Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 295
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря и тук за спойлера!  bouquet  Hug
Няма да казвам дали съм доволна или не.

# 241
Да помоля и аз за спойлера...

# 242
Да помоля и аз за спойлера...

Искам и аз.

# 243
Аз до колкото разбрах е забранено фермера да се съветва с някой друг за ратаите! Но не съм гледала другите в не знам там как е било. Затова схемата м/у Дара и Дара не подлежи на наказание, както и разговорите м/у самите участници когато не са фермери.
Ее, да, ама Божидара даде нареждания на Дарина, нещо като условие да я направи Фермер, кого да изпрати ратай и дуелист, не беше само уговорка отпадналата да направи фермер другата.
Или казваш - само за избран вече Фермер важи? Thinking Не знам, за мен и в двата случая е схема. Simple Smile
Аз поне така го разбрах. Както сутринта си говориха Е и Ф преди да е ясен новия фермер и ако си бяха замълчали повече и си изиграят играта си мисля, че никой нищо нямаше да им каже. А и ако предположим че не са знаели че не може да си говорят за това, от продукцията са ги предупредили, но те продължават!

# 244
  • Варна
Два сезона казваха, че няма нищо лошо да се правят схеми и да се съставят лагери. И го правеха. Защо сега обявиха, че е забранено?

И аз това се чудя. Или някъде са прекалили със сплетните и схемите, което не са ни излъчили, или с леко намигване се опитват нещо да ни намекнат продуцентите. Каквото и да се окаже, аз лично ще съм доволна не само тези двечките, но и всички като цяло да понасят наказания за това шушу-мушу, което предат там като едни истински женски представители на безгръбначния животински вид паяк. (Между другото много полезна гадинка е това паякът. Освен, че плете мрежи, в които се хващат мухи, има и отровни представители, които пращат ако не в гроба, то поне в болница разни хуманоиди.) Да си плетат там мрежите, да не ни пречат да ги коментираме, от продукцията ако щат да ги наказват, ако щат пък да ги поощряват, все ми е тая.  Simple Smile

# 245
  • ново
Споменаха, че Фермера на седмицата трябва да взима самостоятелно решенията кой да прати ратай и дуелист. В случая само Елена е виновна, защото се съветва с Франческа и Валерия. Останалите могат да си правят каквито си искат схеми.

# 246
Ми да реве Франческа.100 пъти Гинчев я предупреди за Елена и тя 100 пъти си счупи краката да тича да и каже.
Еми тъпа е.
Не знам дали правилата важат за вече избран фермер, може и така да е защото често питат избрания фермер дали са му повлияли при избора на ратаи.
Но е и факт че двете мноого прекалиха

# 247
Ей, страшна тази Елена бе, омота ги без да се старае особено дори  Mr. Green, тя ли е толкова умна, те ли  толкова глупави. Нека ги накажат, те се уляха просто, да и другите коментираха, но тия ходове напред разиграват. То бива наглост ама...

# 248
Добре де, а с каква цел пуснаха преди дуела в неделя видеото с Елена и Владо Николов? Да компрометират Елена? Защо? Нещо против правилата ли е направила, като му споделя възгледите си за играта? Всички вътре са видели колко работи и какви мрежи плете, за какво беше това на дуела?

# 249
Ей, страшна тази Елена бе, омота ги без да се старае особено дори  Mr. Green, тя ли е толкова умна, те ли  толкова глупави. Нека ги накажат, те се уляха просто, да и другите коментираха, но тия ходове напред разиграват. То бива наглост ама...
Няма да забравя, как седмицата в която Божидара беше дуелист, даже още не я бяха избрали за ратай Елена я пита кой щяла да направи фермер ако отпадне. Пък то какво стана Анита си замина Joy
И аз не разбрах точната цел на видеото с Вл. Николов.

# 250
В промото Франческа казва, че това е против правилата, но тя не била в схема, защото била добър човек Grinning Ако това тяхното не е схема, пък на Grinning

# 251
  • Разпиляна във въображението
И аз не разбрах точната цел на видеото с Вл. Николов.

Да се вдигне левъла на интригите

Хайде дайте спойлера на лс  Crossing Arms

# 252
В промото Франческа казва, че това е против правилата, но тя не била в схема, защото била добър човек Grinning Ако това тяхното не е схема, пък на Grinning
Ам', да, това звучи като обясненията на дна баба в някакво предаване преди време, която отглеждала и продавала трева, но какво престъпление била извършила, тя не използвала тревата, само я продавала, и нейните деца трябвало да ядат.  tooth

# 253
Бре, тоз спойлер, само аз не го искам май   Mr. Green, ако взема да си говоря само аз неадектватно да знаете защо е   Laughing

# 254
  • На морето!
 И аз искам спойлер, плс на лс Laughing

Общи условия

Активация на акаунт