Рим - 18 тема

• 95 470
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Гражданин на света
Добре, че попитах  Embarassed Мислех си, че е достатъчно само да взема билети с избрания тур. Доколкото разбирам от последните отговори трябва да закупя билет за Колизеума - 14 евро и след това когато отворят февруари месец да добавя и тура с подземията и т.н. - още 11 евро. Дано се справя след това с отиването на въпросната бърза каса. Предполагам, че има някакви обозначения за такива индианци като мен  Laughing

# 196
Ако ще купувате Рома пас- може да го използате за вход и да закупите само тура.

# 197
Мисля, че пишеше отгоре на касата, може и две да са, само на тях няма опашка.Simple Smile

# 198
  • на земята
Здравейте,колко горе доло ви излизат билетите и откъде резервите ,и до кое летище,последния месец все следя и все скъпи билети или аз нещо не улучвам с тези дати,и само ранни полети има.
Благодаря  bouquet

# 199
  • София
Момичета и момчета, относно онлайн билетите за Колизеума- каква е разликата между Roma Colosseum и Roma Roman Forum and Palatine hill - първи и втори вариант като отворите сайта, едно под друго.  И още нещо - първата неделя от месеца сме там - има ли изобщо някакъв шанс да се посетят безплатно(без това да ни отнеме цял ден), или да не храня подобни илюзии и да резервирам за понеделник?

# 200
Здравейте,колко горе доло ви излизат билетите и откъде резервите ,и до кое летище,последния месец все следя и все скъпи билети или аз нещо не улучвам с тези дати,и само ранни полети има.
Благодаря  bouquet

Аз резервирах с Уиз - двупосочни билети за двама от 22.01. - до 26.01. - 80 лв. общо

# 201
  • Гражданин на света
Благодаря  bouquet

Аз резервирах с Уиз - двупосочни билети за двама от 22.01. - до 26.01. - 80 лв. общо

Аз също през Уиз от 18.02 - 23.02 без чекиран багаж - 100 лв общо в двете посоки

# 202
В момента с Ryanair до Рим:
пет 23-ти фев 06:40 - 07:35 FR 6308
сря 28-ми фев 08:00 - 10:50 FR 6309
Общо за плащане 19,58 € на човек.

Нека не спамим темата за Рим с полети. Има тема за изгодни полети...

Момичета и момчета, относно онлайн билетите за Колизеума- каква е разликата между Roma Colosseum и Roma Roman Forum and Palatine hill - първи и втори вариант като отворите сайта, едно под друго.  И още нещо - първата неделя от месеца сме там - има ли изобщо някакъв шанс да се посетят безплатно(без това да ни отнеме цял ден), или да не храня подобни илюзии и да резервирам за понеделник?
За кой сайт питаш? Иначе те са с един общ билет.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 10:10 от Galettta

# 203
  • на земята
Благодаря ви много.
Незнаех,че има отделна тема за билети..)))

# 204
  • plovdiv
Здравейте,
Моля да ми препоръчате апартамент за 6 човека, който да е близо до линия на метрото. Малко сме ограничени с ходенето, 2 деца.  Намерила съм апартамент до новостроящата се линия С на метрото  на Pigneto. Проблема е че не зная до април дали ще свържат двете линии...

# 205
  • тук-там
https://www.booking.com/hotel/it/home-ubaldi.en-gb.html?aid=3584 … =1&#hotelTmpl

Разгледай този. Последния път спахме там. Метрото е до входната врата.

# 206
  • plovdiv
https://www.booking.com/hotel/it/home-ubaldi.en-gb.html?aid=3584 … =1&#hotelTmpl

Разгледай този. Последния път спахме там. Метрото е до входната врата.

Благодаря, чудесен е, но е за 4 ма госта.
Аз намерих един на червената  линия долу трета спирка от края.

# 207
  • София
Galetta, ето за този сайт   http://www.coopculture.it/en/ticket_office.cfm . Реших да поръчам, но се зачудих каква  е разликата, знам че са с общ билет. Цената е една и съща за първи и втори вариант, ние трябва да вземем 2 билета за възрастни и един само с такса за дъщеря ми, която е на 16 години. Но за да не объркам нещо,предпочитам да се доверя на вашия опит Wink

# 208
tyntyrymyntyry, защо не се пробвате в безплатният ден за Колизеума, ако отидете сутринта рано преди отваряне със сигурност ще влезете по-бързо. Ако не стане,  в понеделник минавате на варианта, купуване на билети от Палатин и после влизане в Колизеума през бързата опашка. Даже, ако е сега зимните месеци може и пред Колизеума да не са големи опашките.

За билетите от сайта, абсолютно еднакви са си, важат и за трите обекта, нямам изобщо идея защо така са ги разделили и аз съм се чудила.

# 209
  • София
Lady Vengeance
Сега зимните месеци е- междусрочната ваканция . Имам пресни спомени от Мадрид за Нова година, заради безплатното посещение Прадо, така и не го разгледах. Още подреждам програмата- чудя се за три дни, кое по-напред Wink В неделя в 8 пристигаме в Рим, предполагам че поне 1.30 мин ще са ни необходими да стигнем до Колизеума и вече опашката ще се е заформила. А работят до 16:30 и зависи и времето какво ще е. Имам още малко време да правя размествания Wink Трябва ли да са разпечатани билетите ?

Общи условия

Активация на акаунт