Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 429
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 405
Как не я е срам Елена да иска да спечели предаването в което е влязла. Имало много по-важни неща от банкнотите. Еми Елена е влязла в предаване в което победителя взима 100 000. Нея пък я вълнуват банкнотите в този случай, ако на Дарина и е все едно. Не знам какво толкова неморално има в случая.

# 406
  • Буркина Фасо
Не е подмазване, а гениалост.
18+
Скрит текст:
типично по женски  Laughing
и оная се кефеше на вечерята с Яни , прегръщаше го , но след дуела го отсвири. вече не и е нужен.
да ти пикая на такава гениалност  hahaha

# 407
Аз тази вечер се смях от сърце, и на епизода, и на коментарите тук!
Не е истина , какви хора имало само

# 408
Еееее, най-накрая, откога чакам и дочаках една жена да каже на други жени "Да се обединим, да работим, да не мрънкаме"
Каза го най-малката! С това само изречение спечели моето уважение!

Вече стават абсурдни обвиненията в сексизъм и световна, регионална и фермерска конспирация срещу женския пол! Hands V

# 409
# 410
  • София
Ако трябва да съм сериозна, залагам на Димитър.

# 411
Начиии или е Алехандро или Мони Мандрата.
Айде пак ни вкараха в схема

# 412
Аз на Симеон.

# 413
Яни се разбира със почти всички, не съм чул една лоша дума за някой от участниците.При кой да отиде ? При "умниците" Станислав и Гинчев ли ? Както се вижда, много се разбира и със всеобщият любимец Калоян.А явно му е приятна компанията на тях двете.Ние не знаем дали ни показват всичко от фермерите.Това, че ни показват само схемите на Елена и Франческа не означава че само за това говорят и че не може да се общува с тях.

Аз предполагам че може и да е Митко.Профилната снимка на Елена във фб е с кон, а знаем какъв фен е Митко на конете, даже имаше някаква фондация за тях.Може покрай тях да се познават.Не съм сигурен разбира се, даже сигурно не съм прав.Просто предположение.Иначе може и да е Мони Мандрата или Сашо.

# 414
Еееее, най-накрая, откога чакам и дочаках една жена да каже на други жени "Да се обединим, да работим, да не мрънкаме"
Каза го най-малката! С това само изречение спечели моето уважение!

Вече стават абсурдни обвиненията в сексизъм и световна, регионална и фермерска конспирация срещу женския пол! Hands V
Да много е яко да ми се преувеличават думите. Би ли ми отговорила логично по какъв начин пращането на две жени ратайки наказва Елена за схемите които уж била въртяла?

# 415
В първия сезон имаше един Симеон, спортист, дето със скатавки, лежане по цел ден и и четене на Алманаха, стигна до Финала, като на последния дуел отстрани Митко. Май беше свободен, да не би да е той???
 Аааа, и аз си го заплювам тогава!

# 416
  • Варна
Аз тази вечер се смях от сърце, и на епизода, и на коментарите тук!
Не е истина , какви хора имало само
Не помня и аз така с искрено удоволствие да съм се смяла. Показното, което направиха продуцентите откъм мъжка/женска работа беше добро. Както са го викали дедите ни: "Всяка жаба да си знае гьола." До тук омаскариха блондитата и дамите като цяло, мъжете сякаш добре се справят, НО... имайте търпение, ще блесне резилът и на мъжете, просто все още не е сред ексклузивните новини така да го кажем.

# 417
Калоян защо го показват толкова малко? Много рядко му отделят екранно време. Интересно ми е какви са му взаимотношенията с повечето хора вътре и ако евентуално стигне финал кои напуснали фермери биха гласували за него.

# 418
Ми четат хората /продуцентите/ коментарите, взимат си поука. Нещо заблудили се беха, за Алек и Вал.

# 419
  • Буркина Фасо

Да много е яко да ми се преувеличават думите. Би ли ми отговорила логично по какъв начин пращането на две жени ратайки наказва Елена за схемите които уж била въртяла?
наказанието е косвено - няма да има възможност да излъчи мъж за дуелист.

Общи условия

Активация на акаунт