ОКТОМВРИйчета 2017

• 39 501
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз гледам така все пак на месец стана вече.Ама на татко принцесата сакън:)

# 601
  • София
Нашата педиатърка каза над 5градуса, без мъгла и да не вали/духа.
Като спи дечко, пиша курсови и уча за изпити, та затова не излизаме. Яд ме е, но няма как.

# 602
А бе за единия изпит детето да се лишава много смисъл няма. Тежко е, ама не си струва, един ден превеждах в метрото, нямах време преди това да се оправя за упражнения, не свърших кой знае какво, но.... Работа, образование и такива неща са средство, с бебка компромис не правя.

# 603
Яяяяяяя, Пийкок,  ама на една дата ли сме бре?  Тамън да пиша, че вчера бях рожденичка и затова не успях да ви чета, а то и ти си била Simple Smile Айде честито и на теб!
Аз купих Хипп комфорт днес. До сега сме на Фризолак и искам да проверя как е с друго мляко.

Искам да ви попитам за термалната вода - бебо се изрина по главата нещо, явно от пот . У дома имам ей такава - става ли:

# 604
Лизи, точно тази е.
И Честит Рожден Ден  на патерици, рожденички ! Heart Много здраве и обич ви желая ! Hug
И на малкия главичката мирише особено, има тук-там люспички, крусти все още не. Даже умишлено вчера му намазах и главичката с лосиона на Юриаж, миришеше 3-4 часа хубаво, после пак така специфично.

# 605
Хайде и моя големия се пробра с 38,2 току що. В отделни стаи ли да седим, не знам как да предпазя бебето, не мога да държа баткото затворен в една стая....аман!

# 606
Лизи, аз днеска говорих с педиатърката и тя каза да не се шашкам чак толкова и че ако вдигне темп над 38 бебето да ми дам панадош, моето е на 21 дена, твоето вече си е "големаче". Аз баткото го пратих все пак при наще защото да чукам на дърво темт вече е по нормална 38, и се смъква лесно. Но това да ги държиш в отделни стаи е много трудно.Сутринта викам на Мм, я.отидете да си измиете зъбита да проветрв хола където спаха те и за секунди го изпусна от поглед и се беше намърдал на нащо.легло до бебето баш...Аз мисля колкото и да ми е трудно да го спра от детска до края на Декември. Ще изтрещя яко,.обаче майка ми каза че неможе повече отпуска да си взима, баща ми да му го трупна с 39 темп няма да ми е спокойно, мъжа ми неможе да спре да ходи на работа, и бебето трябва да е здраво...не че Декември ще е супер голям ама поне на два месеца да е... 

# 607
При нас е болен ММ - с разстройство и температура, след като преди няколко дни е събрал приятели най-накрая да черпи за бебето и един от тях е отишъл болен, без да каже, че и по някое време си е дръпнал от цигарата на ММ. Идиотия до шия. Сега е в детската под карантина, а каката у нашите.

Един съвет към учещите момичета - най-лесно се учи навън, докато бебчовците спинкат, защото повечето навън спят повече. Последното от личен опит - за държавен изпит и половин магистратура. И още един съвет - гледайте да приключите с ученето, докато сте в майчинство, защото после с работа, боледуващо ясленче и изпити ще си спомняте с умиление за бебешкия период. Отново личен опит.

# 608
Аз няма как, моят е ученик и не мога да го спра. Даже като не ходи и изтърва материал, налага се у дома да наваксваме и става по-трудно. От друга страна е по-голям и слуша повече ако му кажеш не прави това или онова, но пак обича да се вре върху бебето и да го гушка и целува и ще видим как ще се пазим.

# 609
Лизи, честит рожден ден и на теб! Желая здраве на теб и цялото ти семейство!!

# 610
  • София
Лизи жива и здрава да си.
Бързи да се оправят децата и съпружието.

# 611
Тази ДГ ми е голям проблем и на нас,седмица е там седмица в къщи,последно с такова повръщане се сдоби,че оставих бебето на майка ми  за да стигнем до ЛЛ.От утре мисля да я пускам но вече ми писна наистина,а и ме е страх за бебето,защото мойта е такава хуна ,че колкото и да се опитвам да я държа на далече немогаа я удържа.Дала съм и да слага маски когато е над него но детска му работа държи я минута две и и пречи.

# 612
Днес цял ден бях на телефона. От работата ми звъняха трима различни колеги с три различни въпроса. Ако пак се повтори, ще почна да им пращам фактури за консултациите.

# 613
  • София
Да ви питам ако бебчо има по гръбчето 3-4 пъпки, подобни на такива от ухапано от комар това алергия ли е ? И аз трябва ли да изключа потенциални алергени ?
И за погачката понеже се очертава да сме към 13 души, понеже зълва ми ще си домъква и трите деца барабар с бебе, а изрично бях казала без деца покрай бебето, реших от джъмбо да взема тематични пластмасови чинии и чашки, защото толкова посуда нЕмам и после всичко в един чувал и в коша Blush

# 614
  • Бурса
Да са ни живи и здрави рожденичките (със закъснение) BirthdayTadaCocktail

Ей аман с тия болести. Дано се оправят всички по-бързо. Аз не съм споделяла тогава че не ми беше до нищо, но малката ми се разболя в деня, в който ни изписаха от болницата. Вдигна 39 градуса и с бебе на два дни и с нея ходих до болницата. После вкъщи си представяте как се опазва бебе от нетърпеливата да му се радва 3 годишна кака.

Малдини спри му звука на тоя телефон малко Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт