Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 090
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
О, аз много харесвам този цвят, но почти съм се примирила,че никога няма да го имам. Харесвам и ягодово русо и леко русо-рижаво, като на Хюрем Султан от Великолепния век  Heart Eyes Но на моята коса, а и тен май не само,че няма да стане но и няма да седи.

# 601
минимум половин час, добре е два, може и повече вкл. и цяла нощ
аз нанасям на леко влажна коса
Да ми препоръчаш нещо и аз не знам какво точно - повече от 2 месеца съм подложена на голям стрес и ми опада много косата ... какво мога да й слагам

# 602
маски с люти, загряващи скалпа неща - масло с люта чушка, джинджифилово масло, масло от хрян /горчица/ и подобни
чай от чемерика за изплакване на косата /внимавай, за пиене е отровна/

# 603
Мерси много, bubanka! Този стрес до какво ли не води Sad

# 604
За коледа ще съм така

за НГ нищо не съм решила.Или ще спусна косата или ще си направя такава опашчица

За маслата съм пас.Използвам масла но не по отделно а готови .Любимото ми е с  с кафе на Oright Simple Smile

# 605
Искам и аз такава консдка опашка с плитка, но нещо не докарвам плитката. Мога само тази немската плитка, дето е модна предните години, но не знам как ще стане и дали ще стане.

# 606
Искам и аз такава консдка опашка с плитка, но нещо не докарвам плитката. Мога само тази немската плитка, дето е модна предните години, но не знам как ще стане и дали ще стане.
С двете си леви ръце я докарвам без проблем.
Има много клипчета в интернет  😊

# 607
С двете си леви ръце я докарвам без проблем.
Има много клипчета в интернет  😊

ако не те затруднява ще пуснеш ли някое, за точно тази плитка

# 608
Като седна на компютъра.Утре ще е най вероятно Simple Smile

# 609
  • Sofia, Bulgaria
Чаровна, първата прическа ме прободе в сърцето. Много идейна. Ще се пробвам и аз да я направя. Напоследък нещо все или пусната или на рошав кок или на обикновен кок я нося.

# 610
И на мен мнооого ми хареса първата! Даже ще се пробвам, обаче момичето е с омбре или балеаж, или каквото е там, което допринася за ефекта на прическата.

# 611
# 612
  • Sofia, Bulgaria

Това също ми хареса страшно много. Прибрано и удобно за ежедневието и в същото време инетерсно. Определено ще се пробва

# 613
Ето какъв цвят си харесах
сега го изпратих и на фризьорката ми и тя каза ,чу ще се получи при мен.Като се прибере в БГ ще ме направи Simple Smile)

# 614
Много як цвят, има и някакви кичурчета тук-там. Ще чакам да споделиш после какъв е номерът на боята.
Какво да пиша в ютуб за тая първата снимка от по-горния ти пост ?
Тая с подробните снимки е различна и не ми допада толкова. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт