Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 189
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 735
Кефи ме това момиче .....
Кефи ли те да ти е дружка ? Вчера пъргаво се оправда , че изпълнявала желание на Фр, затова искала Гинчев на дуел.
Или да ти е в къщи и да свива цигарки , да не прави нищо , щото 'мога, но не искам" .....
Шегувам се, за "играта" е добра . Навита съм и аз да е втора седмица фермер.
Ако непрекъснато променящите се правила позволяват Smile

# 736
  • София
На мен пък от самото начало ми е ужасно антипатична Елена заради постоянните схеми. А след недостойното й поведение, след като я упрекнаха в това, ми стана направо противна. Снощи докато чете писмото си, направо съжалих майка й. Ако моята дъщеря се държеше по този начин, щях да бъда безкрайно засрамена и нещастна, че съм сбъркала кардинално някъде във възпитанието й.

# 737
... Снощи докато чете писмото си, направо съжалих майка й. Ако моята дъщеря се държеше по този начин, щях да бъда безкрайно засрамена и нещастна, че съм сбъркала кардинално някъде във възпитанието й.
Ако майка и има твоята ценностна система , да. Но не знаем нищо за нея . Разни хора , разни идеали.
Аз се моля само" тайнствения треньор" да не е Мони Мандрата, че го харесАх много . Ще страдам Weary

# 738
Сега гледам снощния епизод и искам Гинчев да остане без цигари завинаги, все едно е поел серум на истината и обикаля всички ди им каже какво мисли за тях 😂

# 739
Вчера на изчистената маса защо ми се видя надпис Dee?!  Laughing Laughing И само аз ли го забелязах.

# 740
  • София
Сега гледам снощния епизод и искам Гинчев да остане без цигари завинаги, все едно е поел серум на истината и обикаля всички ди им каже какво мисли за тях 😂
Че той и като имаше цигари пак си казваше всичко, което мисли.  Laughing

Tary, права си, че е така, но нали всеки пречупва нещата през собствената си призма. Просто се поставих на мястото на тази жена, ако не одобрява поведението на дъщеря си и ми стана ужасно мъчно за нея - трябва да подкрепи детето си, защото хем е такава изначалната функция на майката, хем би било грозно да я порицае публично, докато в същото време се чувства страшно зле и виновна, и се пита къде е сбъркала...

# 741
Вчера на изчистената маса защо ми се видя надпис Dee?!  Laughing Laughing И само аз ли го забелязах.
Този надпис съм го забелязала доста отдавна, явно масата е втора употреба. Joy

# 742
Разбира се че не е глупав Гинчев.И той си играе играта но много по хитро.Самостоятелен играч е.
Искаше да се отърве от Марина защото знае, че тя единствена от жените може да спечели и вота на публиката и част от вота на участниците ако стигне финала евентуално.
Другите нямат шанс.
Прав беше във всичко което каза на другите за Дарина, но не вярвам да е чаак толкова събудил съвестта си.
Просто го използва хем за аргумент, хем за да впечатли и част от зрителите.Явно е доста умен и вече започва да се бори и за зрителския вот ако стигне финал по свой си начин.
Добра стратегия, за разлика от  тази на Ленка.
Точно това имах в предвид вчера когато казах, че е най-добрия манипулатор вътре. Той знаеше, че това избухване ще се излъчи и , че зрителите ще го видят като борец на онеправданите. Въобще не му дреме за Дарина, то се видя и миналата седмица.

Айде, айде знаел та знаел... Случайно да някаква Ванга? То според вас е знаел всеки кой и кога ще го излъчат. Стига филми - той беше абсолютно прав и ми се искаше Елена да прати Марина да видим пък в крайна сметка каква отговорност може да носи за Марина, че е първи дуелист?! Надявам се напук на всичко следващата седмица Елена пак фермер. Според мен Елена може би наистина не осъзнава какво прави и просто е такава. Иначе много ме кефи как от нищото направи спора между Иван и Гечо ако е било с цел - бравоо отлична работа. Кефи ме това момиче, дано да стигне до финал - може да не гласува никой за нея, но пък аз на нейно място бих бил доволен и на финал с такива схеми.

Е много ясно, че ще го излъчат при положение, че Елена ги беше привикала за да правят референдум. Не трябва да си Ванга, че да се сетиш.

# 743
Ванко знаеше че Елена ше каже на Дарина.Самата Елена си го каза.Призна че ще каже на ратайките мнението на всеки.Затова и си записа на лист.
Така че Ванко много бързо събра 2+2 и реагира много хитро.

# 744
На мене не ми се гледа още един мандат на Ленчето. Надявам се да не избере нея отпадналата в дуела в неделя, която и да е. Не ми е забавно да гледам как управлява Елена, изобщо не мога да нарека това управление, де. Едно решение не желае да вземе сама, назначи си заместник, действа на принципа "разделяй и владей" (като съобщи на ратаите кой как е гласувал).  Отгоре на всичко и работи колкото и каквото и преди - нищо.
Дарина също ме подразни, да си призная. Не за друго, а защото как точно очаква да я оставят да се възстанови? Докога, до финала ли? Елена ме нервира много повече, разбира се, с това, че не взе решението сама. Тя мислела да е Марина, но мнозинството..., оф....  ooooh! Защо се съгласиха да гласуват в измисления ѝ референдум? След като е ясно, че си измива ръцете по този начин, защо гласуваха? Думата на фермера на седмицата е закон ли? Миналата седмица това не си личеше.
Елена като ръководител е толкова интересна, колкото и като "сив кардинал" преди това. На мен не ми е твърде интересно, нито я приемам за голям стратег. Взе да ми доскучава.
Кого би избрала Дарина за Фермер, ако отпадне на дуела? Гинчев, Яни, Калоян? Някого от тях, предполагам, надявам се, де. Simple Smile

# 745
Кого би избрала Дарина за Фермер, ако отпадне на дуела? Гинчев, Яни, Калоян? Някого от тях, предполагам, надявам се, де. Simple Smile
Гинчев, 95% ще е той.Много добре я обработи последните 2 седмици,снощи чу че я е защитил от Елена и както каза че ще крещи супер много на дуела-хептен.

# 746
Ако Гинчев е фермер на седмицата ще направи мъжки дуел 100%. Почти съм сигурна, че ще прати Калоян на дуел.

# 747
Ако Гинчев е фермер на седмицата ще направи мъжки дуел 100%. Почти съм сигурна, че ще прати Калоян на дуел.
Или Гечо защото знае желанието на Гечо- най стария да се изправи срещу най младия.
Така ще изправи Гечо срещу Калоян.

# 748
Или Гечо защото знае желанието на Гечо- най стария да се изправи срещу най младия.
Така ще изправи Гечо срещу Калоян.
Според мен ще е Калоян за да не може да сложи 5 точки на алманаха.

# 749
  • Буркина Фасо
ако отхвърляте Дарина - дайте ми я. и нея ще я взема  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт