На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 084
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • у нас
За петъчния ли пазар говориш? За толкова години пазарене там, не съм виждала някой да плаща с карта, било то и на голяма сергия. Явно се модернизират и след години сигурно само с карта ще плащаме там и няма да носим пари в кеш.

Да,за петъчния. Сергията е като влезеш от централния вход и продължиш направо към зеленчуците предпоследната вдясно. Видя ме,че се зачудих и зашушках за пари и ми предложи постерминала  Peace И аз бях  #Crazy

На онази, на която висят обувките отгоре ли и като вървиш се удряш в тях ли?

# 226
  • Пловдив
За петъчния ли пазар говориш? За толкова години пазарене там, не съм виждала някой да плаща с карта, било то и на голяма сергия. Явно се модернизират и след години сигурно само с карта ще плащаме там и няма да носим пари в кеш.

Да,за петъчния. Сергията е като влезеш от централния вход и продължиш направо към зеленчуците предпоследната вдясно. Видя ме,че се зачудих и зашушках за пари и ми предложи постерминала  Peace И аз бях  #Crazy

На онази, на която висят обувките отгоре ли и като вървиш се удряш в тях ли?

То отвсякъде там нещо стърчи и в нещо се буташ  Mr. Green

# 227
# 228
Здравейте,
Някой знае ли синият пазар /този зад марги аутлет/ работи ли в петък или е само съботен? Тази седмица ще ходим в петък, а млечните продукти, които пазарим от този пазар са ми много важни. На петчъния пазар не съм ходила досега и незнам какво да очаквам там. Дори незная къде се намира.

# 229
  • Пловдив
Не мога да кажа дали в петък има нещо на пазара зад аутлета...но мога да кажа,че ако пазаруваш от една голяма сергия с много маслини и хладилна витрина със сирена,я има и на петъчния пазар. Запомнила съм продавачите. А петъчния пазар е на влизане в града, следваш табелата Пазаркуле,веднага скед моста се завива надясно . На първа страница мисля,че има по-подробно обяснение. Той е доста по-голям според мен от Синия  Peace Така че и от там можеш да си напазаруваш  Wink

# 230
Здравейте! Нова съм! Искам да пазаря дрехи за бъдещ магазин. Въпросите ми са: 1) Къде мога да намеря реплики на известни марки, които да са средно качество.
2) Какви са изискванията, за да се случи това без проблем т.е. Дали ни трябват някакви документи или нещо подобно и колко може да са бройките, за да няма проблем на границата (Малко Търново)?

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 00:25 от Zori96

# 231
Оптики или магазин за рамки за очила срещали ли сте

Мисля че в Марги имаше оптика, поне така ми се върти в главата.

# 232
Благодаря, Seengirl! Точно от тази сергия пазаря млечни продукти. Дано позная и аз продавачите, като отида на петъчния пазар. Simple Smile

# 233
  • на правилното място, в точното време
Здравейте! Нова съм! Искам да пазаря дрехи за бъдещ магазин. Въпросите ми са: 1) Къде мога да намеря реплики на известни марки, които да са средно качество.
2) Какви са изискванията, за да се случи това без проблем т.е. Дали ни трябват някакви документи или нещо подобно и колко може да са бройките, за да няма проблем на границата (Малко Търново)?
Здравей, първо проучи как стои въпроса с продажбата на репликите в България. Минават постоянно проверки на Данъчни и Икономическа полиция, които глобяват и конфискуват стоката. Това е по съществения проблем от митницата. Успех!

# 234
  • Тополовград
Утре сряда отиваме до Одрин. Дано направим хубав пазар.

# 235
  • у нас
Приятно изкарване. Чакаме отзиви като се върнете.

# 236
Здравей, първо проучи как стои въпроса с продажбата на репликите в България. Минават постоянно проверки на Данъчни и Икономическа полиция, които глобяват и конфискуват стоката. Това е по съществения проблем от митницата. Успех!
+1
 И мисля, че не са кампанийни тези акции, а ги правят чисто и рискуваш цялата стока.

# 237

Пропуснах да спомена, че магазина ще е онлайн. Знам, че ако е реален магазин рано или късно ще имаме проблем.  Ще очаквам вашите предложения, ако има такива. Благодаря за бързият отговор все пак Simple Smile

# 238
  • Пловдив
Някой от Пловдив да има желание в събота да ходи до Одрин? Simple Smile

# 239

[/quot

не съм сигурна, все пак първо трябва да ги вкара, всички знаем за много случаи на конфискувана стока, ако нямаш всички документи, а за реплики честно незнам какви трябва да са, или сигурен човек на смяна, аз не бих рискувала

Общи условия

Активация на акаунт