Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 696
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София/Севлиево
Да, чaкaхме ги до блaстоцит, докторa държеше много на това, но не си спомням дaли го плaщaхме отделно.

# 61
Разбирам, много ти благодаря, Елислава. Моя позната ми го каза, но и тя не беше сигурна, че е чула правилно, затова реших да ви питам.

Сигурно скоро ще се видя с доктора и ще споделя дали и ние ще сме в отбора на пациентите му.

успехи на всички от групата!
Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom Flowers Tulip

# 62
Здравейте. В понеделник ни предстои да направим ЕРА тест при доктор Владимиров. Въпросът ми е колко време след него може да направим трансфер, дали това може да стане още в следващия цикъл... Ако има изместване на имплантационния прозорец кога се повтаря биопсията и плаща ли се отново цялата сума... Някой имал ли е изместен имплантационен прозорец и как са процедирали в случая... Благодаря.

# 63
  • Пловдив
Аз знам, че трябва да мине 1 мц след ЕРА за да се пристъпи към процедура.Не може същия месец.

# 64
Ами цикълът, в който се прави ЕРА..., после още един се пропуска и чак на следващия...или...

# 65
  • Пловдив
Точно така разбрах

# 66
  • София/Севлиево
По принцип може и на следващия сле ЕРA -та, но е по-добре да се почине един месец.

# 67
 Мислех си ако е точно следващия цикъл след ЕРА трансфера може да се използва самата биопсия на лигавицата като по-добра предпоставка за имплантация... Това са си мои размисли...

# 68
  • София/Севлиево
На мен ЕРA ми беше ноември и евентуaлно по Коледa трябваше да е ЗЕТ, но ми предложи да остaвим за след прaзниците ,което и направихме.

# 69
А каква сума е ЕРА теста,мисля че бяха 3 биопсии,които се правят някой знае ли на веднъж дали може да се направят..и колко време излиза изследването?

# 70
Здравейте, аз правих м.Януари 31.01 ЕРА струваше 980 лв., резултата излезе днес 15.02.. 3 дни след ЕРА ми дойде цикъла и сега чакаме пак цикъл за трансфер живи и здрави, ако е всичко наред !
Успех на всички !

# 71
  • София/Севлиево
Успех, Линa!

# 72
Здравейте момичета.  Моята процедура бе по фонда и съм доплащала единствено около 100 лв. за лекарства, култивиране до стадий бластоцист / около 400 лв./ , тъй като не се поема от фонда и замразяваме на 2 бр. ембриони съответно на 5 и 6-ти ден  + съхранението им за 6 м. - 700 лв. Мъжа ми ходи до плаща за замразяването и са му обяснили, че е повече,  защото 2-та ембриона са замразени поотделно . Общо,  без да броим фонда целият опит ни излезе около 2000 лв. като около 1000 бяха изследванията преди това.
От 2008 година съм пациентка на д-р Владимиров и съм доволна от отношението и професионализма на всички в клиниката. Въпреки, че първото ни дете се появи в резултат на спонтанно забременяване сега очакваме второто "чудо" благодарение на д-р Владимиров и екипа му.
Успех!

# 73
Здравейте момичета.  Моята процедура бе по фонда и съм доплащала единствено около 100 лв. за лекарства, култивиране до стадий бластоцист / около 400 лв./ , тъй като не се поема от фонда и замразяваме на 2 бр. ембриони съответно на 5 и 6-ти ден  + съхранението им за 6 м. - 700 лв. Мъжа ми ходи до плаща за замразяването и са му обяснили, че е повече,  защото 2-та ембриона са замразени поотделно . Общо,  без да броим фонда целият опит ни излезе около 2000 лв. като около 1000 бяха изследванията преди това.
От 2008 година съм пациентка на д-р Владимиров и съм доволна от отношението и професионализма на всички в клиниката. Въпреки, че първото ни дете се появи в резултат на спонтанно забременяване сега очакваме второто "чудо" благодарение на д-р Владимиров и екипа му.
Успех!

мерси, Nunu, успешен финал на чакането! Hands Pray People Baby

# 74
  • София, България
При моят последен опит преди 8 години, също доплатих около 2000 лв. Стимулацията ми беше дълга и продължителна, имах и лека хиперстимулация, чакахме ембрионите до бластоцист. Мислех, че вече фондът поема култивирането до бластоцист вече, но и не съм интересувала подробно. Въпреки, че имаме вече 2 дечица, не спирам да си мечтая и за трето, но годинките са ми вече доста, а и след две оперативни раждания е прекалено голям рискът. Стискам ви палци, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт