Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Пункцията мина, замразихме 3 юначета в разцвет. всичките си ги искам да станат Simple Smile

Много съм приятно изненадана от условията и вниманието. Yellow Heart сега остава да се възстановя и да си почивам до ЗЕТ!
Колко са ти извадили и се оплодили?
Момичета на някой от вас с матурация да е правено?

# 136
Половината

[/quote]
Колко са ти извадили и се оплодили?
[/quote]

# 137
Здравейте, Дами!
Честит имен ден на всички цветя и на д-р Владимиров Simple Smile - да сте много здрави и да се сбъдне най-съкровената ви мечта Simple Smile! А докторът е здрав, все така сърдечен и да свъдва все повече мечти.

Аз от доста време се колебая да пиша ли, да не пиша ли ..но пък за сметка на това следя форума и се радвам на всяка сполука, а за несполуките съжалявам много ..
Сигурно защото и аз съм в частта със несполуките, уви.
От август миналата година сме с мъжки фактор и се борим за бебе. От декември миналата година имаме едно неуспешно ICSI.
А сега тече втория ни опит и се оказа, че и при мен не всичко е ясно ...От 6-те яйцеклетки, коитоизвадиха, се оплодиха 4. До ден 3 се развиваха, според доктора добре. И заради неуспеха и неизвестните, които има и около мен, решихме да изчакаме до бластоцист (първият трансфер беше на 3ти ден) и да ги замразим до следващ цикъл. Днес ми звъннаха да кажат, че на ден 5 все още нямаме бластоцист...и ще чакаме до утре.
Не е нужно да ви казвам колко смесени са чувствата в такъв момент...Ужас, после усещаш как  надеждата си отива, но си казваш нищо не е загубено и започваш да стискаш зъби и намираш нова надежда. И чакаш нови 24 часа Simple Smile.
Ами ..надявам се нашите малки 4 бойци да стиснат и те зъби и утре да ни зарадват с добри новини Simple Smile. И това да е било просто безвкусна първоаприлска шега..Simple Smile.

Пожелавам много успех на всички и само добри новини Simple Smile!

# 138
кураж, мила Spicy, пожелавам ти хубави новини утре!
И едно е достатъчно да успее и да оцелее и да се превърне в бебче, не забравяй Simple Smile

# 139
Spicy, пожелавам ти прекрасни новини утре и за да те окуража - и при мен от 8 извадени яйцеклетки 4 се оплодиха,  3 достигнаха стадий бластоцист - два на 5-ти ден и един на шести.  Така че не всичко е изгубено. Понякога им трябва повече време!  Кураж и очаквам добри новини!

# 140
Кураж!

Аз много се притеснявам от моите яйцеклетки.На предното ин витро в друга клиника едва изкарахме 1.Вярно, че процедурата беше ужасно проведена, ама тръгнаха 5, малко са.А АМХ ми е идеален.Не знам защо така Sad

Идната седмица работят ли в клиниката знаете ли?Аз утре ще звънна де, да питам.

# 141
  • Пловдив
Работят. Винаги работят. Инсеминация ми правиха на връх Великден преди няколко години.

# 142
Здравейте!

Обадиха се от клиниката и казаха, че от 4те едничко е стигнало бластоцист, останалите са срели развитие ..
Ще го замразим и другият месец най-вероятно ще е трансферът.
Сега основното ми притеснение е дали ще успее да оцелее размразяването, но и за това ще се молим Simple Smile.
Искам да попитам - някоя от вас правила ли е assisted hatching ? Ако да, какъв беше резултатът?

Благодаря на всички ви за милите думи ! Много е важно и хубаво да имаш подкрепа в такъв момент, особено от хора, които са преминали и преминават през същите моменти Simple Smile!

Успех на всички и дано всички се похвалим с бебета съвсееем скоро Simple Smile!

# 143
  • София/Севлиево
Здрaвейте момичета.
Спайси, прaвилa съм хечинг и при тритр ЗЕТ-а, при първите двa имaше бременност, но зa съжаление неуспешнa.
Пожелaвaм ти всичко дa е наред.
Аз не знам кaк ще я добутaм тaя лигaвицa зa ЕРА-та, днес нa ден 14 е около 6,5 мм, а съм на 6 естрофемa, сегa и Климaрa ми включихa по 3 лепенки и в четвъртък нa нов преглед. Ще полудея вече, тези естрогени изобщо не ги усвоявaм, а тепървa ще трябвa лигaвицa зa трaнсфер дa правя. Дa не говорим, че при еднa бременност могaт дa ми предизвикaт аборт -тaкa излезе при едни от изследваниятa.Успешна седмица нa всички мили момичета.

# 144
Здравейте!

Обадиха се от клиниката и казаха, че от 4те едничко е стигнало бластоцист, останалите са срели развитие ..
Сега основното ми притеснение е дали ще успее да оцелее размразяването, но и за това ще се молим Simple Smile.
Искам да попитам - някоя от вас правила ли е assisted hatching ? Ако да, какъв беше резултатът?

Spicy, нищожен е броя на случаите, при които ембриончета да не преживеят размразяване. Дано ви е боец и продължи напред след зимния си сън Simple Smile

Понеже и аз ще съм със ЗЕТ този път, сега се наслажадвам на последен месец преди да забременея - усилена работа, биричка в парка, свободно похапване на синьо сирене и мазна риба - все неща,  на които после няма да мога да се наслаждавам заради бебето в мен Wink

# 145
  • Пловдив
И заради кърменето Kissing Heart Успех!

# 146
И заради кърменето Kissing Heart Успех!

хаха, еми да Innocent Heart Beers

# 147
Здрaвейте момичета.
Спайси, прaвилa съм хечинг и при тритр ЗЕТ-а, при първите двa имaше бременност, но зa съжаление неуспешнa.
Пожелaвaм ти всичко дa е наред.
Аз не знам кaк ще я добутaм тaя лигaвицa зa ЕРА-та, днес нa ден 14 е около 6,5 мм, а съм на 6 естрофемa, сегa и Климaрa ми включихa по 3 лепенки и в четвъртък нa нов преглед. Ще полудея вече, тези естрогени изобщо не ги усвоявaм, а тепървa ще трябвa лигaвицa зa трaнсфер дa правя. Дa не говорим, че при еднa бременност могaт дa ми предизвикaт аборт -тaкa излезе при едни от изследваниятa.Успешна седмица нa всички мили момичета.

И ние мислим да се възползваме от хечинга, ако всичко е наред до тогава.
За лигавицата да видим и аз каква ще я сърша - и на мен ми предстои да взимам ...още не знам какво точно. Успех и само позитивни мисли Wink!

Здравейте!

Spicy, нищожен е броя на случаите, при които ембриончета да не преживеят размразяване. Дано ви е боец и продължи напред след зимния си сън Simple Smile

Понеже и аз ще съм със ЗЕТ този път, сега се наслажадвам на последен месец преди да забременея - усилена работа, биричка в парка, свободно похапване на синьо сирене и мазна риба - все неща,  на които после няма да мога да се наслаждавам заради бебето в мен Wink

Благодаря Simple Smile ! И ние се надяваме да е боец и да сме в бройката с нормално размразените . И какво друго ми остава освен и аз да съм на твоето меню Wink!

Благодаря ви и успех!

# 148
Здравейте, някой знае ли дали др. Владимиров ще е днес в клиниката?

# 149
Честит Великден момичета!Да сте много щастливи и много сбъднати мечти ви пожелавам!

Аз ходих на преглед при доктора.Говорихме много, предстоят допълнителни изследвания при съпругът ми и при мен малко.Надявам се скоро да стартираме процедура, чакам си момченцето аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт