Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 381
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 480
  • София
В какво е прав Гинчев ? Че тръгна да се заяжда с Франческа без причина ? За какво му трябваше ? Тя си работеше, той започна да обижда и плюе.Хареаса ми как като се осети че става смешен се опита да избегне спора, изтъквайки само баналното „няма да ми говориш за семейството” и я прати на майната си.Не видях да използва каквито и да било аргументи.Просто стана жалък.

С какво точно я обиди? Като каза, че жените за нищо не стават? Това не е обида, а проста констатация.

# 481
 факт. А тя много работеше, като се разхождаше с по две летви. Пък и имаше да компенсира за много време, дето лежеше по пейките и тревата.
Дали ще има изненади при избора на първи дуелист, как мислите? Simple Smile
Пък може и да иска да се оттърве от Марина ,като евентуално претендент за финалист, знае ли се.
Франи съвсем ни падна в очите снощи. То и преди това стана ясно колко добре я манипулира Елена, ама снощи хем първо рева, че е добър човек, хем накрая си го изкара на Гинчев, точно в стил италианска циганка, или нашенска, като я хванат, че краде  Mr. Green любима гледка са ми, как хич не са виновни и света им виновен до 9 то коляно. Не че той и мълча, но тя точно се развилня, хвана се за това ,че носила тежко (което е две дълги летви и въобще не е тежко дори, тия нямаха и 5 кила)  Не ми е любимец,  но и за тия подбрани там моми и аз не ща май никоя от тях да ми е в къщата (разбирайте снаха, щото със снахата го гледаме  Laughing) а на това, дето толкова си изтърва нервите, че му перна вилицата накрая  Shocked безсилие и простотия му казвам. Като нямаш какво толкова да кажеш и да наддумаш - оттегли се бре. Кой те държи при него? Ясно е, че няма кой да му промени мнението на Гинчев за жените, ако си по-умен няма да спориш с вятъра.
А двете руси В-та снощи си бяха смешни, тях съм ги харесвала повече от брюнетките, поне работят момичетата, не жинеят само във филми - схеми, оплаквания.  За смятането и аз ще си призная, че толкова сме се умързелявили с калкулаторите, че и аз го вадя за нищо . Просто навик да не си впрягаш ума.

# 482
В какво е прав Гинчев ? Че тръгна да се заяжда с Франческа без причина ? За какво му трябваше ? Тя си работеше, той започна да обижда и плюе.Хареаса ми как като се осети че става смешен се опита да избегне спора, изтъквайки само баналното „няма да ми говориш за семейството” и я прати на майната си.Не видях да използва каквито и да било аргументи.Просто стана жалък.

С какво точно я обиди? Като каза, че жените за нищо не стават? Това не е обида, а проста констатация.
А пък Гинчев е простак.Това също е констатация.

# 483
  • София

Което няма общо с факта, че е абсолютно прав за жените в къщата. Ни една не става за чеп за зеле, с изключение на Марина.

# 484

Което няма общо с факта, че е абсолютно прав за жените в къщата. Ни една не става за чеп за зеле, с изключение на Марина.
И трябва непрекъснато да го коментира и да ги обижда ? Само за протокола и той не е най-работливият.Какво правеше последните 2 седмици ?

# 485
Още повече , че обвинението на Гинчев беше към всички жени не конкретно към Франческа.
Ама тя откачи , че е добрааа пък то друго излиза и си го изкара на Гинчев.Аз не чух той да набърка някого от семейството и за разлика от нея, което е много низко.
Гинчев може и да е простак, ама не съвсем защото ако беше такъв на Франи можеше да и се стъжни още повече, защото той я учеше , той я предупреждаваше, държеше се най добре с нея, а излезе хем че е използван, хем че са му кроили шаката, хем един вид му се подиграват зад гърба.

# 486
Мисля че ще избере Дарина за дуелист, а Марина я избра за ратай, защото знае че ще работи, докато Дарина боледува.
Дали ще я избере, тя нали все още е с бъбречна криза.  Mr. Green Не зная колко време си представя, че продължава една криза - месец?!  Joy
Поне до финала Smiling Imp

# 487
  • София
И трябва непрекъснато да го коментира и да ги обижда ? Само за протокола и той не е най-работливият.Какво правеше последните 2 седмици ?

Реално направи много повече във Фермата, отколкото Елена и Франческа.

# 488

А сега се мъчи и със сладкото дето за нищо не става.Чопли човека в буркана , стърже, чупи , дялка че иначе ще идат зян боровинките по 11лв. килото

# 489
Някои смятат, че жестока била Елена към Дарина, ама с тези манджи, дето се молила на колене някой да ѝ ги донесе в юртата, пък ги зарязала, и аз ще побесня, ако ми мирише цяла нощ на манджа. Crossing Arms
Дарина беше много смешна с това, че не се е къпала от месец (образно казано), затова не може да започне с работата. Излезе със същото, с което на нея ѝ се "възпротиви" Ивона.  Joy  hahaha Сигурно от дуела с Божидара не се е къпала, милата, много е болничка, но пък с хъс и щастлива рине лАйна.  Mr. Green

А на Елена точно услуга ѝ направиха от продукцията с "наказанието" . Така Ленчето излиза суха от водата, така да се каже - тя не е искала да праща уж жена на дуел, щото, видиш ли, искала да сплотява жените, но сега е принудена да направи женски дуел. И като нищо ще прати на дуел Марина, която ѝ е реално конкуренция.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 12:47 от Ензим Бéндер

# 490

Айде бе, аз си мислех пък че Елена е работила повече от него.Това че работи повече от някого не му дава правото да се държи с хората работели по-малко като с боклуци.Ако беше така, Гечо трябваше да не спира да ги плюе.

# 491
  • София
Дали ще я избере, тя нали все още е с бъбречна криза.  Mr. Green Не зная колко време си представя, че продължава една криза - месец?!  Joy
Поне до финала Smiling Imp
Намирам го за много практично от нейна страна.  hahaha

# 492
  • София

Айде бе, аз си мислех пък че Елена е работила повече от него.Това че работи повече от някого не му дава правото да се държи с хората работели по-малко като с боклуци.Ако беше така, Гечо трябваше да не спира да ги плюе.

Това дали трябва или не трябва и има ли право или няма пак няма нищо общо с факта, че е прав.  Mr. Green

# 493

Това дали трябва или не трябва и има ли право или няма пак няма нищо общо с факта, че е прав.  Mr. Green
Прав, но не и в този случай.

# 494
  • София
Напротив, точно в този случай е абсолютно прав. Мързеливи и прости - нищо повече не може да се каже за тези жени.

Общи условия

Активация на акаунт