Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 443
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 390
Елена е като грък шеф, същата. Който го е имал, ще разбере, какво искам да кажа. Типична византийка... Как набута Гечо в шамарите
Е, не е имало досега предаване, в което ЖЕНИ не са се излагали толкова много, мдаааа

# 391
  • на село
Гечо му преседна Smile и какво ядат - някаква питка с лютеница ли?

Той Яни го обясни елементарно, ама не и като за елементарни хора.
Уж работят и продължават да се лигавят.

# 392
Много е лошо да не си владееш нервите. Франческа започна да не й изнася Гинчев и го нахули, а досега му ходи по дупарата.

pandaanie, няма друго предаване, в което жените така да се излагат. От 9 кладенеца вода вадиш, за да оправдаеш всяка една жена, дори Елена сега е онеправдана за теб. Ми зле са, без Марина. Аз също искам жена-победител, но освен Марина, няма шанс.

Виолета и Валерия поне бачкат, опитват, това не може да им се отрече.
Мъжете без Калоян също са зле. Миналата седмица от 9 кладенеца вода се извади за това колко са прави всички, че саботираха задачите. В това нямаше нищо нередно. Елена, че се е посъветвала кои да са ратаи пък от своя страна е престъплението на века и ще се дъвче в тази тема поне една седмица. За първото има 5000 извинения, ама Елена трябва да я обезглавим за това нечувано престъпление.

# 393
Елена оплака парите и сега се чуди каква схема да врътне та дано пак се яви някаква надежда.
Мнооого се е разкаяла.Дали си мисли че вече някой ще и се върже.

# 394
Ха колко лесно било.. да прехвърлим отговорността на ГЕчо....  Laughing
"ти си строгия, аз съм добрата"

# 395
  • Пловдив
Не е подмазване, а гениалост. Просто викна Гечо да й върши работата, защото тя няма да се справи, или я мързи да се занимава и да носи отговорност. Сега тойе организира всичко, а тя ще обере лаврите. Евала! Такъв завършен хитрец,  и то само на 29!ми до 50 ще е доктор по тези въпроси. Аз мога само да й де възхищавам на уменията. А Бентлито е Вили очевадно не са мързеливи, защо толкова време си траеха, не знам. Знам, де, защото е можело.

# 396
Аз също го разбрах, но на въпроса прозореца от горе до долу ли ще е каза - да. Едва ли Топа на топа и фенката на Криско са се сблъсквали с платна, строителство... гледаха безценно  Yum Но се хванаха здраво за работа , браво. Колкото до обиждането на жените ,те го предизвикват с мързела и схемаджийството си, тук също не им прощаваме. Специална селекция са фермерките, специално подбрани от Ани Владимирова, май.

# 397
Сега аз ви питам, що тера/търси Яни при тех двете, Елена и Франческа? След като се разбра какви ги вършат?
Още малко и Елена всичко ще си каже, търпение...
Идва края и сега ще се развихрим в хипотези...
Ензим, тая тема до неделя дали ще надмине 100 страници, а??? Днес е вторник, а вече сме към 30-тата...

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 22:29 от *Mira*

# 398
  • София
Ама Елена яко се е омешала с хората от първата Ферма, сега пък и любовни трепети с някой от там, Варсамов?! 😂😂

# 399
Сега аз ви питам, за накрая, що тера Яни при тех двете, Елена и Франческа
Е при тях още не се е въртял.
Ивона излезе, с Вили приключи, Валерия е заета.
Сега тези са наред.
И кой е този мъж от първи сезон.
Айде гадайте.

# 400
Сега искаме анкета-кой е мъжа подготвял Елена Grinning

# 401
С това предложение влизах и аз Wink

# 402
Чудя се толкова ли са тъпи, знаят ,че ги записват нон-стоп и лъжат. Достойнство нямат ли?
И Дарина и тя голяма моралистка, йч не изигра театър с бъбречната криза

# 403
Аман от тайнствени мъже в този сезон.
Пешо не го разбрахме със сигурност. Тъкмо се отървахме от него и айде сега пък този.

# 404
  • Пловдив
Сега аз ви питам, що тера/търси Яни при тех двете, Елена и Франческа? След като се разбра какви ги вършат?
Още малко и Елена всичко ще си каже, търпение...
Идва края и сега ще се развихрим в хипотези...
Ензим, тая тема до неделя дали ще надмине 100 страници, а???
И аз това щях да питам за Яни. Вили го натири, Ивона изостави и той се присламчи кум... Схемите. Губи Яни за мен, много. Наистина е шушумуга, макар че реално поне би изхарчил парите за нещо стойностно и фермерско. Ама знаем ли, току виж и за мацки ги пръснал.
Кой е мъжа, някой ще е ли така добър да ги припомни?

Общи условия

Активация на акаунт