми е безлична като човек. Джулияна ми е адски антипатична, Алекс ми е лигава. Абе, който и да спечели, ще ми е все тая, само да не е Джукацицова...

# 1 960
А победителя ще влиза ли в понеделник в другия ВБ?

# 1 961
  • София
Едва ли, ще бяга далеч. Освен ако не е Миглена, тя толкова е жадна за хорското внимание, че току виж останала.

# 1 962
Аз пък не видях нищо общо между Рени и Сашка. Показаха много различни черти на характера. Докато Рени се въртеше накъдето е угодно (според нея и Ирина), Сашка не се страхуваше да се заяви, дори да не се хареса на останалите.

А по темата за апетита й, най-после попаднах на адекватен коментар от известна личност.

Илиана Раева:
Скрит текст:
Начетох се и се наслушах на лишени от всякаква компетентност стотици коментари по повод апетита на Сашка във Вип Брадър.
Как може така да обиждаш и унижаваш човек, който изобщо не е заслужил това?!?!
Тези коментари основно са от хора, които гледат предаването. То бива да си невеж, да си злобен, да си откровено прост, но чак пък толкова ...
Още в началото на формата самата Сашка заяви, че има фобии. Видя се, че не може да живее в затворени пространства. Това показва голямо количество стрес. Когато човек е под голям стрес, често пъти той започва да се храни ПАТОЛОГИЧНО много. От това, което показваха се видя, че нейният случай е такъв. “Когато си под стрес, твоето тяло произвежда огромни количества кортизол – стрес хормон, който те кара да мечтаеш за въглехидрати, захар и мазна храна. Храната успокоява поради химичните промени, които тя създава в твоето тяло.”
Колко трябва да ти мозъкът, за да коментираш с такава злоба или ирония болестта на един човек?! И тук става въпрос и за хора отдавна преминали тинейджърската възраст...
Срам за тези озлобени и невежи хора!
Разбира се, не са малко и тези, които и симпатизират много. Защото
Сашка остава един от най-положите и симпатични участници във Вип Брадър този сезон. Тя успя да покаже най-важното - доброто си и състрадателно сърце. Разбира се не само това. Но това е най-важното достойнство на човека! Особено важно днес, в свят изпълнен с агресия и омраза, който върви към своето САМОУНИЩОЖЕНИЕ!
Тя има божествен глас и аз и пожелавам повече Вяра и Смелост, за да осъществи мечтата си, защото МОЖЕ!❤
P.s с нейния апетит, злите езици само могат да мечтаят за нейната фигура на тази възраст😉"

Абсолютно съгласна съм с всяка дума в този пост. Гала, мъж и екип да се скрият някъде!!!

# 1 963
Едва ли, ще бяга далеч. Освен ако не е Миглена, тя толкова е жадна за хорското внимание, че току виж останала.

Аз затова питам. Защото, ако само ще се избира победител - все ми е тая кой ще е. Тото или Хранова за мен са ОК. Но, ако победителя ще остане и в следващия ВБ определено трябва да е Миглена. Ще е голяма веселба тази кукувица, вече изтрещяла от толкова време в една къща да се омеша с нови съквартиранти, които още не са й свикнали но ненормалното поведение Laughing

# 1 964
При Зейнеб е доста интересно .Виждат се коментарите и реакциите на съквартирантите за финалистите. Е , има фалшив позитивизъм. Но Цуньо се изрази за Мегза Laughing
Още ги гледам , но Петканката се хили през сълзи , според мен. Пак се на*ра , като го питаха защо е простил на Шефа.
ТоА е много прост и предател , на всичкото отгоре. Как няма да се радват неговите родители , че  е докопал агнешко , като съм сигурна че майка му го знае най-добре какво ла*но е. Пак каза , че имало мъжко приятелство , и ако жена му не одобрява , това е било без значение , защото при нея си лягал.ЕЛЕМЕНТАР !!!Има ли такава дума  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт