Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Къде играе актьорът, който играе Васко? Много добре играе!
Завладяваща целувка. Безброй жени се влюбиха в доцента. Wink

В театъра на  армията.

# 91
  • Разпиляна във въображението
На мнение съм, че Калин щеше да й каже. Моментът бе страшно неподходящ. Но щеше да го направи. Абсурдно е да си помисли, че тя няма да разбере. А и той го каза на Романова - Не ако, а когато разбере.

# 92
Миналия уикенд гледах Калин,т.е. Димо Алексиев в “Тексаско клане 4”. 😊 Много се изненадах като го видях,а и доста други бг актьори участват. 😃 Сниман е тук.
За сериала-и аз в купа на дебилите,но за мен всичко българско е по-добре от турските и индийските сериалчета. Каквито и да са,харесва ми да гледам българска продукция.
Снощи гледах на пресекулки,за това сега ще пусна Нова плей.

# 93
  • София
Добра серия. Издразниха ме всички как се вайкаха около Наталия, егати принцесата. Тя докато я нямаше кой знае къде си е развявала коня. Според мен ще е засегната от това, че Калин е изневерил с "убийцата".

# 94
Не мога да повярвам, че едно "мачкане на чаршафи" случило се между колеги и без свидетели, дотолкова не можа да остане тайна само между мачкащите чаршафи. Хората на калъп ги хващат и пак не признават, тук цяла болница ги научи. И то еднократно "мачкане" след препиване и без влагане на чувства.

# 95
  • София
Не мога да повярвам, че едно "мачкане на чаршафи" случило се между колеги и без свидетели, дотолкова не можа да остане тайна само между мачкащите чаршафи. Хората на калъп ги хващат и пак не признават, тук цяла болница ги научи. И то еднократно "мачкане" след препиване и без влагане на чувства.

Да, това беше много плоско, обаче от някъде трябваше да изсмучат интрига, за да продължат агонията на Калин и Наталия Tired

# 96
  • Пловдив
Joy тъй ми...

п.п.Ма много готино се натискат Банков и Огнянова  Heart Eyes сега пуснах за бързо само сцените с тях...!

# 97
  • София
Той как свободно си я държи за ръка, не му дреме че ще го видят. Вилито е на всеки ъгъл, все пак.

# 98
  • Пловдив
 Grinning

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 12:23 от mystic woman

# 99
  • София

Мда, женската част е яко развълнувана! Дори има предположения, че целувката е твърде истинска и може би има нещо зад кадър Laughing

# 100
Моля поствайте снимките от Фейсбук като снимки в скрит текст. Някои не можем да отворим линковете, а също ни е интересно.

# 101
На мен това с телефона, как той целият потрошен, падал ставал, но телефончето си стои чинно в джоба, че и нищо му няма Grinning ми се видя невъзможно почти.
Но ми хареса снощи, добре го каза.

# 102
Моля поствайте снимките от Фейсбук като снимки в скрит текст. Някои не можем да отворим линковете, а също ни е интересно.

# 103
Много органично им се получи. Не е ясно каква е причината, дали са много добри актьори или наистина има нещо отзад. Аз скоро за телевизионна любов не бях се вълнувала толкова. Като истинско е всичко. Дори Калин и Наталия не бяха толкова органични в любовта си, въпреки че той вчера като се разрева и аз щях да ревна.

# 104
  • Другата България
Завладяваща целувка. Безброй жени се влюбиха в доцента. Wink
Embarassed Много ми хареса сцената и на мен, доста добре им се получи. До тук май води личната ми класация за добри сцени в сериала, любовни разбира се. Страхотен Вергов. Heart Eyes
Той как свободно си я държи за ръка, не му дреме че ще го видят. Вилито е на всеки ъгъл, все пак.
ВилитУ  вече е наясно със ситуацията, както стана ясно от промото за довечера.
И в тази връзка на мен ми е странно защо Огнянова не каже на Банков за щенията на Добрева, ами я оставят да се излага толкова много? Това ми е малко недоизмислено.

Общи условия

Активация на акаунт