Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
И какво точно да му каже за Добрева? "Извинявайте, доц. Банков, но тя Ви харесва".
Ще излезе, че все едно й се присмиват (не че не е за), предполагам по-деликатно ще намери начин Огнянова да го вметне. Или ще измислят някаква ситуация, за да се изясни, че Банков не гледа на Добрева по начина, който тя очаква. После същата ще се озлоби и ще започне да крои планове с лошата Виолета за съсипването на директора.

# 106
  • Пловдив
И какво точно да му каже за Добрева? "Извинявайте, доц. Банков, но тя Ви харесва".
Ще излезе, че все едно й се присмиват (не че не е за), предполагам по-деликатно ще намери начин Огнянова да го вметне. Или ще измислят някаква ситуация, за да се изясни, че Банков не гледа на Добрева по начина, който тя очаква. После същата ще се озлоби и ще започне да крои планове с лошата Виолета за съсипването на директора.
и Огнянова...по-скоро на нея номера ще кроят повечко  Grinning

# 107
Наталия щеше да научи и без Коко, то е ясно. Но много тъпо беше - на 10 г. децата много добре знаят какво значи да мачкаш чаршафите с някого, а и изобщо не са толкова непринудени, докъм 5 - 6 може, но не и на 10.

# 108
  • София
Наталия щеше да научи и без Коко, то е ясно. Но много тъпо беше - на 10 г. децата много добре знаят какво значи да мачкаш чаршафите с някого, а и изобщо не са толкова непринудени, докъм 5 - 6 може, но не и на 10.
Моето момче е на 10, след репликата на Коко го погледнах и той набързо ми вика - Аз никога няма да кажа подобно нещо 😂😂😂
Коко не знаеше какво е да мачкат чаршафите и пита Марта, но после веднага направи връзка с бременността на Наталия и го изтърси.

# 109
  • Другата България
Ами ти сама си го казала - да намери начин да му го каже деликатно, ако трябва и направо да го стори.
Но вече няколко серии гледаме как Добрева се излага доста, въобразявайки си разни неща за Банков, споделя го с Огнянова, същата мига на парцали и се чуди как да излезе от ситуацията, бидейки наясно, че това не е вярно, и...нищо, самия Банков е в неведение.
А Добрева продължава да залита и да става досадно смешна с поведението си.

# 110
  • София
Но като го изтърси, Марта беше до него и вече го беше чула веднъж. Тоест знаеше много добре какво ще каже и не го прекъсна. Не, че така не стана по-добре де Simple Smile На мен така или иначе ми се иска Наталия да се разкара... Simple Smile
А Огнянова, освен че знае за мераците на Добрева към Банков някак я и поощрява все едно-за нея били говорили в спешния, е такива подмятания разни. Много странна работа.

# 111
и Огнянова...по-скоро на нея номера ще кроят повечко  Grinning
Мисля си.че ще се опитат чрез Огнянова да му скроят нещо.
За епизода вчера..... сцените между Банков и Огнянова, и на покрива с Калин-Наталия бяха много силни.Целувката беше УАУ, а вторите определено ме разчустваха.Разбира се детето направи това, което възрастните ги беше страх.
Видя се личното внушение колко е силно,как малки неща бяха изтълкувани напълно погрешно от Варя.Виолета ще съсипе фантазията на Варя тази вечер...може би.

# 112
  • Другата България
А Огнянова, освен че знае за мераците на Добрева към Банков някак я и поощрява все едно-за нея били говорили в спешния, е такива подмятания разни. Много странна работа.
Именно, и това имах предвид.

# 113
  • Разпиляна във въображението
Ама и Банков да се възпре - казва на Добрева, че нямала нужда от грим. Преди това й държеше сметка за Тасев. Абе смесени сигнали си дава.

# 114
Огнянова откъде да знае, какво реално се е случило. До вчера тя си мислеше, че той си играе с нея и се гонеха един друг. Виждаше се, че се дразнеше на глупостите на Вяра и се усети ревност.
Като гледам Добрева ми е много тъжно. Обявихме я за луда, но жените сме много склонни да се самонавием и да разчитаме нещата погрешно. Случвало ми се е. Понякога толкова искаш нещо, че виждаш доказателствата за него постоянно. Друг е въпроса, как така изведнъж тя много силно пожела Банков. А уж бяха голяма любов с Тасев. Сега съвсем го забрави.

# 115
Това, че е казал на една жена, че няма нужда от грим не значи обезателно, че я харесва.
И, не смятам толкова странно това, че Огнянова слуша въздишките на Добрева, при положение, че тя самата не знае на какъв етап са с Банков.
Ако започне да се бие в гърдите, че тя е единствената, а се окаже, че не е така, накрая смешната излиза тя.

# 116
  • до една звездичка
Ама и Банков да се възпре - казва на Добрева, че нямала нужда от грим. Преди това й държеше сметка за Тасев. Абе смесени сигнали си дава.

Банков все още няма идея за моминските трепети на Добрева, свързани със собствената му личност. Как и защо да се възпира??

# 117
Мисля, че в снощната серия беше, Банков доста палаво намигна на Добрева, като минаваше покрай нея. Наистина дава смесени сигнали и тя каквото е пате, си е въобразила нещо. Но Малко Слънце е права, до вчера се тръшкаше за Боби, бързо го забрави.

# 118
  • София
Мисля, че Луиза добре си играе ролята на шантавата Вяра. В началото може би ѝ трябваше време, за да влезе в образа, обаче сега направо е във вихъра си.

# 119
  • Другата България

Банков все още няма идея за моминските трепети на Добрева, свързани със собствената му личност. Как и защо да се възпира??
Така де, точно защото няма идея, си се държи по неговия начин. Който Добрева тълкува по нейния си. Grinning
И Огнянова е тази, която може поне да му намекне за това, за да знае Банков как да се държи с Вяра, или поне да ѝ каже в прав текст, че се заблуждава. Което естествено не означава да се бие в гърдите и да си мисли, че е единствена.

Общи условия

Активация на акаунт