Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 968
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Успех и търпение на всички ни Simple Smile !

# 166
Момичета и аз правих ЕРА, резултата излезе на 11 ден..
Но беше ужасно болезнено, за това си позволявам да ви дам съвет - пийнете си едно но шпа преди изследването, защото не е никак приятно Simple Smile

# 167
Lina, мерси за предупреждението, непременно ще взема едно-две но-шпа преди това.

11 дни е добре, това значи че може да се действа веднага с последващ цикъл.

При теб какъв излезе резултата, ако не е тайна?

Момичета и аз правих ЕРА, резултата излезе на 11 ден..
Но беше ужасно болезнено, за това си позволявам да ви дам съвет - пийнете си едно но шпа преди изследването, защото не е никак приятно Simple Smile

# 168
На резултата излезе трансфер да се направи 12часа по-късно, от предният опит.. Така и направихме, ЗЕТ 12 ч. по-късно и резултата беше беше пак отрицателен и много се депресирах, тъй като мислих, че това е бил проблема предния път, понеже при мен уж всичко е ок, тъй като сме с мъжки фактор, но  уви.. Успех на всички !

# 169
Здравейте мили дами .
Аз съм пациентка на Др Владимиров  имам 20 фуликула стимулация Декапептил 0.1  Гонал Менопур Менипур  и Овитрел.
estradiol-близо 20000
прог-3.89

Ние сме с тежък мъжки фактор аз нямам никакви проблеми но си го отнасям това ни е последният опит по фонд и се надяваме да ни е успешен.Предните 2 пъти бяхме в друга клиника.Пожелавам успех.на всички

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 23:46 от RedBul24

# 170
  • Пловдив
Redbul24, опитите са вече 4 по фонда, нали знаеш?

# 171
Да знаем,но този път станаха много грешки много здравословни причини и за нас е последният повече психически и физически не издържаме .

# 172
  • Пловдив
Разбирам те, за нас това също е последно, няма да подавам за 4 път документи.

# 173
Много съжалявам за неуспехите, Armira и RedBul24 ...
Предполагам е тежко да се вземе такова решение, надявам се временно... Аз най-искрено ще ви стискам плаци да е истински последен опит, но с най-хубавия положителен резултат Simple Smile. Трудно е понякога човек да остане позитивен, но винаги има надежда, дори когато най-малко очаква човек. Горе главите и всичко ще е наред Simple Smile.

Аз днес започнах Утрогестана. Не знам как ще изкарам до петък - времето минава толкова бавно, а мислите са безброй във всички посоки.. Стискаме съзби и това е Simple Smile.

Успех на всички Simple Smile ! Не губете надежда Wink!

# 174
Lina, много съжалявам, че не се е получило и този път  Sad  всяко допълнително изследване е като лъч надежда и все пак дава някаква допълнителна информация дългосрочно.

и при мен уж всичко е наред, но годинките явно са се тразили на качеството - и на моите Я и на неговите С, може и при вас да е въпрос на време да се срещнат качествените съставки и от двете страни. Пожелавам да е скоро! Animal Unicorn

На резултата излезе трансфер да се направи 12часа по-късно, от предният опит.. Така и направихме, ЗЕТ 12 ч. по-късно и резултата беше беше пак отрицателен и много се депресирах, тъй като мислих, че това е бил проблема предния път, понеже при мен уж всичко е ок, тъй като сме с мъжки фактор, но  уви.. Успех на всички !

РедБул, Spicy, стискам палци този път да успеете и да не го мислите повече! Heart

Здравейте мили дами .
Аз съм пациентка на Др Владимиров  имам 20 фуликула стимулация Декапептил 0.1  Гонал Менопур Менипур  и Овитрел.
estradiol-близо 20000
прог-3.89

Ние сме с тежък мъжки фактор аз нямам никакви проблеми но си го отнасям това ни е последният опит по фонд и се надяваме да ни е успешен.Предните 2 пъти бяхме в друга клиника.Пожелавам успех.на всички

# 175
Ред бул,  20 яйцеклетки е страхотен резултат! Моите бяха 8 от които 4 се оплодиха.  Дано имате достатъчен брой ембриони и за замразяване!  Стискам палци за успешен трансфер и щастлив финал накрая! 
Момичета, док. не ви ли исписва кринон гел вместо утрогестан?  Доколкото знам е много по-чист препарат, а за утрогестана дори има изследвания,  че е токсичен😕 Незнам дали наистина е така, но имайте едно наум.

# 176
  • Пловдив
Изписва го, аз съм слагала.

# 177
Добро утро Simple Smile!
И аз съм слагала кринон след предишния трансфер и след последната пункция. Не знаех за изследванията за утрогестана, но се изненадах като ми дадоха него последния път.
В петък може да попитам, ако въобще се сетя ..

Хубав ден на всички Simple Smile !

# 178
  • София/Севлиево
Момичета стискам ви палци сега да успеете.И аз казах на ММ, че ако този път не се получи спираме с опитите,при все че това ми беше втората стимулация.Кринон-а го слагах сега след стимулацията, а преди ЕРА-та ми бяха назначили Утрогестан,и двете ги понясям сравнително добре,но не знаех и аз че Утрогестана е токсичен(но пък кой ли от тези препарати не е,като се има в предвид в колко големи количетва ни ги назначават,поне аз съм на максималните дози Естофем и Утрогестан).
Аз и при двата ЕРА теста не усетих никакъв дискомфорт,но съм с висок праг на болка и сигурно затова.
Лина ,11 дни за резултат е супер, значи моят също ще е готов скоро.А от клиниката обадиха ли ти се да ти го кажат,или ти им звъня, че съм забравила миналия път как беше, а сега съвсем не се сетих да питам...

# 179
Здравейте този път 15 зрели
Утре чакаме обаждане
Сега слагане на кринон гел вечер и фраксипарин вечер за 10 дни
Пожелавам успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт