Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 808
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 965
При Зейнеб е доста интересно .Виждат се коментарите и реакциите на съквартирантите за финалистите. Е , има фалшив позитивизъм. Но Цуньо се изрази за Мегза Laughing
Още ги гледам , но Петканката се хили през сълзи , според мен. Пак се на*ра , като го питаха защо е простил на Шефа.
ТоА е много прост и предател , на всичкото отгоре. Как няма да се радват неговите родители , че  е докопал агнешко , като съм сигурна че майка му го знае най-добре какво ла*но е. Пак каза , че имало мъжко приятелство , и ако жена му не одобрява , това е било без значение , защото при нея си лягал.ЕЛЕМЕНТАР !!!Има ли такава дума  Rolling Eyes

Е щом няма значение да ходи да си ляга при шефа. Мухъл недорасъл.
Къде мога да гледам Милен Цветков от снощи с този олигофрен Петканов?

# 1 966
  • Bulgaria
https://play.nova.bg/programi/chasut-na-milen-tsvetkov/891077?autostart=true

# 1 967
Позволяват си такова отношение към Сашка, защото няма връзки/гръб, които да я пазят. Всеки гадняр се пробва там, където ще мине номера най-безнаказано. Много ми хареса снощи Тото как й говореше за вяра, положително мислене, да опитва както стане и пр. Каза, че човек трябва да вярва като малко дете и че майка му го е научила изреченията винаги да са в положителна форма. Шапка свалям на тази майка. Дано Сашка е попила нещо от този начин на мислене, но не ми се вярва. За протокола не симпатизирам на никого.

# 1 968

А по темата за апетита й, най-после попаднах на адекватен коментар от известна личност.
Илиана Раева:
Скрит текст:
Начетох се и се наслушах на лишени от всякаква компетентност стотици коментари по повод апетита на Сашка във Вип Брадър.
Как може така да обиждаш и унижаваш човек, който изобщо не е заслужил това?!?!
Тези коментари основно са от хора, които гледат предаването. То бива да си невеж, да си злобен, да си откровено прост, но чак пък толкова ...
Още в началото на формата самата Сашка заяви, че има фобии. Видя се, че не може да живее в затворени пространства. Това показва голямо количество стрес. Когато човек е под голям стрес, често пъти той започва да се храни ПАТОЛОГИЧНО много. От това, което показваха се видя, че нейният случай е такъв. “Когато си под стрес, твоето тяло произвежда огромни количества кортизол – стрес хормон, който те кара да мечтаеш за въглехидрати, захар и мазна храна. Храната успокоява поради химичните промени, които тя създава в твоето тяло.”
Колко трябва да ти мозъкът, за да коментираш с такава злоба или ирония болестта на един човек?! И тук става въпрос и за хора отдавна преминали тинейджърската възраст...
Срам за тези озлобени и невежи хора!
Разбира се, не са малко и тези, които и симпатизират много. Защото
Сашка остава един от най-положите и симпатични участници във Вип Брадър този сезон. Тя успя да покаже най-важното - доброто си и състрадателно сърце. Разбира се не само това. Но това е най-важното достойнство на човека! Особено важно днес, в свят изпълнен с агресия и омраза, който върви към своето САМОУНИЩОЖЕНИЕ!
Тя има божествен глас и аз и пожелавам повече Вяра и Смелост, за да осъществи мечтата си, защото МОЖЕ!❤
P.s с нейния апетит, злите езици само могат да мечтаят за нейната фигура на тази възраст😉"

Абсолютно съгласна съм с всяка дума в този пост. Гала, мъж и екип да се скрият някъде!!!

Добре казано. Този пост на Раева къде е публикуван?  Дано го прочетат повече хора, и Сашка вкл.

Още ги гледам , но Петканката се хили през сълзи , според мен. Пак се на*ра , като го питаха защо е простил на Шефа.
ТоА е много прост и предател , на всичкото отгоре. Как няма да се радват неговите родители , че  е докопал агнешко , като съм сигурна че майка му го знае най-добре какво ла*но е. Пак каза , че имало мъжко приятелство , и ако жена му не одобрява , това е било без значение , защото при нея си лягал.ЕЛЕМЕНТАР !!!Има ли такава дума  Rolling Eyes

Има...нейният синоним е Петкан. Stop Профан с профана му...

# 1 969
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А по темата за апетита й, най-после попаднах на адекватен коментар от известна личност.

Илиана Раева:
Скрит текст:
Начетох се и се наслушах на лишени от всякаква компетентност стотици коментари по повод апетита на Сашка във Вип Брадър.
Тези коментари основно са от хора, които гледат предаването. То бива да си невеж, да си злобен, да си откровено прост, но чак пък толкова ...
Още в началото на формата самата Сашка заяви, че има фобии. Видя се, че не може да живее в затворени пространства. Това показва голямо количество стрес. Когато човек е под голям стрес, често пъти той започва да се храни ПАТОЛОГИЧНО много. От това, което показваха се видя, че нейният случай е такъв. “Когато си под стрес, твоето тяло произвежда огромни количества кортизол – стрес хормон, който те кара да мечтаеш за въглехидрати, захар и мазна храна. Храната успокоява поради химичните промени, които тя създава в твоето тяло.”
Колко трябва да ти мозъкът, за да коментираш с такава злоба или ирония болестта на един човек?! И тук става въпрос и за хора отдавна преминали тинейджърската възраст...
Сашка остава един от най-положите и симпатични участници във Вип Брадър този сезон. Тя успя да покаже най-важното - доброто си и състрадателно сърце. Разбира се не само това. Но това е най-важното достойнство на човека! Особено важно днес, в свят изпълнен с агресия и омраза, който върви към своето САМОУНИЩОЖЕНИЕ!
Тя има божествен глас и аз и пожелавам повече Вяра и Смелост, за да осъществи мечтата си, защото МОЖЕ!❤
P.s с нейния апетит, злите езици само могат да мечтаят за нейната фигура на тази възраст😉"

