Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 211
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 705
Не мисля , че Марина е конкурент на Гинчев , заради  палавата си младост и дори заради вчерашните физиономии зад гърба на Дарина. Не я харесва , криви се зад гърба и , а пред нея с умалителни и умилителни.....Марина може да работи каквото и кажат , но и мнението и е все в подкрепа на човека на власт. Послушко без характер , няма как да и "дадат" парите. Поне така си мисля Thinking
И аз така си мисля. Peace
Напротив, Марина е силен играч, Дарина не е. Гинчев не е никак глупав, не го подценявайте

# 706
  • Другата България
Марина може да е силен играч, но не смятам, че ако стигне финал, ще ѝ "дадат парите", това имах предвид.
Именно заради написаното по-горе.

# 707
Разбира се че не е глупав Гинчев.И той си играе играта но много по хитро.Самостоятелен играч е.
Искаше да се отърве от Марина защото знае, че тя единствена от жените може да спечели и вота на публиката и част от вота на участниците ако стигне финала евентуално.
Другите нямат шанс.
Прав беше във всичко което каза на другите за Дарина, но не вярвам да е чаак толкова събудил съвестта си.
Просто го използва хем за аргумент, хем за да впечатли и част от зрителите.Явно е доста умен и вече започва да се бори и за зрителския вот ако стигне финал по свой си начин.
Добра стратегия, за разлика от  тази на Ленка.

# 708
А представяте ли си Дарина да избере Фр за втори дуелист, тя да отпадне и Елена пак да е фермер Joy
много ми се иска да стане така -хем да изхвърчи досадното й протеже, и да затвърди тенденцията, че всеки, завъртял се покрай нея излиза, хем да да се види колко време ще я търпят да си плете интрижките и да се скатава. Ама искам Дарина да е пак ратай и да се разболее, както винаги... и заради това да й прати за втори ратай някой, който ще върши работата им - Гечо.... ха тогава да ги видя!

# 709
  • Варна
Да, това не ми допада в него, не може човек да го разбере какво мисли, с какво е съгласен, с какво не е , какво или кое одобрява и кое не....няма ясно изразена позиция сякаш, или поне не я изразява на глас.
Наистина е още много млад, но пък както чухме и видяхме доста перипетии е имал в живота си, сблъсквал се е с правди и неправди, очаквах повече от него в тази насока. Яни е една идея по-деен като че ли.
Гинчев и аз го харесвам заради голямата му уста и право куме, в очи, но от реалния живот знаем, че такива хора не са долюбвани много - много, малко са хората, които обичат да им се казва истината в очите. Не одобрявам обаче бездействието му и това, че само "чете" на останалите, което предполагам е дразнещо на моменти.

Калоянчо е възможно точно за това да го играе тихо, понеже го ял вече веднъж дебелия. Не винаги голямата уста и ясната позиция са предимства, дори напротив. Различни среди, различни поколения, различни обстоятелства. На Гинчев му се кефим и аз включително, колко е прям и как търси справедливост и уравновесяване на силите, но на подсъдимата скамейка ако го опънат с този език, нали се сещате, че не ще прокопса.

# 710
Не вярвам близките да идват и да ни го спестяват. На дуела Виолета говореше за децата си от видеото.
Мисля си, че може някои да не искат да виждат близките си преди дуел, за да не се натъжат/разконцентрират, не знам, просто си разсъждавам. Май последно идваха на Яни хората преди дуела му с Владо. Любопитно ми е да видя семействата им, макар че повечето се спичат заради това, че "ще ги дават по телевизора" и са доста сдържани.

Марина не ми е на сърце още отначало и изобщо не е сред фаворитите ми. Няма вина за тънкото си гласче, разбира се, но тези умалителни ми късат нервите.

# 711
  • София
И аз така си помислих, но някой тук каза че ги била видяла във видеото. Така и не стана ясно само в началото ли идваха близките или и сега идват. И дума не казват за това.
Възможно е. Ако ми остане време и не забравя, ще върна да чуя какво казва преди дуела.  Blush

Марина и на мен не ми харесва. И въпреки че работи, изобщо не съм убедена, че има голям шанс срещу когото и да е от мъжете.  Thinking

# 712
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз явно съм по- зла и от Елена, обаче с кеф бих пратила Дарина на дуел.Гинчев чисто и просто искаше да разчисти Марина от пътя си, въобще не му вярвам в милите думи

Абсолютно.Нямам никакви симпатии към Дарина,до такава степен ми стана неприятна в развоя на играта с нейната многострадална физиономия...е,това не е ли нейна си схема,чрез съжаление да стигне по-далече? Вечно болна(и как най-нагло излъга за бъбречната криза),вечно неразбрана,вечно мачкана..Хайде и сега,от съжаление,да й дадем 100 000?

Гинчев е хитрец.Знае,че от жените най-добри впечатления у зрителите и участниците оставя Марина,затова за него,тя му е конкурента от жените и я иска аут.

# 713
  • Другата България
Той може да си иска, но това, че Марина ще иде на дуел не значи автоматично, че ще е аут, напротив - срещу Франческа двубоя щеше да е предрешен.
А Марина нямаше да избере Валерия със сигурност.

# 714
Приятеля на Ивона дойде преди дуела с Диана, а сега нищо не дадоха. Те всъщност последните 3-4 дуела не дават нищо за близките идват ли, не идват ли.

# 715
И аз нещо не му хванах вяра на Гинчев при снощния му изблик. Всяка негова дума беше вярна, но подбудите му ме съмняват. Дали е от загриженост към Дарето? Все казва истината, но все ми остава някакво съмнение. Така го почувствах и когато предупреждаваше Франческа за Елена. Уж браво на него, но си имам едно на ум. Rolling Eyes

# 716
Приятеля на Ивона дойде преди дуела с Диана, а сега нищо не дадоха. Те всъщност последните 3-4 дуела не дават нищо за близките идват ли, не идват ли.
Според мен, ако идват, биха го излъчили. Или дуелистите отказват да виждат близките си или пак не са ни доизяснили някое правило. Close
П.П. Съжалявам за двойния пост.

# 717
  • Разпиляна във въображението
Или с напредването на състезанието се опасяват от изтичане на информация.

# 718
  • Варна
Май единственият искрен към Дарина участник остана Яни. Всички останали и се изредиха къде с упреци, къде с контра мнения, къде с ехидни подигравки, къде със саботажи, къде пък използваха нейното страдание за собствени облаги. Вече всички са ни черни, само Яни най-чисто и простоватичко си го изплю това: "Побъркахте я тази женица" и искрено си го мислеше, не беше нито за пред зрителите, нито за пред фермерите.

# 719
И аз нещо не му хванах вяра на Гинчев при снощния му изблик. Всяка негова дума беше вярна, но подбудите му ме съмняват. Дали е от загриженост към Дарето? Все казва истината, но все ми остава някакво съмнение. Така го почувствах и когато предупреждаваше Франческа за Елена. Уж браво на него, но си имам едно на ум. Rolling Eyes

Абсолютно  Peace  Кого ли ще омае Елена като изхвърчи и Франческа  Mr. Green
Снощи съвсем се окепази, като с поглед пращаше Фр. при Гинчев  #2gunfire Толкова ли не се сеща, че всичко това ще се види

Общи условия

Активация на акаунт