Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 75 808
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Мамче и аз мисля, че са тези, които спомена Карамел. Веднага за тях се сетих. Не съм ги виждала отдавна. Едно време като тийн заради бляскавата им реклама и супер миризмата пробвах веднъж, за съжалението това бе единствения ми опит, получих пърхут. Интересни разговори се водят между мадамите. Wink Аз много взех да си харесвам бретона. Дали, защото майка ми хиляди пъти ми повтори, че много ми отива, че ми е 100 пъти по-добре, и да си го правя все такъв, и май ми го внуши. Нося си го напред. Пада под веждите,леко по-дългичък.

# 61
  • Ланкър, планините Овнерог
Може ли да се намърдам при вас?
Днес за сефте си взех про боя за коса - Макадамия. Просто от масовите не можах да намеря цвета, който съм си наумила - виолетово. От повече от половин година се мъча да стигна пепеляво кестеняво, след като сума ти години бях синьо -черна. Не ми се получава, въпреки зеления коректор, който слагам в боята - все ми червенее. Та, реших да се върна в тъмните, студени цветове, но да не е баш черното, та лилаво. Да се надявам ли на цвят като в каталога? Утре ще е денят за боя.
За финишите - слагам или Мароканойл, или Митик ойл, но не ми харесва миризмата им. Онзи ден не сложих нищо, за да не разваля аромата от маската (Епруваж  Heart Eyes) и сега ми хвърчи, една такава пухкава  Crossing Arms  Много искам подстригване, обаче все не попадам на фризьор. Целта е прическа боб, обачеее все на четка ме правят.

# 62
Гита Ог тук доста бяха лилави Simple Smile Дано се включат. Аз бях цвят Мерло, по скоро червено лилав, не така силно изразено лилаво както може би ти искаш. Пиши после дали е станало.

Това са шампоаните за които питах, да. Много ги харесвах, но не съм ги виждала не помня от кога.

# 63
Гита, кой номер боя взе? Аз се правех с Макадамия + лиалв коректор и го докарвах, но бях руса преди това.

# 64
5.222 взех. Питах дали да не взема и коректор, но ми казаха, че ще стане прекалено тъмно. Тръгвам от бозаво кестеняво, та може и да е така. Само не искам да е червеникаво. С доста бледа кожа и светли (сиво-сини-зелени) очи съм и определено топлите цветове не са за мен.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 20:19 от Гита Ог

# 65
И аз с него се правех, харесваше ми. Сподели после резултата Wink

# 66
Гита Ог ,с лилавото нямам опит.Хубав и чист  кафяв цвят без червени отенъци съм получавала с Лакме колаж цвят 5.17 .Даже най хубавия Simple SmileСподели после с нос резултата .Интересно ми е какъв цвят ще се получи.

Аз сега си пазя косата и не използвам амонячни бои.
Скора става месец от както си поръчах боята на Olioseta и още не съм се боядисала .Това е най дългото ми отлагане за боядисване  Joy

# 67
Не мога без боя. Като си видя пътечката отгоре и бакенбардите.... Белите косми ми идват в повече. За това уж тръгнах към по светъл, пепелив цвят, ама както казва голямата ми дъщеря: к'от-тако'а.

# 68
Не мога без боя. Като си видя пътечката отгоре и бакенбардите.... Белите косми ми идват в повече. За това уж тръгнах към по светъл, пепелив цвят, ама както казва голямата ми дъщеря: к'от-тако'а.

Същата работа съм. Лъсне ли се пътечката не мога да търпя и секунда. Изсветлих я доста, уж да не ме дразни толкова, обаче не става. Просто по дължините все избиват кофти оттенъци, отделно бялото пак си ме дразни, не е така натрапчиво признавам, но дразни, като добавим и измития рижавеещ цвят по дължината съвсем се обезсмислят нещата.

# 69
Ако подръжката беше лесна бих избрала този цвят без да се замисля .
Покрай цвета на Гита Ог се размечтах и аз за лилаво.Това лилаво ми харесва много

# 70
Гита, много капризен цвят е лилавото, дано се получи на твоята основа. Иначе както описа цветотипа ти, точно за червено си по мое мнение  Wink поне повечето жени с такива очи и тен съм виждала с прекрасни червени цветове и те отиват основно на такъв тен и очи и стои супер.
Второто лилаво от снимките на Чарвона е съвсем леко загатнато, даже почти не си личи. Не е лошо. Колкото до белите коси. Леля ми като вече й станаха много се направи пепелно руса, тъмно рус, златисто-пепелен цвят. Първо и напрвиха кичури, бяха по-жълтеещи, постепенно стана на цялата коса. Реши си проблема.
Цял живото беше тъмно червена и тъмно кестенява със или без червени отенъци, на втората седмица белите коси лъсваха. А знаете на тъмен цвят как си личи. Сега казва, че се боядисва на 4-6 месеца. И цвета й е много приятен. Не съм си мислела, че ще й отива така. Дори я подмлади. За мен решението е светла коса, но разбира се не всеки харесва и му отива.

# 71
Ами, била съм червена, то каква ли не съм била. Даже и цикламена, и руса. Но не се харесвам, защото ми избиват червени капиляри на лицето от студ, от 5гр алкохол....Ставам като Дядо Коледа и плюс червената коса.... Трябва много грим да плескам, за да приличам на нещо. А и с червената коса трява много да се съобразявам какво обличам.

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 10:28 от Гита Ог

# 72
Ами, била съм червена, то каква ли не съм била. Даже и цикламена, и руса. Но не се харесвам, защото ми избиват червени капиляри на лицето от студ, от 5гр алкохол....Ставам като Дядо Коледа и плюс червената коса.... Трябва много грим да плескам, за да приличам на нещо. А и с червената коса трява много да се съобразявам какво обличам.

Права си. На поруменяло лице не е добра идея. А и с обличането и цвтовете наистина си трябва да се внимава.

# 73
Е, боядисах се. Няма нищо общо с това, което би трябвало да е. По-скоро станах цвят червено вино(от каквото бягах), отколкото лилаво. Разбирам да беше станало по-тъмно, но да няма нищо общо с нюанса, това не очаквах. Отделно, че скалпът ми изгоря, едвам изтърпях, а се боядисвам не от вчера, за първи път ми случва такова нещо. Ето и снимки "преди" и "след".

# 74
На мен цвета много ми харесва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт