Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 75 807
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • В къЩи.
И аз благодаря,Тайга. bouquet
Достатъчно универсален продукт ми се струвата, все ще му намери добро приложение за косата си.

# 661
  • Street of Dreams
И аз съм доволна, в момента косата ми застава в някаква прическа само с Mi Amante.

# 662
  • В къЩи.
Няма да го мисля повече тогава.Ще го взимам. Peace
Благодаря. bouquet

# 663
Взех си тъмна боя. Привечер ще се мажа Simple Smile

# 664
Според вас този цвят какъв е?

# 665
Стигам до извода, четейки тази тема и въз основа на личен опит от вече 10+ год редовно боядисване, че не само не може да се каже колко е добра/издръжлива една боя по принцип, но дори една и съща боя в различни сезони и сложена върху коса в различно състояние може да се държи различно... по дяволите! Grinning

# 666

Кяква боя си взе?

# 667

Кяква боя си взе?

Гарниер най обикновената. Исках 3-ка, но беше само една и взех една тройка и една четворка.

# 668
  • Варна
Тази серия ли наричате най-обикновената? https://images.yaoota.com/2JhbG5Td9bSTLZZcyueP6vWDgG4=/trim/yaoo … 35bffdfc81beb.jpg

Назад из страниците беше много похвалена, чак и на мен ми стана интересно.

Аз пак се завъртях из въртележката, която при мен се повтаря вече няколко години. Тъкмо ми поизрастна косата и започнах да се чудя все по-често дали да не я отрежа покрай ушите. Всички негативи на късата коса ги знам, трябва ѝ оформяне постоянно, обаче дразни ме това чудо и това си е.

# 669

Прилича ми на комбинация от 6-ца и 7-ца.
Много е хубав.

# 670
  • СОФИЯ

Прилича ми на комбинация от 6-ца и 7-ца.
Много е хубав.
здравейте,и аз търся такъв цвят,ясно ми е че трудно ще стане в домашни условия ,но все пак ще пробвам.има ли смисъл да смеся по - светъл и по - тъмен цвят,или просто да си взема нещо средно?благодаря.

# 671
Жαнα, много ми харесва. Според теб чисти (натурални) 6ца и 7ца или нещо пепелно, или друго? Аз се правя с 5ца, но ми е тъмна основата и надали ще има ефект от по-светла боя.

# 672
Тайга, тази, да.
Ти била ли си с толкова къса коса колкото искаш?

# 673
Аз си мисля,че този цвят е 6 ца. Но би се получил трудно в домашни условия. То зависи и от основата де, но аз не бих рискувала.

# 674
  • Варна
Тайга, тази, да.
Ти била ли си с толкова къса коса колкото искаш?

Била съм, много се харесвах, но пресата не ми слизаше от ръката.

Моля те да споделиш впечатления за боята - дали ти е харесала като нанасяне, а малко по-нататък и бързо ли се отмива.

Общи условия

Активация на акаунт