Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 209
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 720
Гинчев е самостоятелен играч и не смятам, че е загрижен за Дарина или за който и ще да е. Говори обаче истини и се опитва да бъде справедлив.  Когато вземе думата се изразява най -точно, най искрено, за добро или лошо казва в прав текст истината в очите на всички. Защитава когато трябва, критикува винаги когото и когато е нужно! И най важното - прощава по няколко пъти. Друг е въпроса, че Дарина не успя да спечели уважението на съфермерите си. Всички във фермата са поставени на равни начала и ако Дарина не е успяла да си извоюва уважение то никой не и е виновен. При Иван по скоро проговори човешкото.

# 721
  • София
Кого ли ще омае Елена като изхвърчи и Франческа  Mr. Green
Валерия ми се струва най-вероятната жертва. Виолета също би могла да бъде повлияна от нея, до някаква степен може би и Яни. Но той пък има склонност да слуша и да мълчи, а накрая прави, каквото си знае, та не съм много сигурна...  Thinking

# 722
Пък моите стратегии за избор на втори дуалист : Дарина избира  Франческа. Франи губи дуела, и избира Иван за фермер, за да ни покаже, че е добър човек!  Wink А ако Иван стане фермер, Елена отива на дуел....М!? Какво мислите!? Wink

# 723
 Благодаря на всички, които споделят мнението ми, повече или по малко Flowers Hibiscus
pip4i, канеха роднините на интересните играчи , Владо Н е свестен и известен, майката на Яни защото са знаели, че ще го оставят....останалите са пълнеж. Пък и не е Биг Бро, че роднините да ги подкрепят Smile
Дарина има възпитание, което е в постоянен сблъсък с това на околните. Не обижда, не грубиянства, малко повече и досадно се обяснява, при което енергията на тезите ѝ се разпилява, но тя е от най-почтените във фермата, според мен. Работи и не се скатава през цялото време...само да имаше по-развито чувство за хумор и да не бастунясваше толкова често, и можеше да ми бъде фаворит. Хитринките, които прилагаше за да отърве дуелите, ги разбирам, защото тя е сама сред вълци от доста време и се опитва да оцелее както може.   .....
Нещо такова мисля и аз, но по-добре си го формулирала. Което ме навежда на въпроса : Защо схемите на Елена се приемат за "игра", а болежките на Дарина срещат озлобление ? Ами тактика , така е решила , така играе. Бентлито е под крилото на Алек, Вили се заигра с Яни, Фр се скри под крилото на големия играч, Марина се прави на умряла лисица.... За другите може , за нея -не ?
Калоян го оправдавам с младостта му, пък и ментора му Яни не се намеси. Двамата са в изолация от "мъжкарите". И няма как , по учени са ,не гледат на жените като на "излишни" , четенето за тях е навик , докато Алек - Стани - Гечо - Гинчев се гордеят с нежеланието си да четат и това, че ще сложат 1 на Алманаха.  
И докато ги одумваха, че  "Калчо чете, Яни - слуша"  , Яни сладко дремеше  Smile

# 724
Валерия ми се струва най-вероятната жертва. Виолета също би могла да бъде повлияна от нея, до някаква степен може би и Яни. Но той пък има склонност да слуша и да мълчи, а накрая прави, каквото си знае, та не съм много сигурна...  Thinking

Не ми се вярва Валерия да поддаде...но ще се опита. Няма да се изненадам Елена да се опита да присламчи и Калоян.

# 725
Пък моите стратегии за избор на втори дуалист : Дарина избира  Франческа. Франи губи дуела, и избира Иван за фермер, за да ни покаже, че е добър човек!  Wink А ако Иван стане фермер, Елена отива на дуел....М!? Какво мислите!? Wink
Логично.
Или другия вариант.Дарина губи дуела и избира Гинчев за фермер защото и казаха как се е застъпил за нея.
И при Франческа и при Дарина има голяма вероятност Гинчев да е фермер.Добреее Гинчев, доообре Ванко добре си е оплел кошницата.
Само че Гинчев ще направи мъжки дуел. Най вероятно ратай ще са или Гечо или Калоян.

# 726
И аз смятам, че Валерия няма да се поддаде  Peace А и тя добре си пасна с Виолета,а  женско приятелство с 3 жени не става  Naughty

# 727
  • Другата България
Или другия вариант.Дарина губи дуела и избира Гинчев за фермер защото и казаха как се е застъпил за нея.
И при Франческа и при Дарина има голяма вероятност Гинчев да е фермер.Добреее Гинчев, доообре Ванко добре си е оплел кошницата.
И моите виждания са такива, само че не съм сигурна, че дуела ще е мъжки.
Да видим.

# 728
Погледнато реално Гинчев не стачкува.
Нали сега е в ролята на жена.Ами човека прави това което правиха жените - лежи, опъва се и поради липса на цигари яде сладко.
+1

# 729
  • София
И аз смятам, че Валерия няма да се поддаде  Peace А и тя добре си пасна с Виолета,а  женско приятелство с 3 жени не става  Naughty
Имах предвид, че Елена ще се опита да привлече Валерия, а не че втората ще поддаде. То май вече никой няма да й се върже на Елена, освен ако схемата не е в негова изгода де.

# 730
Надявам се да няма време да омайва, а направо след Фр следващата да е Ленчето

# 731
Скрит текст:
Благодаря на всички, които споделят мнението ми, повече или по малко Flowers Hibiscus
pip4i, канеха роднините на интересните играчи , Владо Н е свестен и известен, майката на Яни защото са знаели, че ще го оставят....останалите са пълнеж. Пък и не е Биг Бро, че роднините да ги подкрепят Smile
Дарина има възпитание, което е в постоянен сблъсък с това на околните. Не обижда, не грубиянства, малко повече и досадно се обяснява, при което енергията на тезите ѝ се разпилява, но тя е от най-почтените във фермата, според мен. Работи и не се скатава през цялото време...само да имаше по-развито чувство за хумор и да не бастунясваше толкова често, и можеше да ми бъде фаворит. Хитринките, които прилагаше за да отърве дуелите, ги разбирам, защото тя е сама сред вълци от доста време и се опитва да оцелее както може.   .....
Нещо такова мисля и аз, но по-добре си го формулирала. Което ме навежда на въпроса : Защо схемите на Елена се приемат за "игра", а болежките на Дарина срещат озлобление ? Ами тактика , така е решила , така играе. Бентлито е под крилото на Алек, Вили се заигра с Яни, Фр се скри под крилото на големия играч,
Марина се прави на умряла лисица....
А, ти пък за Марина колко кратко и ясно си го формулирала. thumbsup Точно на умряла лисица се прави. Laughing

# 732
Разбира се че не е глупав Гинчев.И той си играе играта но много по хитро.Самостоятелен играч е.
Искаше да се отърве от Марина защото знае, че тя единствена от жените може да спечели и вота на публиката и част от вота на участниците ако стигне финала евентуално.
Другите нямат шанс.
Прав беше във всичко което каза на другите за Дарина, но не вярвам да е чаак толкова събудил съвестта си.
Просто го използва хем за аргумент, хем за да впечатли и част от зрителите.Явно е доста умен и вече започва да се бори и за зрителския вот ако стигне финал по свой си начин.
Добра стратегия, за разлика от  тази на Ленка.
Точно това имах в предвид вчера когато казах, че е най-добрия манипулатор вътре. Той знаеше, че това избухване ще се излъчи и , че зрителите ще го видят като борец на онеправданите. Въобще не му дреме за Дарина, то се видя и миналата седмица.

# 733
Калоян го оправдавам с младостта му, пък и ментора му Яни не се намеси. Двамата са в изолация от "мъжкарите". И няма как , по учени са ,не гледат на жените като на "излишни" , четенето за тях е навик , докато Алек - Стани - Гечо - Гинчев се гордеят с нежеланието си да четат и това, че ще сложат 1 на Алманаха.  
И докато ги одумваха, че  "Калчо чете, Яни - слуша"  , Яни сладко дремеше  Smile
Ако е така, не е никак честно. А и имам спомен, че каненето го обявиха още в началото на предаването като нещо ново за сезона.
На мен също не ми харесаха подигравките на "мъжкарите". Ми да си слагат по 1 точка на АлманахУ (сеш' се кого цитирам), никой не ги спира, обаче не е сигурно дали те ще редят точките. Ако Калчо и Яни сложат 4-5 точки, отворковците увисват, защото 1 игра на късмет за малко точки+алманах за 4-5 точки и Станко "ке си оди дОма" Yum
За това, че на другите е "игра", а болежките на Дарина - не, споделям напълно мнението ти.

# 734
Разбира се че не е глупав Гинчев.И той си играе играта но много по хитро.Самостоятелен играч е.
Искаше да се отърве от Марина защото знае, че тя единствена от жените може да спечели и вота на публиката и част от вота на участниците ако стигне финала евентуално.
Другите нямат шанс.
Прав беше във всичко което каза на другите за Дарина, но не вярвам да е чаак толкова събудил съвестта си.
Просто го използва хем за аргумент, хем за да впечатли и част от зрителите.Явно е доста умен и вече започва да се бори и за зрителския вот ако стигне финал по свой си начин.
Добра стратегия, за разлика от  тази на Ленка.
Точно това имах в предвид вчера когато казах, че е най-добрия манипулатор вътре. Той знаеше, че това избухване ще се излъчи и , че зрителите ще го видят като борец на онеправданите. Въобще не му дреме за Дарина, то се видя и миналата седмица.

Айде, айде знаел та знаел... Случайно да някаква Ванга? То според вас е знаел всеки кой и кога ще го излъчат. Стига филми - той беше абсолютно прав и ми се искаше Елена да прати Марина да видим пък в крайна сметка каква отговорност може да носи за Марина, че е първи дуелист?! Надявам се напук на всичко следващата седмица Елена пак фермер. Според мен Елена може би наистина не осъзнава какво прави и просто е такава. Иначе много ме кефи как от нищото направи спора между Иван и Гечо ако е било с цел - бравоо отлична работа. Кефи ме това момиче, дано да стигне до финал - може да не гласува никой за нея, но пък аз на нейно място бих бил доволен и на финал с такива схеми.

Общи условия

Активация на акаунт