Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 999
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета! Искам да пожелая от сърце много успех на всички !☺💐

На мен пункцията ми беше вчера.. Не писах понеже не смеех да кажа каквото и да било. За лошото не исках да мисля, на хубавото не смеех да се надявам. И все още е така.
От 13 фоликула извадиха 5Я, от които 1 зряла...Бях леко съкрушена да ви призная.. Днес звъннаха да кажат, че се е оплодила - толкова се зарадвах - бях изгубила надежда ..Бяхме планирали PGS, но за един ембрион не знам дали да правим - много е скъпо изследването, а вече сме малко изчерпани...Знам, че целта оправда средствата,  но и това не е за пренебрегване.. Чухме се и с доктора днес и утре ще ходим да говорим - правим ли, не правим ли...и какво въобще правим.
Толкова се надявах на повече този път и сърцето ме заболя като  чух вчера, че едничко е годно..
Може ли тези от вас, които са правили ПИД, да ми кажат, освен информация за ембриона, какво друго показва изследването? Моля зс съвет..Simple Smile

След всичко, се надявам бебето ни да издържи до ден 5 и да си го приберем..
Благодаря ви момичета!! Успех на всички вас Simple Smile!

Наистина успех ти желая с едничкото, но би ли споделила за лекарствата и дозите на стимулацията довели до този резултат.

# 481
  • София/Севлиево
Спайси, май от тук пишешище все още никой не е правил ПИД,когато стигна до него ще ви разкажа.Пожелавам ти обаче това да е твоя борец.

РедБул, 8 фолиеви не е ли много?ММ се консултира с Кременски и той ми назначи 5 метилирани на ден,но само ако съм бременна.Ако не съм по 1 сутрин и 1 вечер,и аз така ги и пия.Най-интересното е, че тромбофилията ми е генетична и когато бях бременна със синът ми дори не бях чувала за нея и взимах по 1 таблетка обикновена фолиева.Явно всичко е до късмет понякога.Какъвто пожелавам на всяка една от вас.

# 482
Нямах време да пиша. Бях много притеснена, защото изкарахме малко яйцеклетки. Извадихме 4, оплодиха 3, развиха се 2 перфектни, а третото е много бавно. Днес върнахме едно перфектно ембрионче и едно замразиха.
Късмет Спаси, знам как се чувстваш.

# 483
  • София/Севлиево

mmm_st ,стиснати палчета,вярвай ,ще успееш.Тест след 7 дни,нали?

# 484
Нямах време да пиша. Бях много притеснена, защото изкарахме малко яйцеклетки. Извадихме 4, оплодиха 3, развиха се 2 перфектни, а третото е много бавно. Днес върнахме едно перфектно ембрионче и едно замразиха.
Това си е добре, дано да си е вашето вече Simple Smile на кой ден ги върнахте

# 485
На фаза бластоцист го върнахме.
Благодаря ви момичета!

# 486
Аз се чудя ако и този път изкараме малко дали да не ги върнем на 3 ден. Предния път имаше 2 оплодени само. Чакахме едното до 6 ден и го замразихме другото спря на 4 ден. После чакането още 1 месец направо ми разказа играта

# 487
Спайси, май от тук пишешище все още никой не е правил ПИД,когато стигна до него ще ви разкажа.Пожелавам ти обаче това да е твоя борец.

РедБул, 8 фолиеви не е ли много?ММ се консултира с Кременски и той ми назначи 5 метилирани на ден,но само ако съм бременна.Ако не съм по 1 сутрин и 1 вечер,и аз така ги и пия.Най-интересното е, че тромбофилията ми е генетична и когато бях бременна със синът ми дори не бях чувала за нея и взимах по 1 таблетка обикновена фолиева.Явно всичко е до късмет понякога.Какъвто пожелавам на всяка една от вас.
Това е интересно и аз вземам по 1 сутрин и 1 вечер метилирана...като отида при доктор Владимиров трябва да го питам. Имате ли представа до към колко часа следобяд доктора е в клиниката?

# 488
До към 14:00 е в клиниката. Зависи пак от деня и работата.

# 489

Успех, mmm, дано да е борец! сега от него зависи Simple Smile

# 490
Здравейте!
Ходихме ние днес до доктора да поговорим. Каза, че мъникът се дели добре.
Още с влизането самият той ни каза, че за един ембрион няма смисъл да правим PGS. Предложи ни, ако искаме, да замразим този и при следваща процедура, когато имаме още, да ги изследваме заедно.
В този момент сякаш нещо ме накара да кажа, че искам да направим трансфер другия месец и че, ако не стане, тогава ще мислим за ПИД. Не знам как да ви го обясня, но така го почувствах - реших, че сега му е шансът и сега трябва да го върнем. Докторът се съгласи и така остана да чакаме до 5ти ден и да замразим. Само се моля да се развие добре до 5ти ден...
И понеже бяхме мислили генетични изследвания и за нас, питахме и за кариотип, но каза, че ако има по-фини генетични проблеми те дори няма да се засекат от изследването. Но все пак, ако не се получи сега, ще поискаме изследванията.

Освен това, започнахме и подготовка за документите за фонда...да не се налага ..Simple Smile. Дано това да счупи каръка Wink.
Благодаря ви момичета за хубавите думи и подкрепата! Успех на всички!

mmm_st, искрено ти стискам палци след 7 дни да пишеш с най-хубавата новина:)!

[/quote]

Наистина успех ти желая с едничкото, но би ли споделила за лекарствата и дозите на стимулацията довели до този резултат.
[/quote]

Карлита, бях на 4 дни Гонал 600, след това минах на Менопур 600, естествено и Цитротайд.

# 491
Spicy, как си?

Как сте момичета, голямо затишие тук.Мен ме тресе вече нервата, дали се е получило или не!До вчера все имах много работа и не го мислех, но днес вече само това мисля и си откривам различни болежки.

# 492
Здравейте Simple Smile!
Аз съм ...добре за сега ахаха. Стискам палци, зъби и всичко останало утре да звъннат да кажат, че всичко е наред с ембриончето ни. Всяка сутрин е ужасно напрежение ще звъннат ли, няма ли .. И дано това затишие означава, че всичко е наред. Щяха да звъннат ако не беше нали ...? Но пък да ви кажа някак си ми се получава да не мисля много за това. И си давам сметка, че има нещо различно този път - различно в начина, по който приемам нещата сякаш...или си въобразявам. Но ще видим скоро и резултата ... Wink

Mmm_st, бъди спокойна Simple Smile - всичко ще е наред. Утре май беше тестът? Искрено се надявам да получиш най-хубавата и най-чаканата новина Simple Smile! Ще чакаме да пишеш Simple Smile. Успех!! Simple Smile

# 493
  • София/Севлиево
Вече си имаме еднa бременна мама, похвaли се в темaтa зa дългото чакане, нямa дa я издам, сaмa дa напише коя е. И след нея некa положителните тестове дa зaвaлят Simple Smile

# 494
Много хубавоо !! Честито! Чакаме и на нас да се похвали Simple Smile !

Общи условия

Активация на акаунт