Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 188
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 795
Франческа да не се прави на света вода ненапита, защото тя предложи Елена да прати нея и да обработи Гинчев, че като отпадне да я направи фермер.

# 796
Елена пък сега и душевно болна ще я изкарат. Тези хора вътре не са добре. Игра си играта момичето. Добре или зле няма значение. Защо намесват външния свят? Не се познават извън фермата, че да си правят такива квалификации.

# 797
  • ново
Елена пък сега и душевно болна ще я изкарат. Тези хора вътре не са добре. Игра си играта момичето. Добре или зле няма значение. Защо намесват външния свят? Не се познават извън фермата, че да си правят такива квалификации.

КОИ ще я изкарат душевно болна? Аз видях че говори с Франческа. Питаше я как да се справи (щото тя не знае на кой свят е) и Франческа сподели, че тя самата е търсила квалифицирана помощ. Ти кои хора визираш, че не са добре? Нещо изпуснах.

# 798
А Иван и Андрей пък имам чувството, че си вдигат адреналина като изкарват Елена някакъв демон. То не бяха интервюта с участниците (не чуваме какво точно ги питат), то не беше жената зад кадър, а и самия опосум я напада когато влиза във фермата. Да й организират и публичен линч като излезе. Всички други там са бели и добри само тя е черната и злата.

# 799
Елена не е предвидила, че която и да е първи дуелист, ще дръпне Франческа за втори? Joy Добре, точно така, мислела е, че ще викнат на дуел някоя от русите.  Joy  
Можеше да я предпази от дуел, ако я беше направила ратай, могла е, но не е искАла.  Joy  hahaha
Сигурно се надява Франческа да отпадне, за да не ѝ се налага да ходи с нея на дуел.

# 800
  • ново
Сигурно се надява Франческа да отпадне, за да не ѝ се налага да ходи с нея на дуел.

Това се казва приятелство, Ензим Hands Point Up

# 801
Елена не е предвидила, че която и да е първи дуелист, ще дръпне Фанческа за втори? Joy Добре, точно така, мислела е, че ще викнат на дуел някоя от русите.  Joy 
Истината според мен е, че трябваше веднага да вземе решение кои ще са ратаи и не го обмисли добре.А и може би искаше да покаже че няма да се придържат към първоначалната им стратегия, реши да не праща Франческа.Но е факт че Елена доста се омаза и обърка във всичко което прави,особено последните 2-3 седмици.Не е достатъчно последователна в действията си и не преследва точно определена цел, а прави нещата спонтанно. Не мисля, че това, че хората около нея в последствие отиват на дуел и си заминават е нейна "заслуга". По-скоро е случайност.

# 802
Според мен пък Елена си е мислила че стратегията и е уникална и никой няма да я усети.
До такава степен си е повярвала че просто не е имала план"Б"
И сега  се е омотала тотално.

# 803
Ми те хората за това са казали : хитрата сериала, с двата крака Wink

Но утре Бети ще избухне. Интересно защо?!

# 804
Ми те хората за това са казали : хитрата сериала, с двата крака Wink

Но утре Бети ще избухне. Интересно защо?!
Къде го видя.Промо ли има вече.

# 805
Преди малко имаше промо по ТВ

# 806
Аз исках да видя Марина на дуел, да видя дали е толкова силна, колкото я изкарват (например вчера мъжете, според които момичетата гласували Дарина да е първи дуелист, защото ги било страх да не ги дръпне Марина).
Някак... в тази ферма много хора не са били още на дуел, то и ратаи дори не са били някои, някои на по два дуела са били, и на Дарина втори ѝ предстои... Всички ли, които дотук са отървали ратайство и най-вече - дуели, са големи играчи (за каквато се спряга Ленчето)? Thinking Или е случайно, или продукцията така решава? Thinking

# 807
Ако Франческа падне и направи Елена пак фермер, има някакъв смисъл от това, че приятелката ѝ я похарчи. Другата седмица ще има пак женски дуел и вече със сигурност ще има силна отстреляна съперничка, независимо коя ще бъде тя, защото останаха само такива. Всъщност за Марина не съм толкова сигурна, че е много силна. Но неетичната постъпка на Елена ще си остане като неизличимо петно върху нея и дори да стигне до финал, не я виждам там победител. Освен ако не се развърти в игрите като Спиди Гонзалес.

# 808
  • Великобритания
ще избухне Бети , щото тия са баси готованковците,
предната седмица за да бойкотират Дарина , нищо не направиха
сега тази седмица се самобойкотират .. Пълен хаос 
и мъжете вече се изхитриха и нищо не пипват
Иван с тоз буркан вече направо не се трае
да беше сипал малко водичка вътре и да го остави до огъня , щеше да се разтопи тва сладко , не да го чопли с тая вилица
Франческа се усети най накрая , ама верно много е кофти , като разбереш , че някой така те е издействал Sad
Хитра Елена , утре пак ще реве на момите , ако някоя ѝ се върже трябва да е много глупава, верно

# 809
Гинчев нарочно чопли и чегърта точно това сладко - защото е трудно и по-бавно го яде. Ако вземе другото, което по-нормално изглеждаше, много бързо ще му види сметката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт