На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 130
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • до най-прекрасния мъж
Късмет и дано нямате проблеми.
Сега се сетих само да вметна - отрязъка от винетката не ни поискаха, нито на влизане, нито на излизане. Бяхме го приготвили, но никой не попита за него.
Разхлабили са пак контрола на митниците. Пролетта нашите на излизане от България и турците също на излизане от Турция, отваряха багажника. Сега само паспортни проверки правиха. И двете митници при влизане в Турция и после обратно при влизане в БГ минахме само с надникване в багажника и в купето. От БГ страна на прибиране митничарката се посмя на пълния ни багажник. Вика - това лични вещи ли са и ММ й отговори - Ами, малко сме си понапазарували /багажника беше пълен до горе, с ван сме, но не носехме повече бройки от допустимото, просто повечко неща взехме/. Пожела ни весели празници и така. Женска солидарност...

# 316
  • Сливен
Късмет и дано нямате проблеми.
Сега се сетих само да вметна - отрязъка от винетката не ни поискаха, нито на влизане, нито на излизане. Бяхме го приготвили, но никой не попита за него.
Разхлабили са пак контрола на митниците. Пролетта нашите на излизане от България и турците също на излизане от Турция, отваряха багажника. Сега само паспортни проверки правиха. И двете митници при влизане в Турция и после обратно при влизане в БГ минахме само с надникване в багажника и в купето. От БГ страна на прибиране митничарката се посмя на пълния ни багажник. Вика - това лични вещи ли са и ММ й отговори - Ами, малко сме си понапазарували /багажника беше пълен до горе, с ван сме, но не носехме повече бройки от допустимото, просто повечко неща взехме/. Пожела ни весели празници и така. Женска солидарност...

А къде мога да прочета и да знам какво и колко може да се внася и изнася?

# 317
Здравейте, може ли да ме посъветвате къде в Одрин мога да намеря ски облекло - яке и панталон и изгодно ли е да ги търся там?

# 318
  • до най-прекрасния мъж
В сайта на Министерството на външните работи. Напиши Пътувам за в Гугъл и след това избери Турция. Има информация какво може и не може да се внася/изнася. Ние сме носили малко млечни /кашкавал, сирене, кисело мляко, масло/, но на риск. Просто до сега /да чукна на дърво/, не са ни ровили багажа. Обикновено носим и повече захарни изделия /баклава основно/, купуваме си редовно и чай по 2-3 кутии.
Иначе, за другото, спазваме по 2 бр. на човек, пътуващ в колата, и проблеми е нямало.

# 319
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте, момичета!
В Одрин имат ли добри намаления след нова година и кога ги правят - януари, февруари ... Кога си заслужава да се ходи за дрехи и обувки. Последното ми посещение там беше доста отдавна -ноември 2016 г. и определено не съм актуална с информация за цени и зимни промоции.
Благодаря ви предварително за отговорите!

# 320
  • до най-прекрасния мъж
На зимните неща момичетата бяха писали в края на зимата, февруари някъде. Ние ходихме преди седмица, има намаления и сега почти навсякъде, особено в Марги аутлет е във всеки магазин и зареждането е добро, има номера от всичко. В Мадам Коко в Кипата също има намаления. По центъра не знам, валеше и не ходихме.

# 321
На зимните неща момичетата бяха писали в края на зимата, февруари някъде. Ние ходихме преди седмица, има намаления и сега почти навсякъде, особено в Марги аутлет е във всеки магазин и зареждането е добро, има номера от всичко. В Мадам Коко в Кипата също има намаления. По центъра не знам, валеше и не ходихме.
Какви са цените долу-горе?

# 322
  • до най-прекрасния мъж
Питай за нещо конкретно, иначе, обобщено - по-ниски от тук.

# 323
Питай за нещо конкретно, иначе, обобщено -
по-ниски от тук.
Ами питала съм за ски яке и панталон! Innocent

# 324
Някой може ли да препоръча прилични места за нощувка. Предстои ни пътуване до Одрин и освен шопинг искаме да се разходим и за целта сме отделили 3 дни, т.е. 2 нощувки.
Благодаря предварително

# 325
  • до най-прекрасния мъж
Питай за нещо конкретно, иначе, обобщено -
по-ниски от тук.
Ами питала съм за ски яке и панталон! Innocent

http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/arama/kayak/1
Нещо такова? Не съм търсила специално ски-якета, но видях, че в Уайкики има. Не загледах цени, обаче, затова ти давам линк към турския сайт, където цените са актуални към момента.

# 326
Някой може ли да препоръча прилични места за нощувка. Предстои ни пътуване до Одрин и освен шопинг искаме да се разходим и за целта сме отделили 3 дни, т.е. 2 нощувки.
Благодаря предварително

Аз резервирам често през Букинг, има добри цени.
 Ако сте с кола мога да препоръчам Hilly - чист, отлично обслужване, отлична закуска и отлична цена. В момента ми дава цена 59 лв. за двама на вечер с включена закуска.
Последно отсядахме на Margi  - заради местоположението - близо до търговските центрове.
Ако искате в идеален център, разгледайте в Booking - лесно ще се ориентирате.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 11:51 от sevgito

# 327
Привет, пътешественици, утре ще прескочим до Одрин, и понеже е ново за нас - има ли паркинг в новия им мол? Условия?

# 328
  • у нас
Привет, пътешественици, утре ще прескочим до Одрин, и понеже е ново за нас - има ли паркинг в новия им мол? Условия?

Има подземен паркинг на няколко етажа. Безплатно е паркирането.

# 329
  • ямбол

Има подземен паркинг на няколко етажа. Безплатно е паркирането.
Преди нова година и в двата мола не беше позволен паркинг за коли с газови уредби

Общи условия

Активация на акаунт