ОКТОМВРИйчета 2017

• 39 502
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,

Аз съм от ноемврийските мами,но ви чета, за да се подготвя
уж какво ме очаква Simple Smile Само да ви кажа освен в шишето(много добра идея),
както каза Жана, може за навън да си вземете и дозатор за съхранение
на сухо мляко, ако решите може да ги видите Simple Smile

# 106
  • София
Аз държа млякото върху терариума , където е лампата за нагряване и се топли до следващо хранене:)
И да кажа, че от качените ми 24 кг ми останаха 7 да сваля:)

# 107
Крис, добре дошла Simple Smile
Благодаря за идеята за кутията-дозатор за мляко. Мисля да взема за напролет, когато ще сме навън почти през целия ден и ще има повече хранения. Сега за час-два разходка ми е излишно да ми се мотка и тя из чантата. Simple Smile

Миднайтстар, къртиш ме с тия змии, честно Grinning

# 108
Да,кутията е по подходяща за повече часове Simple Smile иначе ти екстра си се сетила направо в шишето Simple Smile добре заварила

# 109
Аз съм с ето този комплект: http://asset1.marksandspencer.com/is/image/mands/MS_05_T96_0304T_Z0_X_EC_0?$PDP_MAXI_ZOOM_NEW$

По принцип преварявам чешмяна вода, след  това си я наливам (след леко охлаждане) в термос. Тя остава топличка и я ползвам така. Но често не успявам да оцеля момента и тя изстива преди да я прелея в термоса. Тогава използвам уреда за подгряване. Изчаквам между 1 и 3 мин. и става подходящата температура.

# 110
  • Sofia, Bulgaria
Ергономичните раници на Boba са подходящи и за новородени. Аз я ползвам от 3та седмица и ми е много удобна. Купих си и слинг, но  много време минава докато се увия с него и съм го ползвала два пъти.

# 111
И аз преварявам чешмяна вода, обаче като я спра от котлона веднага я пляскам в термоса. Така се задържа доста по-дълго топла. Винаги може да се разреди когато е по-топла от нужното. Simple Smile

# 112
Здравейте, гледам доста сте писали, ние вчера бяхме на консултация и похвалиха много бебката, наддава много добре само на АМ. След няколко дни ще сменим млякото за недоносени и минаваме на обикновено, уф отдъхнах си мъничко, че доста се бях притеснила. А вие какви млека използвате,  ние сега сме на Фризолак, но се чудя дали да продължаваме с него или да сменям. По принцип има ли проблем да се сменя млякото,ако да речем пробваме с едното и не ни хареса да сменим с друго?

# 113
Жана, каква термална вода препоръча за бебешкито акне.Ужасно е.Вместо да минава, то се увеличава😩
Почиствам след всяко кърмене с физиологичен разтвор цялото лице, понеже моето прасенце води неравна битка с циците всеки път😁И не минава и не минава.Баткото беше така, мазах с някакъв Нахтхерцен балсам, ама не си спомням какъв точно😳Ако някой има и други идеи, давайте🤗

# 114
Термалната вода на Авен. Но аз го мазах и с Бепантен. Вече намаля акнето

# 115
Здравейте, гледам доста сте писали, ние вчера бяхме на консултация и похвалиха много бебката, наддава много добре само на АМ. След няколко дни ще сменим млякото за недоносени и минаваме на обикновено, уф отдъхнах си мъничко, че доста се бях притеснила. А вие какви млека използвате,  ние сега сме на Фризолак, но се чудя дали да продължаваме с него или да сменям. По принцип има ли проблем да се сменя млякото,ако да речем пробваме с едното и не ни хареса да сменим с друго?
Браво на вас!
Ние в Майчин дом бяхме на Фризолак, но като се прибрах директно си взех Аптамил прематюър, а сега сме на 1-цата, никакъв проблем нямаше.

# 116
  • Бурса
Аз съм с baba sling свикнала съм си с него от голямата и пак си го ползвам. В него сега слагам бебата полегнала, както като я нося на ръце.

# 117
На нас ни изписаха Вит. Д на Джеймсън по 2 капки сутрин на гладно от 15-тия ден, Обаче на опаковката пише да се дава по 1капка дневно и да не се превишава дозата. Има ли някой друг, който е на 2к от тези на Джеймсън? Мисля да се обадя, да питам педиатърката, да не би аз да съм разбрала грешно дозата.
Вече и нас ни почнаха коликите на 16дни сме, давам му Колийф на малкия, за сега добре му се отразява.
Успявам да го кърмя изцяло вече, без дохранване, но не спирам да се притеснявам дали му стига 😐
За ергономична раница, мисля и аз да взема, харесах тази на Боба, но незнам при секцио от кога мога да започна да го нося. Някой има ли инфо по въпроса? Simple Smile
MerryanT ти нормално или секцио роди, бебенцето лесно ли свикна с раничката?

# 118
Термалната вода на Авен. Но аз го мазах и с Бепантен. Вече намаля акнето
Мерси PeacockLove! Но какъв точно бепантен?!понеже покрай любовка към татуировките се налага да го ползваме, до тук съм намерила 3 разновидности: за подсичане, една розова опаковка и два вида син.Един хидратиращ и един Сенсидерм Крем...
Какъв ползваш ти?👀😩

# 119
В болницата ми подариха едни дарове рекламни на Памперс ещс Бепантен за подсилване, та с него го мазах. Пъпките намаляха ама кожата му е като шкурка Sad искам мекички бузки!!!

Общи условия

Активация на акаунт