На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 071
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • у нас
Здравейте, как вървят цените на килимите и пътеките, по-евтини ли са? От къде мога да си купя?

По-евтини са. Има на пазара, по центъра, на Кипа, на МОЛ-а, има и на странични улички, около центъра. Зад Ески джамия също.

# 301
Здравейте, как вървят цените на килимите и пътеките, по-евтини ли са? От къде мога да си купя?

По-евтини са. Има на пазара, по центъра, на Кипа, на МОЛ-а, има и на странични улички, около центъра. Зад Ески джамия също.

Благодаря

# 302
Купувате ли капки за колики и какви?

# 303
  • Пловдив/Първомай
Момичета,купували ли сте лири в Одрин,курса като при нас ли е?

Бяхме на 02.12 моя приятелка си купи лири на 0,39 стотинки.Знам къде е бюрото,но незнам как да го обясня.
Уоу, супер. Опитай се да го обясниш къде се намира, все някой ще се сети. Много примамлива цена.Grinning

Честита Нова Година!
Бяхме на центъра,от там влезнахме във някакъв закрит пазар,мисля че му казвали малката Капалъ Чирши.Излезнахме от там и веднага във дясно имаше чейндж бюро.Беше на оживен булевард.Хич ме няма във обяснението,дано някой поне горе долу ме е разбрал.

За мен това е някъде на Талат Паша, тоест някъде до Лалетата. Други мнения?

Да,до лалетата е.Сега се сетих,когато казахте.

# 304

Бяхме на 02.12 моя приятелка си купи лири на 0,39 стотинки.Знам къде е бюрото,но незнам как да го обясня.
Уоу, супер. Опитай се да го обясниш къде се намира, все някой ще се сети. Много примамлива цена.Grinning

Честита Нова Година!
Бяхме на центъра,от там влезнахме във някакъв закрит пазар,мисля че му казвали малката Капалъ Чирши.Излезнахме от там и веднага във дясно имаше чейндж бюро.Беше на оживен булевард.Хич ме няма във обяснението,дано някой поне горе долу ме е разбрал.

За мен това е някъде на Талат Паша, тоест някъде до Лалетата. Други мнения?

Да,до лалетата е.Сега се сетих,когато казахте.
Точно до лалетата, по стълбите към чаршията е единия чейндж, другия е десетина метра по-надолу, на самата улица.

# 305
  • Сливен
Здравейте,искам да попитам дали сте наясно с ограниченията на автомобилите за "възрастовата граница",които влизат в Турция? Мислим да ходим ,а нашата кола не е първа младост.Благодаря предварително.

# 306
  • у нас

[/quote]

А имаше ли комисионна?

# 307
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,искам да попитам дали сте наясно с ограниченията на автомобилите за "възрастовата граница",които влизат в Турция? Мислим да ходим ,а нашата кола не е първа младост.Благодаря предварително.
Уж 20 години е ограничението за възрастта на колата, но може би е субективно. Тук някои момичета пишат, че минават спокойно и с по-стари коли.

# 308
  • Димитровград
Все се каня да  снимам какви таратайки виждам на границата и все забравям. Не съм видял да върнат някой заради стара кола досега.

# 309
  • Пловдив/Първомай
А имаше ли комисионна?

[/quote]
Идея си нямам,мога да попитам и да ви кажа.

# 310
  • Пловдив
Изискването е 20-годишни коли, явно не винаги правят проблеми. Но е достатъчно само веднъж да те върнат и да ти развалят и подготовки, и настроение.
Тъй като моята кола беше 98 година преди няколко месеца си купих нова, като първата причина беше да мога да ходя спокойно до Одрин.

# 311
  • у нас
А имаше ли комисионна?

Идея си нямам,мога да попитам и да ви кажа.

[/quote]
Ок

# 312
Здравейте, къде има магазини за бебешки колички, как вървят цените?

# 313
Здравейте, къде има магазини за бебешки колички, как вървят цените?
Мисля, че в новия мол в еBebek мернах колички,  но цени не съм гледала. Като цяло там си беше доста по-скъпо отколкото тук.

# 314
  • Сливен
Уж 20 години е ограничението за възрастта на колата, но може би е субективно. Тук някои момичета пишат, че минават спокойно и с по-стари коли.
[/quo

Към края на месеца ще се пробваме,че каквото стане.Тогава ще ви кажа Wink

Общи условия

Активация на акаунт