Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 396
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 435
  • Essen
Според мен Елена е за наградите "Златната Малинка", а не за Оскар .
А, що? Виж как хубаво си изигра сценката с монолога.
[/quote]

Изигра , спор няма....но кой и повярва ?...Което само по себе си е отново лошо изиграна роля.

# 436
Добре, че е Елена да раздвижи малко и предаването и темата. Без нея щеше да е скука.

# 437
  • Essen
Гечо беше много щастлив, че е дясната ръка на фермера. Сякаш изобщо не му хрумна, че фермерката хитро се скътава от отговорност.

# 438
Най-важното за мен днес беше, че разбрах колко е човечна всъщност Елена, невероятно. Тя забравила себе си, забравила всичко, за да изпълни едно желание на Франческа. И това какво е, ако не жертвоготовност, а?  tooth
Аз си мислех, че коой знае каква пикантерия ще издаде Ленчето, а то - някой от първата Ферма я подготвял. Аз се колебая между Димитър и Симеон. Съмнявам се да е Гогата, той ми беше любим. Heart Eyes Не вярвам да са Варсамов и Майорът, нито Алехандро, но от останалите никого не изключвам. Simple Smile
Хитро си е Ленчето, назначи си помощник, заместник директор. Той с радост прие. Mr. Green
Колкото до наказанието - достатъчно е, няма да я линчуват, я. Схемата уж е разбита с това наказание. Wink Ма то нема за кога да правят нова, една по една ще изхвърчат, предполагам Елена и Франческа. Допускам само, че ако Франческа излезе преди Елена, може да я направи фермер.  Joy Обратното - не знам. hahaha
Валерия и Виолета много пъти са ги показвали да работят с мъжете и сами. И днес видяхме, че те ще затворят лятната кухня. Много се учудих, че не разбраха какво им обяснява Яни.. Shocked Съвсем елементарно, ще ги видим, поне имат сила да носят и да коват, нищо че трудно схващат. Mr. Green

# 439
Мен не ме подразни Елена днес, а по-скоро Франческа, продуцентите също. Не намирам нищо лошо в подобен вид риалити да са позволени т.нар. схеми, според мен правят предаването много по-интересно. Може би само Иван и Андрей си вярват, че Фермата е нещо по-възвишено от най-обикновен аграрен Биг Брадър. Както сами често са казвали, всяко добро риалити включва няколко основни компонента, сред които любовна история. А всички знаем, че може би най-важният компонент е сеира и скандалите. Да, има си положителни черти предаването - показват трудещи се хора, които създават, градят; уроците по история са интересни, както и старите традиции и обичаи, но то далеч не се гради на това, така че айде нЕма нужда да ни го пробутват за нещо, което не е.

Та в този ред на мисли, стратегиите и схемите според мен са в реда на нещата в едно състезание за парична награда. Стратегии и схеми има и в спорта с цел даден отбор/състезател да надвие друг отбор/състезател, просто не виждам нищо лошо или неморално. Елена още в началото си влезна като "схемаджийка", така че мога да ѝ кажа само евала, като Алек. И за протокола - въобще не съм фен на Елена.

Франческа ме подразни колко бързо смени плочата, дори взе да се замисля над думите на другите, които се опитваха да ѝ "отворят" очите, сякаш Елена ѝ е виновна за нещо. Според мен напълно умишлено опита да се изкара жертва на Елена, поне в началото, за да си оправи отношенията с останалите. В спора си с Гинчев за мен беше права. Елена поне запази самообладание, нарева се сама, помисли какви са и полезните ходове, извини се на всички и т.н. За мен беше искрена в сълзите си, както и за това, че се е почувствала засрамена, малко преувеличи обаче на моменти, но както и да е, смятам че се постъпи по най-добрия възможен начин в тази ситуация.

Дарина ме издразни за пореден път, първо с поредното си неразположение и правене на жертва преди да обявят ратаите, а после как живна и се опита да го замаже, че е заради риненето на изпражнения... Накрая когато четеше морал... точно тя, която миналата седмица използва болестта си по отвратителен начин. Не искам да я коментирам дори, да се маха! Weary

Много се смях с Бентлито и Виолета. Smile

# 440
H0uSse_Baby съгласна съм с всичко което си написала. Предаването щеше да е много скучно ако не участваха хора с различни характери и разнообразни стратегии. Не бих гледала предаване с 16 участника като Гечо пък ако ще да работят до припадък.
И на мен ми е смешно като започнат Иван и Андрей да превъзнасят фермата. Било повече от шоу. Затова го направиха като вип брадър само, че в селска къща. То не бяха любовни истории, скандали със снимки отреди 10 години, саботажи и т.н. Много фермерско. Нямам нищо против предаването, но не е нещо нечувано или невиждано. Мисля, че къртицата беше по-доброто предаване на Иван и Андрей.
И е време Иван и Андрей да вкарат малко разнообразие в игрите на дуелите. Непрекъснато гледаме около 10 игри. Да вложат малко креативност и да измислят нещо.

# 441
На мен шоуто ми харесва, и е риалити с всичките му задължителни компоненти и е игра с елементи на състезание.
Всяко състезание обаче се нуждае от правила. В бокса, например има категории, според килограмите, във футбола има определ брой играчи в отбор, няма да е ок едните да са 11, другите защото много искат да спечелят този мач да решат, че с 18 ще е им е по-лесно да га направят.
Има правила за естеството на играта, за участниците и винаги някой, който да следи за изпълнението на правилата.

Ако аз и още 5 човека докато се майтапим тука решим наистина да влезем във фермата, ще си изградим стратегия, ще превъртим всички възможни комбинации на развитие,  ще елиминараме останалите играчи и дори и от нашата банда да има жертви, важно е един да стигне до края и да разпредели дял от наградата, пък и да надиграем играта е не по-малко удоволствие.
Всякакви стратегии може да има, колективни, двойни, тройни, единични, предварителни, спонтанни-за това има правила на играта.
Аз никак не вярвам, че Елена се е обучавала само в коване, рязане и т.н. Тези участници, които имат инфо от първа ръка  едва ли само на практически опит са го ударили, със сигурност са почерпили и стратегически.
Останалите сами са си изграждали стратегията на база гледане на предишни сезони.
И това да имаш стратегия наистина не е лошо, все едно да кажем, че шахматистите са неморални и интригантни защотото се опитват да подредят своите фигури, по начин, по който искат, но дори и тези умни хора , не могат да прескочат правилата, не могат да направят два последователни хода, нали? А дали им се иска, със сигурност, но всяка игра има правила.

Извинявам се за дългия пост, не знам как го написах толкова рано Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 08:03 от нианта

# 442
  • Варна
И днес видяхме, че те ще затворят лятната кухня. Много се учудих, че не разбраха какво им обяснява Яни.. Shocked Съвсем елементарно, ще ги видим, поне имат сила да носят и да коват, нищо че трудно схващат. Mr. Green

Сладурки. Искрено ме забавляваха. Не е до липса на схватливост, много добре схванаха те, просто веднъж наумили се нещо, колкото и да им обясняваш на някои жени, те тяхното си знаят. Решили са ся баш през центъра на плоскостта да режат прозореца, Яни алтернативи ще им дава. Я па тоя!? Grinning Чудни свекървички и тъщи ще излезнат от тях. Да са живи и здрави, майната им на прозорците. Grinning Grinning

# 443
  • Разпиляна във въображението
След видяното снощи си мисля, че за мързела на жените е бил виновен седмичния фермер. Липсата на контрол, многото хора, които все пак ще свършат работата, доведе до видяното. Жените могат, но не са искали, но и никой не ги е накарал както трябва.

Снощи питах и за Алек. Гласът му не се чу и май веднъж му видях физиономията. Изобщо не се завъртя около жените и ми се стори че на няколко пъти забелязах якето му.

# 444
След видяното снощи си мисля, че за мързела на жените е бил виновен седмичния фермер. Липсата на контрол, многото хора, които все пак ще свършат работата, доведе до видяното. Жените могат, но не са искали, но и никой не ги е накарал както трябва.

Снощи питах и за Алек. Гласът му не се чу и май веднъж му видях физиономията. Изобщо не се завъртя около жените и ми се стори че на няколко пъти забелязах якето му.

И даже не отиде да окаже първа помощ на Валерия, като си размаза пръста, а беше до огнището и гледаше. Наистина странна трансформация.

# 445
  • Вестерос
С тази елена и вашите конспирации снощи сънувах, че съм канена като гост на Елена Grinning За да ми разкрие лъжите на опосумите Grinning

Кой беше Асен от 1-ви сезон?

# 446
С тази елена и вашите конспирации снощи сънувах, че съм канена като гост на Елена Grinning За да ми разкрие лъжите на опосумите Grinning

Кой беше Асен от 1-ви сезон?

Този, по известен с жълтите си гащи:

# 447
Xaxax Joy разкажи ги и ние да знаем Joy
Много е долна Елена, обаче и Фр не остава по назад. Нейна беше идеята за Гинчев и цялата схема, пък после му реве аз те уважавам, обичат и не знам си какво.
А Елена доказа, че не е влязла да създава приятелства и би предала всеки само и само да стигне финала. Можеше да прати Фр ратай и да избере другата жена за дуелист. Сега си мисля че ще стане точно както Фр каза снощи, Дарина дуелист и ще избере Фр.
Елена нямала схеми дрън-дрън.
Браво на Вили и Вал. Най ми хареса че пред мъжете нямало да се оплакват, чак когато се съберат в женската юрта Joy

# 448
  • Вестерос
Скрит текст:
Мен не ме подразни Елена днес, а по-скоро Франческа, продуцентите също. Не намирам нищо лошо в подобен вид риалити да са позволени т.нар. схеми, според мен правят предаването много по-интересно. Може би само Иван и Андрей си вярват, че Фермата е нещо по-възвишено от най-обикновен аграрен Биг Брадър. Както сами често са казвали, всяко добро риалити включва няколко основни компонента, сред които любовна история. А всички знаем, че може би най-важният компонент е сеира и скандалите. Да, има си положителни черти предаването - показват трудещи се хора, които създават, градят; уроците по история са интересни, както и старите традиции и обичаи, но то далеч не се гради на това, така че айде нЕма нужда да ни го пробутват за нещо, което не е.

Та в този ред на мисли, стратегиите и схемите според мен са в реда на нещата в едно състезание за парична награда. Стратегии и схеми има и в спорта с цел даден отбор/състезател да надвие друг отбор/състезател, просто не виждам нищо лошо или неморално. Елена още в началото си влезна като "схемаджийка", така че мога да ѝ кажа само евала, като Алек. И за протокола - въобще не съм фен на Елена.

Франческа ме подразни колко бързо смени плочата, дори взе да се замисля над думите на другите, които се опитваха да ѝ "отворят" очите, сякаш Елена ѝ е виновна за нещо. Според мен напълно умишлено опита да се изкара жертва на Елена, поне в началото, за да си оправи отношенията с останалите. В спора си с Гинчев за мен беше права. Елена поне запази самообладание, нарева се сама, помисли какви са и полезните ходове, извини се на всички и т.н. За мен беше искрена в сълзите си, както и за това, че се е почувствала засрамена, малко преувеличи обаче на моменти, но както и да е, смятам че се постъпи по най-добрия възможен начин в тази ситуация.

Дарина ме издразни за пореден път, първо с поредното си неразположение и правене на жертва преди да обявят ратаите, а после как живна и се опита да го замаже, че е заради риненето на изпражнения... Накрая когато четеше морал... точно тя, която миналата седмица използва болестта си по отвратителен начин. Не искам да я коментирам дори, да се маха! Weary

Много се смях с Бентлито и Виолета. Smile
За мен от километър се вижда , че Елена преиграваше. Ревеше, че няма да спечели предаването дори и да иде на финал, защото никой няма да гласува за нея от фермерите и от зрителите (освен приятели и роднини). Това го осъзна на мига Иван като заговори. Стана ѝ ясно, че всичко ни е показвано.

Иван не каза, че не може да има стратегия- пример Божидара и Дарина, а каза, че веднъж са предупреждавани двечките, затова и Франческа ѝ каза като приказваха-знаеш, че е против правилата. Наясно са, че не може когато вече си фермер , да ти дават акъл кой и къде да пращаш. Т.е. в леглата като кроиха схеми и се смяха, не е било нарушение, защото Елена не е била още фермер.

Според мен трябваше:
1. Да пратят двечките ратаи и на дуел, друг да е Фермер- примерно победителя на Ивона.
2. Да направят извънредна игра , втора , за имунитет- където така да нагласят нещата, че Гинчев и Франческа да са с имунитет за ратаи.

Алехандро не е ли точно Асен Grinning Значи го има два пъти в анкетата.

Бубе, не помня много много, нещо, че и други участници са с познати от 1 и 2 сезон Grinning

# 449
И аз си мисля, че най-доброто наказание щеше да бъде двете да са ратаи и на дуел, даже за по-голямо наказание и да не ги пращат в къщичките на дуелистите. Ехх, мечти. Фермер на седмицата можеха да определят и участниците с гласуване.

Общи условия

Активация на акаунт