Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 402
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 315
  • Разпиляна във въображението
Взех, че си пуснах видеота на Валерия след завръщането от дуела. Вили, да не кажа видимо подпийнала, заедно с Валерия пееха Гери Никол. Много гот  Whistling. Прегръщаха се, о, щастие мое, едни обяснения в привързаност... Някакви късметлийски тениски, Вили ще й дава обувките за дуел. Споделиха, че в момента във фермата има два лагери - блондинки и останалите. Ама те не били кифли, не  Naughty Влезли, за да се докажат  Crossing Arms... Тъпото е, че видеото ми заби, когато Валерия беше останала сама и точно щеше да обяснява за разделението.

# 316
Мен леко ме подразни пеенето на Вили и съм убедена, че пуска тия песни и на децата си. Все песни със стойностни текстове..напрао ги убивам!...

# 317
Едва ли някой си мисли, че им пуска Моцарт на децата, нали?  newsm53

# 318
Що па не??

# 319
  • София

Щото не е дорасла за Моцарт

# 320
  • Буркина Фасо
искате спойлер
Скрит текст:
много искате  hahaha

# 321
  • Варна
Едва ли някой си мисли, че им пуска Моцарт на децата, нали?  newsm53

Grinning Grinning Grinning Надявахме се малко от малко метъл да им пуска или хард-рочец поне. За Моцарт ми се струва не сме дорасли дори ние, които я критикуваме така жестоко. Къв точно беше коментара на някакъв там със самочувствието на музикален капацитет голЕм за пръв път като чул Моцарт: "Прекалено много ноти ми се струва" и получил отговор: "Нито много, нито малко, точно колкото си трябва са нотите". Като я слушах с какви ревове лъвски ковеше пироните и с какъв замах мяташе тая тесла, направо любими песнички ми зазвъняха в ушите... А на партито по случай победата някви пуберски лигавщини "Ела и си вземи, ела и си вземи", "Зная всичките ти схеми, ела и си вземи". Пфю... досадно, ама досадно. Не изревеш ли с пълно гърло "Before you see the light you MUST DIEEEEEEEEEE" и не втрещиш ли останалите, все едно никакво победоносно парти не си направил, а детски рожден ден с бонус към принцеските с кайма лимонадка. Grinning

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 20:10 от Spirit Crusher

# 322
Да, Виолета е Шарапова на коването. Направо голям шлем Simple Smile

Дано тази вечер продукцията разясни недвусмислено какви са правилата.

# 323
Това викане пък колко беше артистично... Колко ли мъже са " настръхнали" докато я гледат Wink

# 324
  • Разпиляна във въображението
Това викане пък колко беше артистично... Колко ли мъже са " настръхнали" докато я гледат Wink

Срам не срам, ама и аз си го помислих  Laughing

# 325
  • Буркина Фасо

Срам не срам, ама и аз си го помислих  Laughing
ич не ме е срам.  не настръхнах  Joy

# 326
Да, Виолета е Шарапова на коването. Направо голям шлем Simple Smile

Дано тази вечер продукцията разясни недвусмислено какви са правилата.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Момент да се разсипя от смях.

Правила, че и недвусмислени, и то от опосумите.

Според мен правилото им е спешно измислено, специално за конкретния случай.

Да не припомняме в първи сезон как се въртя схемата на Димитър, Симеон и Варсамов.
Да не припомняме Андрей какъв морал чете при вота за първи финалист. Морал чете, ама санкции нямаше. А, да, и за награда, поканиха Мишо-то и в този сезон.

Във втори Капчикова и Дончева на воля си обсъждаха кой да бъде ратай и дуелист, а само преди седмица Божидара се уговаря с Дарина. Уговаряше се и с Мишо, ако някой е забравил. Видя се, че добре работи точно тази схема.

И сега, отведнъж, неееее, не може да въртим схеми и интриги, нееее.

P.S. Не симпатизирам на Елена.
P.P.S. Според мен Франческа е много, много наивна и сама не осъзнава, че Елена я манипулира жестоко.

# 327
Хора не разбирате ли, че схеми може да се въртят, но НЕ И КОГАТО ФЕРМЕРА ИСКА СЪВЕТ от някой от потенциалните ратаи и дуелисти, което означава, че тях може и да не избере ратаи. Случая Божидара - Дарина е позволено - двете са ратайки и се наговарят.

Да сте видели някой от другите фермери да търсят съвет от другите кой да изберат за ратай?! Не... Айде спрете се.

# 328
  • Буркина Фасо
на хората им е ясно. на жените  - не  Joy

# 329
Вилито как пада на промото Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт