Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 544
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 790
Признавам, че не вярвах в истинността на бракуването на двамата млади, обаче...

Скрит текст:

# 2 791
Във ФБ има много недоволни от победата на Тото.
Естествено. Който и да беше победил, щеше да има недоволни. Дори Маргарита Хранова щеше да отнесе много хейт.

# 2 792
Защо се чудите кой какво харесва в Тото,Мегз,Джули и т.н.? Хора различни,мнения различни. Аз се чудя какво харесвате на Сашка,Марги и др.,но не се възмущавам,приемам ,че сме различни и гледните ни точки са различни. За мен Тото си е съвсем нормален млад човек,който е намерил начин да изкарва пари и да бъде малко или много известен, дори и това да е само сред тийнове. Не виждам нищо лошо,това се продава,това прави. В къщата малко преиграваше,но пък това си е негов избор. Евала,че се извини на Петров(а). Всъщност той с никой друг не се скара,не направи скандаУ,та логично беше да поиска прошка от него. А да го обвиняваме ,че е пил е все едно да осъждаме Сашка,че яде. Не е коректно да го изкарваме пияница,заради това,което са ни показали,защото се убедихме,че не всичко е било така в действителност. Сашето многократно повтори как им е пяла постоянно по цял ден,а веднъж не го дадоха. Та така за Тото,не съм му фенка,но пък му се радвам,че спечели.

# 2 793
  • София
Миглена Ангелова изчезна от ВБ....Липсваха ми нейните коментари.

# 2 794
  • София
Цитат
А да го обвиняваме ,че е пил е все едно да осъждаме Сашка,че яде.

Интересно разсъждение.Яде се, за да се оцелее, пиенето на алкохол изобщо не е жизненоважна необходимост.Двете неща са несравними.

# 2 795
Добър ден и чао...ще положа уморена снЪга малко. 😴После ще дойда за диалог...

# 2 796
Четох ви с интерес, но не гледах с интерес. От победителя съм доволна.
Само се моля друг да прави темата от понеделник.

# 2 797
  • София
Цитат
А да го обвиняваме ,че е пил е все едно да осъждаме Сашка,че яде.

Интересно разсъждение.Яде се, за да се оцелее, пиенето на алкохол изобщо не е жизненоважна необходимост.Двете неща са несравними.

Не съм й броила хапките на Сашка. Обича да се храни жената - нека, няма лошо. Ама това нещо, дето го поглъщаше, надхвърляше животоспасяващите количества.
Тото го показаха да се понапие само веднъж. Не всички хора употребяват алкохол. Може част от светиците в тази тема да не близват грам. Но пък тези, които близват, не могат да си изкривят душата и да не признаят, че и на тях им се е случвало да прекалят с алкохола някой път. Да си го кажем честно. Пък и колкото и да изпи Тото, не се докара до състоянието на миналогодишния красавец Христо.
Скочи на готвача. Да. Голям грях, голямо нещо. То пък щото въпросният готвач не си го просеше. Изпокъса им нервите на всичките, беше тотален простак, избиваше си комплексите върху всички останали и накрая се намери някой, на който нервите не издържаха и скочи. И голямо пищене настана - колко бил крив Тото, как бил сгрешил. Все едно от нищото избухна и се нахвърли на самата невинност.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 15:10 от Vivi

# 2 798
  • SF
Ама кво толкова е станало, че БРАВО БРАВО ЗАСЛУЖАВАШ?! Кой е преуспял, след като е излезнал победител от Вип Брадър??? Кой наистина е там за да стане любима звезда, а не за хонорара?!? Да видим Тото догодина по същото време дали накой ще го помни или още ще пее из провинцията на тийнове с безалкохолни бирички с ръка...

Черната Златка.
Не е ПРЕУСПЯЛА. Но "промени мнението" за себе си и нещата й тръгнаха нагоре. Сега.. какви са нейните неща, никой не знае. Но се почнаха едни появи по телевизията в едни полезни предавания, тя говори като последна инстанция, роди дете от този, от когото искаше, хвали се с някакви проекти.
Напоследък като ми се захвали някой с проект, все едно ми се е похвалил с нищо. Черната Златка е един голям офтопик в нашата тема, но...

На Орлин Павлов също не му е лоша кариерата след ББ.
Мариана Попова извлече много негатив, но сега пак влиза.
Близначките също спечелиха и станаха известни. На тях това си им стига. Друго не ги вълнува да им се случва.

# 2 799
Ето един от сигурните участници в новия Вип Брадър

ВРЕМЕ Е!💣
Той е красив! Той е гледка за всяка една жена! Той е победителят от VIP Brother 1! Той е КОНСТАНТИН!

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 14:12 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 800
  • Оптимист по принуда
Ще има простотии.

# 2 801
Ето един от сигурните участници в новия Вип Брадър

ВРЕМЕ Е!💣
Той е красив! Той е гледка за всяка една жена! Той е победителят от VIP Brother 1! Той е КОНСТАНТИН!

Той е позитивен,забавен,прави шоу. Без да съм фен на поп-фолка едно време му симпатизирах.
В началото на кариерата си е бил хубавец.После влезе в скандалните заглавия.Но не ми е неприятен и отблъскващ като последните изтрещяли "вип-ове"-визирам най-вече карикатурата КаканиЖева.  newsm57
Мариана не опроверга ли,че ще влиза?

# 2 802
  • София
Миглена Ангелова изчезна от ВБ....Липсваха ми нейните коментари.

И, аз това забелязах. Както и отсъствието и на Патрашкова. Та, в този ред на мисли...дали няма да влезат и двете в Ол Старс, и да са ги затворили в някой хотел? newsm78

# 2 803
  • SF
И неговата кариера не е лоша.
Изпозабравили сме ги.

Още в самото начало на току-що отминалия сезон се сетих, че Тото ще бъде победител. Евентуално и Дани Петканов, защото е известен като Лудия репортер, а децата харесват такива герои. Той обаче беше в ролята на Влюбения Шекспир - уж да е интересно, но то си е интересно и важно само за тях, а не и за феновете му, които очакваха от него изцепки и така..
Аз си бях за Марги, щото съм й фен като певица. И до последния кадър си бях за нея. В началото й стисках палци да не влезе в някакви схеми като Ритонците, които ме разочароваха с представянето си. Ами не - всичко си й беше наред на Марги. Малко я даваха. Беше като бекграунд на Шефа, Мегз, Дани Златков...

Първото ми впечатление за Дани Златков беше "Олеле!" След играта му в "Малката Джулка" и някое и друго негово разсъждение, впечатлението ми вече беше преобърнато наопаки. Симпатичен човек!

Шефа ме беше втрещил в началото. От преди влизането му знаех, че е човек с много тежък характер, който много трудно мели брашно с хората. На финала му вече имах по-различно мнение. После при Гала, пак го върнах към това от началните епизоди на ББ....

За Сашка си имах мнението, че е симпатична, шантава и земна, в смисъл на прост(оват)ичка. И си ми се запази същото мнение. Даже нямах нищо против и да спечели, но знаех, че е невъзможно. В началото започна леко с конфликти около нейната персона. Дани Златков също допринесе за онези вотове с високите проценти на подкрепа, в които тя се оказваше събирач на народната любов. Ако беше продължила по по-дразнещата линия, на финала щеше да е по-добре за нея. Хората подкрепят тези, които ръчкат виповете в Къщата. Но тя много добре им се вписа там в глупостите, скандалчетата, гушканията, клюкичките, смешните моменти и... Нищо де.  Поне показа симпатичната си страна. Аз наистина й симпатизирам на тази жена!
За кариера й е късно. Нещата днес са мноооого по-поамериканчени в сравнение с времената, в които тя е била на върха. Не е имало youtube, гледания, рейтинги, лайкове, пийпълметрии, а са се брояли посетителите в заведенията. Често бройката на входа не е съответствала на тази на изхода - имам предвид престрелките по култовите заведения и пред тях в онези години, но Сашка си е взела нейното. Къде го е оставила по време на житейския си път, не знам - тя май и тя не знае, но сега ще й е много трудно да рестартира и да наподобява повече американска еднодневна хитмейкърка, отколкото балканска звезда от кафана.

# 2 804

Не помня точно какво правеше в къщата, но помня, че много обичаше да си прави шеги с другите. Той ли беше дал идеята да мажат някой с паста за зъби, докато спи или се бъркам нещо Rolling Eyes

Тази песен на Алисия помня, че беше станала голям хит. Чак сега обърнах внимание, че е с участието на СкандаУ

https://www.youtube.com/watch?v=3w7CzNmLHYg

Общи условия

Активация на акаунт