Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 961
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
пожелавам ви успех  HeartPeople BabyFlowers Four Leaf Clover

Честит Великден момичета!Да сте много щастливи и много сбъднати мечти ви пожелавам!

Аз ходих на преглед при доктора.Говорихме много, предстоят допълнителни изследвания при съпругът ми и при мен малко.Надявам се скоро да стартираме процедура, чакам си момченцето аз Simple Smile

# 151
Не знам защо, но съм решила, че този опит ще е успешен!Та съм една ухилена и щастлива.Да видим!

# 152
Не знам защо, но съм решила, че този опит ще е успешен!Та съм една ухилена и щастлива.Да видим!
Дай Боже!  Дано!😚

# 153

Дано ! Стискам ти много палци Simple Smile !! И аз като теб все си мисля, че едно-едно, но ще успеем. Но после ми се свива сърцето и си казвам "По-полека", че да не стане ..фал .. И съм ту така,ту иначе ..Пълна шизофрения ...

Аз днес ходих до клиниката на преглед при д-р Белчева. Всичко е наред и стартирахме подготовка за ЗЕТ с Естрофем 3х1 и пак преглед другата седмица..И дано финишираме успешно този път Simple Smile.

Хайде със здраве и успех Simple Smile !

# 154
Стискам палци да е успешен опита.

Не си сама да ти кажа.Ей сега съм ухилена като зелка, и като стартираме ще съм кълбо от нерви, остав че от стимулацията не се живее с мен!

# 155
  • София/Севлиево
И аз тaкa съм решилa. Че сегa ще успея. Вчерa дaже си нaмерих еднa четирилистнa детелинa и съм някaк си щaстливa и спокойнa.

# 156
Стискам палци да е успешен опита.

Не си сама да ти кажа.Ей сега съм ухилена като зелка, и като стартираме ще съм кълбо от нерви, остав че от стимулацията не се живее с мен!

И аз бях така..нямах търпение да започнем, а като започна процедурата не се говореше с мен....Дори си мислех, че е от хормоните, но питах и други минали по този път, та явно просто си ме е било страх от неизвестността. Незнам дали защото започнах стимулация точно на рождения си ден, но съм сигурна, че няма нищо случайно на този свят, като цяло бях много позитивно настроена и резултатът е успешен опит и бременност в 6 м. към момента и да - върнаха ми един ембрион на стадий бластоцист. Вярвайте момичета, аз вярвам!:smile:

# 157
Ех, колко прекрасно ! Дай Боже всеки му!

Нуну, лека бременност в оставащото време и едно здраво и прекрасно бебе Simple Smile! Много ми вдъхват надежда подобни постове...
Сега се надявам още повече на положителен резултат с моето едно геройче Simple Smile.

Последната стимулация, от която реално се стигна до култивирания бластоцист, започнахме на рождения ден на половинката ми ...Още тогава реших, че не е случайно, както казваш...и сега чакаме да дойде моментът. Simple Smile

# 158
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте , момичета, и аз съм пациентка в болницата на доктор Владимиров, от този месец почваме да правим инсеминации. По повод на темата, че няма нищо случайно, искам да ви споделя, че миналата седмица се прибирах и видях щъркел да лети, на другия ден , излязоха резултатите на мъжа ми и те бяха много добри. Така, че съдбата явно ни дава сигнали понякога в трудни и тежки моменти. Успех на всички и Ви желая много скоро да гушнем така чаканите бебчета Simple Smile

# 159
Здравейте Simple Smile!

Аз днес ходих на преглед при д-р Белчева - каза, че лигавицата ми е супер - 9,6мм и ми даде и утрогестан от неделя и ...другият петък е трансферът на мъничето ми Simple Smile.
Много много се вълнувам и всичко ми се е свило .. Хем ме е страх, хем нямам търпение Simple Smile. Не знам как ще дочакам петък хахах.

А как върви при вас, момичета ?

# 160
еха, успех на всички стартиращи и очакващи:) Animal Unicorn LollipopHands V

аз ще направя първо ЕРА теста и другия месец ЗЕТ.

някой знае ли след колко време от взимането на пробата излиза резултата от ЕРА теста?

# 161

някой знае ли след колко време от взимането на пробата излиза резултата от ЕРА теста?

Не съм правила ERA, но четох някъде във форума, че отнема един месец - праща се, мисля, до Испания.
Дано не съм те подвела, нека и другите да кажат Simple Smile.
Успех Simple Smile!

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 17:01 от Spicy

# 162
  • София/Севлиево

Не съм правила ERA, но четох някъде във форума, че отнема един месец - праща се, мисля, до Испания.
Дано не съм те подвела, нека и другите да кажат Simple Smile.
Успех Simple Smile!

Точно така.Аз вече я направих, дойде ми цикъл след нея и сега чакам резултата и ако всичко е наред следващият месец ще е моят ЗЕТ.

# 163
  • Sofia, Bulgaria
Желая успех на всички Simple Smile

# 164
хмм, явно нещо не съм разбрала, аз разбрах, че в следващ цикъл веднага се прави ЗЕТ (ако всичко е наред).

В един английски форум пише, че резултата е станал за един ден... Дано не ми се налага да чакам до юни Hands Pray

Точно така.Аз вече я направих, дойде ми цикъл след нея и сега чакам резултата и ако всичко е наред следващият месец ще е моят ЗЕТ.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 18:50 от julia roberts

Общи условия

Активация на акаунт