Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 419
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 360
И сега Франческа защо седи и нищо не върши?! След бакиите, които разбъркаха с Елена, защо реват и се оправдават,  като бяха толкова нагли при измислянето на разни схеми ...

# 361
  • Вестерос
Хора не разбирате ли, че схеми може да се въртят, но НЕ И КОГАТО ФЕРМЕРА ИСКА СЪВЕТ от някой от потенциалните ратаи и дуелисти, което означава, че тях може и да не избере ратаи. Случая Божидара - Дарина е позволено - двете са ратайки и се наговарят.

Да сте видели някой от другите фермери да търсят съвет от другите кой да изберат за ратай?! Не... Айде спрете се.
Точно така обясни Иван.

# 362
Ама се скъсаха да лъжат и отричат двечките, грам не разбират какво направиха.
Добре дошли в извратения свят на Елена - не е направила нищо лошо Flushed
Аууу, потъва и пак топна Фр, искала да и изпълни едно желание  -Гинчев на дуел.
Гинчееев, главо проста, Фр ти скрои шапката , ти я галиш по тиквата. Много си лесен .
А бентлито пак се измъкна, тя също обсъжда с Елена , а нито дума за нея. Що ?

# 363
  • ново
На Франческа бързо и мина, и пак се присламчи при Гинчев. Или е голяма лисица, или е много глупава.

# 364
Иван Г. прав, както винаги!
И аз не искам нито една от жените в къщи. Такива мърди по нашия край няма да виреят.
Може само Марина, айде, щото живеем срещу парка, ще си ходим за съчки заедно

# 365
  • София
Ауууу ма как така нямало да се справят с всичко. Нали Елена е фермер, а Дарина беше кофти фермер. А сега да я видим колко добър фермер е и как ще разпредели задачите.

# 366
На жените дупе да им е яко.

# 367
  • на село
Момичетата имат две задачи, едната е един найлон върху обора да се постави, другата е по сложна - затварянето на лятната кухня, там вече не знам  как ще се оправят, тежко е, другото е за мъжете, които сега са жени.

Ама тази оранжерия още ли не е готова...?!

# 368
А казвате, че Станко бил глупав, Елена само подпираше крачето. Вили с тоя вик, ме смразява
Тая оранжерия май ще падне, как скърца само

# 369
И доста дърва имат да цепят жените.

# 370
  • София
"Хорошо?" 😂😂

# 371
  • София
Тази седмица ще ядат само и единствено благодарение на мъжете.
А тези двете русите напълно си оправдават цвета на косите. Не били разбрали на Яни обясненията. Ми то под русото като няма нищо, как ще разберат.

# 372
Нема оправяне с тези.
Станко изпълнява най добре
ролята на жените- лежи и нищо не върши.

# 373
  • София
А Елена колко е куха, дори не подозира. Сол щяла да сложи на гроздето да му намали захарността...Боже слез и си събери вересиите

# 374
Голям смях: Колко разбирате от женска работа, толкова разбирате и от другото. Нищо!"
ВиВ са много тъпи, като са си наумили да режат платното, та се късат. Яни им го обясни много ясно, те си искат да режат
Не се косейте, аз ще почерпя с хубаво Мелнишко червено вино, без сол!!! Голяма излагация, малей...
Франческа била добър човек, нали. Още малко ще го набие Иван...

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 22:02 от *Mira*

Общи условия

Активация на акаунт