На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 118
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Интересуват ме палто или елек от естествен косъм, има ли в Одрин, ориентировъчни цени и дали ги продават в магазини в които се плаща с карта

# 211
Оптики или магазин за рамки за очила срещали ли сте

# 212
  • у нас
.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 11:41 от Sinara

# 213
Благодаря. А за кожени якета и елеци естествен косъм никой не пише...няма ли там...

# 214
  • у нас
За кожените якета бе коментирано скоро. Има около Селимието. На пазара също е имало като съм била. За космести елеци сигурно има, не съм ходила в студените месеци там.

# 215
Благодаря. На пазара не може да се плаща с карта нали

# 216
Не може.

# 217
  • у нас

На пазара с карта не може.

# 218
  • на морето
Ходих в Одрин и съм много доволна , пазарих си добре от синия пазар-доматки, краставици, маслини, сирене, масло , кашкавал и др. В Уайкики имаше много хубави неща, които ги няма в сайта. Но пък тези, които ги има в сайта са по-евтини. Обаче не свърших една работа там и сега искам от вас помощ. За дъщеря ми искам да поръчам две блузи от юношеската номерация. Тя носи С или М от дамската. Дали Л от юношеските ще и станат?
https://www.lcw.com/bg-BG/p/--6KJ231Z6-760

# 219
Didi, аз редовно купувам дрехи от юношеската колекция на Уайкики. Нося S дамски дрехи, тежа ок 48 кг и съм висока 158 см. Детски дрехи и бельо си купувам за 14 годишни.

# 220
Ходих в Одрин и съм много доволна , пазарих си добре от синия пазар-доматки, краставици, маслини, сирене, масло , кашкавал и др. В Уайкики имаше много хубави неща, които ги няма в сайта. Но пък тези, които ги има в сайта са по-евтини. Обаче не свърших една работа там и сега искам от вас помощ. За дъщеря ми искам да поръчам две блузи от юношеската номерация. Тя носи С или М от дамската. Дали Л от юношеските ще и станат?
https://www.lcw.com/bg-BG/p/--6KJ231Z6-760
Доста добри промоции имаше.Скоро и аз не бях пазарувала толкова добре.Много доволна.

# 221
  • Пловдив

На пазара с карта не може.

На някои сергии можее  Peace Вадят отзад постермина и плащаш  Mr. Green Не съм имала проблеми... Ама сигурно от целия пазар 2-3 сергии ще имат.Тази беше за обувки и беше доста голяма,може би затова...

# 222
  • у нас
За петъчния ли пазар говориш? За толкова години пазарене там, не съм виждала някой да плаща с карта, било то и на голяма сергия. Явно се модернизират и след години сигурно само с карта ще плащаме там и няма да носим пари в кеш.

# 223
  • Пловдив
За петъчния ли пазар говориш? За толкова години пазарене там, не съм виждала някой да плаща с карта, било то и на голяма сергия. Явно се модернизират и след години сигурно само с карта ще плащаме там и няма да носим пари в кеш.

Да,за петъчния. Сергията е като влезеш от централния вход и продължиш направо към зеленчуците предпоследната вдясно. Видя ме,че се зачудих и зашушках за пари и ми предложи постерминала  Peace И аз бях  #Crazy

# 224

OOO имат. Аз съм плащала с карта там, за първи път преди 2г.

Общи условия

Активация на акаунт