Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 284
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 585
Това, че е работеше не означава че е заслужавала победата или по-голям зрителски вот.Пак казвам, това предаване не се печели само с работа.Работеше-да(90% от което работата е готвене), но за да спечелиш трябва да покажеш и характер, което тя не направи.Спомням си че почти във всеки епизод ревеше...За какво хората да гласуват за нея, при положение че имаха Финци и Стоян.Всяка баба можеха да хванат и да им готви.Аз лично си спомням един единствен случай в който влезе в конфликт с някой и то беше в началото-с Ева.Харесваше всички, и всички я харесваха.Но това не стига да спечелиш.
Не е само готвила не говори глупости. И кой е казал, че е трябвало да спечели само защото е работила? Спечели и много дуели. Всяка баба можели да викнат, ами и за нещата които Финци ги правеше можеха да си викнат всеки дядо да им ги свърши. Той пък с нищо не блесна. За целия сезон се яви само на един дуел. С абсолютно нищо не превъзхождаше Галя за да има близо 30% повече подкрепа от нея.

# 586
Това, че е работеше не означава че е заслужавала победата или по-голям зрителски вот.Пак казвам, това предаване не се печели само с работа.Работеше-да(90% от което работата е готвене), но за да спечелиш трябва да покажеш и характер, което тя не направи.Спомням си че почти във всеки епизод ревеше...За какво хората да гласуват за нея, при положение че имаха Финци и Стоян.Всяка баба можеха да хванат и да им готви.Аз лично си спомням един единствен случай в който влезе в конфликт с някой и то беше в началото-с Ева.Харесваше всички, и всички я харесваха.Но това не стига да спечелиш.
Не е само готвила не говори глупости. И кой е казал, че е трябвало да спечели само защото е работила? Спечели и много дуели. Всяка баба можели да викнат, ами и за нещата които Финци ги правеше можеха да си викнат всеки дядо да им ги свърши. Той пък с нищо не блесна. За целия сезон се яви само на един дуел. С абсолютно нищо не превъзхождаше Галя за да има близо 30% повече подкрепа от нея.
Щом е толкова голяма разликата между двамата, значи я е превъзхождал.Не ме разбирай погрешно, и на мен като че ли ми се иска най-накрая след толкова години жена победител в бг реалити(изключвам онази пародия ББ), но просто няма достатъчно добри кандидатки, а дори и да има, продуцентите избират предимно тези,с които смятат че ще има любовни интриги.А ако се гледа победите в дуелите, то Силвия трябваше да спечели.Мисля че имаше повече от Галя.

# 587
  • София
Че Галя колко победи имаше като цяло? Аз въобще не я помня като титан на дуелите?

# 588
Ее, има една - Нели спечели първия Сървайвър. Аз само него съм гледала. Simple Smile

# 589
Ее, има една - Нели спечели първия Сървайвър. Аз само него съм гледала. Simple Smile
Да, за това казах след толкова години е време Simple Smile От тогава няма жена победител-нито във Фермата, нито във Къртицата, нито и в Сървайвър.

# 590
И това си беше. Една жена победител за 11 години реалити предавания по бтв.
Всъщност нещата изглеждат по-добре ако мастър шеф се води за реалити формат? Това е може би единственото състезателно предаване в България което има повече жени победители от мъже.

# 591
  • София
И това си беше. Една жена победител за 11 години реалити предавания по бтв.
Всъщност нещата изглеждат по-добре ако мастър шеф се води за реалити формат? Това е може би единственото състезателно предаване в България което има повече жени победители от мъже.

И ВП са го печелили жени 2,3 пъти.

# 592
Елена прави референдум Laughing. Уникално е това момиче!

# 593
  • София
Е не, Елена просто много ме дразни - една уста без нула действие. Само се офлянква като фермер, добре че е Гечо. Сега пък всички ще решат кой да иде на дуел - постоянно миене на ръце от нейна страна. Това не е стратегия нейното, а кофти характер! Пък нека съм женомразка според някои в темата.

# 594
Е не, Елена просто много ме дразни - една уста без нула действие. Само се офлянква като фермер, добре че е Гечо. Сега пък всички ще решат кой да иде на дуел - постоянно миене на ръце от нейна страна. Това не е стратегия нейното, а кофти характер! Пък нека съм женомразка според някои в темата.
Виж как хубаво ги изпокара. Това й беше целта.

# 595
Елена прави референдум Laughing. Уникално е това момиче!
Фр и казва,няма значение какво казват.И това ако е референдум.

# 596
Яко го спокара Елена.Гечо го сложиха от дясно на шефката и си затвори очите за нейния мързел.
Обаче като нищо и Марина може да дръпне Франческа.
Абе тая Франческа може ли да е такова мекотело.Хич пък да няма мозък.Елена си я врътка както си иска

# 597
  • на село
Гинчев е прав, колкото и да не го харесвам.

# 598
  • София
Виж как хубаво ги изпокара. Това й беше целта.

Ми кофти човек, сори, за нея ли да гласувам накрая, тя ли заслужава да е жена-победител? Нулева доблест у това момиче, пък му викайте стратегия.

# 599
Е, падам - референдум за дуелист. Поредното измиване на ръцете!
Хора, ако се гледа внимателно, всичко се разбира. И без това гласът зад кадър вече почти не се намесва.
Е са ако има несъгласни с Иван и Станко, значи не доглеждат и недочуват.
Нема що да цитирате, ако не сте съгласни с някого, нема само да пълним страниците, просто в скрит текст, моля ви!!! Или пък по кратичко упоменете!!!
По напред срещнах много дълги чаршафи, по 2 на страница...

Общи условия

Активация на акаунт