Абсолютно съгласна съм с всяка дума в този пост. Гала, мъж и екип да се скрият някъде!!!
И аз съм съгласна с мнението на Раева и се чудя Сашка защо не го обясни с две-три думи и на съквартирантите си, и на тези, които я заядоха отвън, и да затвори устите на всички.  Rolling Eyes

# 1 970
  • София
Сашка каза, че и навън има същия апетит, и че се радва за бързия си метаболизъм.

# 1 971
[
Скрит текст:
quote author=tays link=topic=1003601.msg35810328#msg35810328 date=1510308134]
При Зейнеб е доста интересно .Виждат се коментарите и реакциите на съквартирантите за финалистите. Е , има фалшив позитивизъм. Но Цуньо се изрази за Мегза Laughing
ТоА е много прост и предател , на всичкото отгоре. Как няма да се радват неговите родители , че  е докопал агнешко , като съм сигурна че майка му го знае най-добре какво ла*но е. Пак каза , че имало мъжко приятелство , и ако жена му не одобрява , това е било без значение , защото при нея си лягал.ЕЛЕМЕНТАР !!!Има ли такава дума  Rolling Eyes
[/spoiler]

Е щом няма значение да ходи да си ляга при шефа. Мухъл недорасъл.
Къде мога да гледам Милен Цветков от снощи с този олигофрен Петканов?
[/quote]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
На мен ми се стори , че Милен хич не му се радваше. В други случаи голямо лигавене пада. Сега беше дистанциран. А последните думи бяха при Гала днес.

# 1 972
Сашка е свита, освен това разчита на рестарт и по тази причина също не желае да се конфронтира с никого отвън. НО - можеше лесно да затвори устите на всички в студийцето на Галка с въпроса: "На Вас какво ви пречи колко и кога ям?" или "Смятате ли че е Ваша работа колко и защо ям?" или " Да, ям много - проблем ли има и какъв е той?" и още и още...

# 1 973
Много ти благодаря Мари_Мар  bouquet💐
Пожелавам ти бързо оздравяване ❤

# 1 974

Илиана Раева:
Скрит текст:

И аз съм съгласна с мнението на Раева и се чудя Сашка защо не го обясни с две-три думи и на съквартирантите си, и на тези, които я заядоха отвън, и да затвори устите на всички.  Rolling Eyes

Защото когато те извадят от строя емоционално и не си на себе си, реагираш също емоционално и забравяш и логика, и аргументи. Освен ако не си свикнал да запазваш присъствие на духа и да се владееш във всякакви ситуации, което е трудно и не всеки го е постигнал.

# 1 975

Мерси  bouquet

И аз подкрепям изцяло поста на Иляна Раева.
На мен ми е интересно друго - аз, а сигурна съм и много други жени, в определени моменти мога да изям купища храна. Случвало ми се е такова ядене да му ударя, че Сашето не може да ме стигне, ако ще срещу мен да тича. Та по този повод се чудя, защо толкова много хора я нападнаха точно за това. Това е най-масовото явление при жени след определена възраст /стрес, хормони, менопауза и т.н./. Наистина ми е непонятно.

п.п. Гала, Зейнеб /тази пък ми е толкова противно същество/ и т.н., ако само седмица се хранят, като Сашка няма да могат да минат през вратата на студиото. А дали от там не идва тази откровено агресивна злоба  Thinking

# 1 976
Да предупредя: гледайте само с предварително подготвени обезболяващи до себе си. Мен ме заболяха и очите, и ушите.

# 1 977
  • София
Да предупредя: гледайте само с предварително подготвени обезболяващи до себе си. Мен ме заболяха и очите, и ушите.
Значи се отказвам, мен и без тях ме боли глава от три дни.

# 1 978
  • Враца
Някой, отбеляза по-напред, че Дани Петканов бил без халка.

При Милен Цветков, той каза, че я бил дал да му я стеснят,
защото както забелязахме, в къщата я носеше на средния си пръст.  Peace

# 1 979
Абе Мари, преди те срещах да тролиш, ама вече прекаляваш. Май на теб ти говорят звездите.
За Сашка и дом.насилие не е нещо ново. http://m.bg-mamma.com/?topic=106774   

Защо се товариш? Аз от няколко дни подминавам тези постове. Не казвам, че е трол. Просто много досадно пише едно и също, с някаква злоба, сякаш животът ѝ зависи от Сашка и Тото. И други изказват негативно мнение, но не ми пречат. Форум е, всеки има право да харесва или не даден участник (та дори и потребител), приемам мнението му. Но това е прекалено - едно и също до откат, а злобата те удря в челото. На мен Ганка, БогдАнка и Мегз са ми неприятни. Но да седна да пиша, като че ли са ми смъртни врагове ли? И без това в събота съм ги забравила. Добре, че ще има още, защото темата ще ми липсва. А за участниците - бОли ме лявата шия.

Общи условия

Активация на акаунт